Sezer ve Murat'ın forma numaraları kaç olmuş ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezer ve Murat'ın forma numaraları kaç olmuş ?
Yorum
-
Ne kadar yılmış bir taraftar topluluğumuz var şaşıyorum. Bilet almaya, forma almaya gelince yok, Fatih olmazsa para vermem diyen çok, ama oyuncu isteyen çok. Başkanın dediği gibi bu durumdaki bir mali bütçe ile istanbul takımlarıyla yarışamayız. Yarışabilmek için, ya çok zengin olacaksın yada altyapıdan adam gibi adam çıkaracaksın. A şıkkı bize uymaz, üstte yazdığım taraftar profilinden dolayı. B şıkkında ise artık nadiren adam var. Hem yerli, hem kaliteli hemde Alman altyapısıyla yetişmiş birçok oyuncu buluyoruz ama onuda taraftar istemiyor. Bu forumda 15-20 yaşındaki gençler bile Fatih için ortalığı yangın yerine çeviriyorlar. Elbette herkes gibi Fatih'i hem biz hem yönetim istiyor. Ama 32 yaşında ve 6 ay sonra bedavaya gelecek bir oyuncuya Figo bile olsa kimse 2 milyon euro VERMEZ. Bunu kafanıza bu şekilde yazın. Eğer Fatih 25 yaşında olsaydı, o zaman 12 de versen olur. Ama şimdi OLMAAAAAAAAAAZZZZZ.
Ayrıca Fatih Fatih diye yırtınanlara sesleniyorum, ya dünya üzerinde Fatih olmasaydı ne yapardınız? Ya bugün Fatih -Allah gecinden versin- rahmete intikal ederse ne yapacaksınız?
Gerçi o zamanda Yönetim öldürdü dersiniz.
Bu tip arkadaşlarımızın sorunu başarı falan değil, kesinlikle Bağcıyı dövmektir, bilesiniz...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB, Önder Turacı'yı serbest bıraktı, ES-ES Youla'yı serbest bıraktı.
Bizim bu takımlardan ne eksiğimiz var ki, biz neden işimize yaramayan oyuncuya kapıyı gösteremiyoruz ???
Yorum
-
Her iki oyuncuyu bir fikir sahibi olacak kadar izleyenler kaç kişi? Yorum yapan sayısının % 10'u kadar var mıdır? Hiçbir mantık kırıntısı içermeyen bu kadar "dandik" yorum yapabilmek nasıl bir eleştiri anlayışının ürünüdür? Bir değil, iki değil, hemen her transfer sonrası aynı tablo. Bir çuval dolusu boş söylem. Merak ettiğim şey, tuttuğu takımı eleştirmekte "sınırsız yetki" sahibi olan bu arkadaşların hayatlarında kendilerini bir kez olsun eleştirip eleştirmedikleri?
Her iki oyuncu hakkında da hiçbir fikrim yok.Şunu söyleyebilirim; forvetteki sayısal eksikliğimiz herkesçe malum olmakla birlikte, her ne kadar bir kısım taraftar ortasahada sorun olmadığını iddia etse de bu bölgedeki eksikliğimiz de en az forvet eksikliği kadar önemliydi.Biraz Selçuk dışında o bölgede yeterli seviyede oyuncumuz yok. Sezer tercihi ve de Tjikuzunun gönderilecek olması ile en azından sezon sonuna kadar +1 kontenjan kazanmış olduk.Murat transferinin anlam kazanması ise "banko" oynayacak ve skor yükünü çekecek bir "golcü" transferi ile mümkün. Hatta Gökhanı satabilirsek 2.
Yönetime giydirmek adına transferlerin maliyetinden dem vuran arkadaşları anlamak ne mümkün.Yarın atıyorum Ferhatı 700 bine satmaya kalksak kıyameti koparacak yine onlar.Bir tek bizim malımız değerli ve yönetim ne yaptıysa kötüdür. Colman'ın attığı gollerle Murat'ın attığı golleri kıyaslayanlar bile olmuş, futbol da matematik zaten. Hadi biri çıksın da Colman'ın sezonu 14 gol 10 asistle tamamlayacağı garantisini versin?
Her ne ise, bu transferlerden sonra ortasahada banko oynayacak yabancı işini sezon sonuna bırakmalı o bölgeyi Sezer-Selçuk-Papy-Ceyhun dörtlüsüyle götürmeli, Gökhanı satamadığımız takdirde zaten daha çok taraftarın gazını almak için peşinden koşulan veya koşulmuş havası verilen Tekke işinden vazgeçmeli ve parayı basıp "baba" bir golcü almalı.
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer iki oyuncuyu bir fikir sahibi olacak kadar izleyenler kaç kişi? Yorum yapan sayısının % 10'u kadar var mıdır? Hiçbir mantık kırıntısı içermeyen bu kadar "dandik" yorum yapabilmek nasıl bir eleştiri anlayışının ürünüdür? Bir değil, iki değil, hemen her transfer sonrası aynı tablo. Bir çuval dolusu boş söylem. Merak ettiğim şey, tuttuğu takımı eleştirmekte "sınırsız yetki" sahibi olan bu arkadaşların hayatlarında kendilerini bir kez olsun eleştirip eleştirmedikleri?
Her iki oyuncu hakkında da hiçbir fikrim yok.Şunu söyleyebilirim; forvetteki sayısal eksikliğimiz herkesçe malum olmakla birlikte, her ne kadar bir kısım taraftar ortasahada sorun olmadığını iddia etse de bu bölgedeki eksikliğimiz de en az forvet eksikliği kadar önemliydi.Biraz Selçuk dışında o bölgede yeterli seviyede oyuncumuz yok. Sezer tercihi ve de Tjikuzunun gönderilecek olması ile en azından sezon sonuna kadar +1 kontenjan kazanmış olduk.Murat transferinin anlam kazanması ise "banko" oynayacak ve skor yükünü çekecek bir "golcü" transferi ile mümkün.Hatta Gökhanı satabilirsek 2.
Yönetime giydirmek adına transferlerin maliyetinden dem vuran arkadaşları anlamak ne mümkün.Yarın atıyorum Ferhatı 700 bine satmaya kalksak kıyameti koparacak yine onlar.Bir tek bizim malımız değerli ve yönetim ne yaptıysa kötüdür. Colman'ın attığı gollerle Murat'ın attığı golleri kıyaslayanlar bile olmuş, futbol da matematik zaten. Hadi biri çıksın da Colman'ın sezonu 14 gol 10 asistle tamamlayacağı garantisini versin?
Her ne ise, bu transferlerden sonra ortasahada banko oynayacak yabancı işini sezon sonuna bırakmalı o bölgeyi Sezer-Selçuk-Papy-Ceyhun dörtlüsüyle götürmeli, Gökhanı satamadığımız takdirde zaten daha çok taraftarın gazını almak için peşinden koşulan veya koşulmuş havası verilen Tekke işinden vazgeçmeli ve parayı basıp "baba" bir golcü almalı.
her ne ise, bu transferlerden sonra ortasahada banko oynayacak yabancı işini sezon sonuna bırakmalı o bölgeyi Sezer-Selçuk-Papy-Ceyhun dörtlüsüyle götürmeli, Gökhanı satamadığımız takdirde zaten daha çok taraftarın gazını almak için peşinden koşulan veya koşulmuş havası verilen Tekke işinden vazgeçmeli ve parayı basıp "baba" bir golcü almalı.
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu söyleyebilirim; forvetteki sayısal eksikliğimiz herkesçe malum olmakla birlikte, her ne kadar bir kısım taraftar ortasahada sorun olmadığını iddia etse de bu bölgedeki eksikliğimiz de en az forvet eksikliği kadar önemliydi.Biraz Selçuk dışında o bölgede yeterli seviyede oyuncumuz yok. Sezer tercihi ve de Tjikuzunun gönderilecek olması ile en azından sezon sonuna kadar +1 kontenjan kazanmış olduk.Murat transferinin anlam kazanması ise "banko" oynayacak ve skor yükünü çekecek bir "golcü" transferi ile mümkün. Hatta Gökhanı satabilirsek 2.
Teşekkürler.
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle....
Ayrıca Fatih Fatih diye yırtınanlara sesleniyorum, ya dünya üzerinde Fatih olmasaydı ne yapardınız? Ya bugün Fatih -Allah gecinden versin- rahmete intikal ederse ne yapacaksınız?
Bu tip arkadaşlarımızın sorunu başarı falan değil, kesinlikle Bağcıyı dövmektir, bilesiniz...
Ben Sorunluyum Ben Başarı İstemiyorum İsteseydim Zaten Bu Sene Başında Hugo Bross'a Destek Vermezdim..
Bende Zaten Şu Fatih'e O Para Verilmez Diyenleri Anlamıyorum..
Bayılıyorum Ya..
Fatih Olmasa Ne Olurdu.. Ne mi Olurdu.. Merak etmeyin.. Zamanında Dozer Cemil, Daha Sonrasında Hami, Daha Sonrasında Fatih Gibbi Bir Oyuncu Profili çıkartan Klüp İllaki Başka Bir Oyuncuda Çıkartırdı.. Hiç Meraklanmayın..
Ama Anlatmaya Gerek Yok.. Çünkü ne Siz Beni Anlarsınız Ne de Ben Sizi..
Siz Parasını alıp Profesyonel Davranan Gökhan Ünal'sınız.. Ben İse Alacağım Paradan Kısıp Hatta Bonservisimi Bile Kendim İndirmeye Çalışıp Bu Takımda Oynamak Fatih Tekke'yim..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar yılmış bir taraftar topluluğumuz var şaşıyorum. Bilet almaya, forma almaya gelince yok, Fatih olmazsa para vermem diyen çok, ama oyuncu isteyen çok. Başkanın dediği gibi bu durumdaki bir mali bütçe ile istanbul takımlarıyla yarışamayız. Yarışabilmek için, ya çok zengin olacaksın yada altyapıdan adam gibi adam çıkaracaksın. A şıkkı bize uymaz, üstte yazdığım taraftar profilinden dolayı. B şıkkında ise artık nadiren adam var. Hem yerli, hem kaliteli hemde Alman altyapısıyla yetişmiş birçok oyuncu buluyoruz ama onuda taraftar istemiyor. Bu forumda 15-20 yaşındaki gençler bile Fatih için ortalığı yangın yerine çeviriyorlar. Elbette herkes gibi Fatih'i hem biz hem yönetim istiyor. Ama 32 yaşında ve 6 ay sonra bedavaya gelecek bir oyuncuya Figo bile olsa kimse 2 milyon euro VERMEZ. Bunu kafanıza bu şekilde yazın. Eğer Fatih 25 yaşında olsaydı, o zaman 12 de versen olur. Ama şimdi OLMAAAAAAAAAAZZZZZ.
Bu tip arkadaşlarımızın sorunu başarı falan değil, kesinlikle Bağcıyı dövmektir, bilesiniz...
2-) Bordomavi.net'de benim bildiğim Bilet almadan maça giren insan yok biletimizide alırız, parasınıda veririz
3-) Resmi ürünler için başlığımızda kaç tane insanın forma ve ürün aldığını görebilirsiniz başlık açık durumda ayrıca;
Yüce klübümüz bize ürün,ürün satacak mağaza verdi de biz almadık değil mi ?
4-) Trabzonda ki ve Türkiye de ki Godaman Trabzonspor'lular para babalarını toparlama beceriğini başarsın başkanımız sonra sizin dediğiniz A planı gerçek olur.
5-) Alman altyapısı değil mısır alt yapısında ki tranferi de kabul etti bu adam kimler geldi kimler geçti hep boyun eğildi sakın ama sakın abi taraftarlara suç atmayalım bu kadar vefakar insanlara bu zanı kimse yükleyemez hangi transferi engelledi Taraftar şuana kadar ?
6-) 15-20 yaşında dediğiniz çocuklar Fatih tekke'nin alınmaması durumunda ki alınmama fiiline değil ;
Sezon öncesi aylarca kelam edilmeyin transferin son günü dalga geçilmesini
Sezere 700 bin euro verebilen ama 1.250 ile 2.00 Milyon Euro arasında kendisi için manevi ve maddi getirisi olan bir oyuncu için çingene pazarlığı yapmasını mantıksal olarak çözebilen Yönetime neden almadınız diye değil neden böyle yaptınız diyen insanlardır.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle Sorunum Bağcıyı Dövmek.. Suçlu Benim benim.. Suçlu Benim ve Bu Sabah Fatih'in Gelmeyeceğini Öğrenip Ağlayan Kardeşim Suçlu Biziz..
Ben Sorunluyum Ben Başarı İstemiyorum İsteseydim Zaten Bu Sene Başın
Bende Zaten Şu Fatih'e O Para Verilmez Diyenleri Anlamıyorum..
Bayılıyorum Ya..
Fatih Olmasa Ne Olurdu.. Ne mi Olurdu.. Merak etmeyin.. Zamanında Dozer Cemil, Daha Sonrasında Hami, Daha Sonrasında Fatih Gibbi Bir Oyuncu Profili çıkartan Klüp İllaki Başka Bir Oyuncuda Çıkartırdı.. Hiç Meraklanmayın..
Ama Anlatmaya Gerek Yok.. Çünkü ne Siz Beni Anlarsınız Ne de Ben Sizi..
Siz Parasını alıp Profesyonel Davranan Gökhan Ünal'sınız.. Ben İse Alacağım Paradan Kısıp Hatta Bonservisimi Bile Kendim İndirmeye Çalışıp Bu Takımda Oynamak Fatih Tekke'yim..
Yorum
Yorum