Batdal'ın alınacağını snamıyorum artık Murat Tosun serbest kalınca hemen atladı bizim yönetim bedava diye batdal alınmaz artık..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-Arayıpta bulamadığımız adam ikiside...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezere 700 veren başkan fatih için 2 milyon vermiyor allah bildiği gibi yapsın bu adamları tepkimizi lütfen gösterelim
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Tosun'u sağ açık olarak aldılarsa yazık ki çok yazık..
ama inşallah başarılı olurlar o ayrı...
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu taransferlerin yapılış amacı eksik bölgelere takviye deilki göz boyama amacıyla yapılmış transferler.
ama inşallah başarılı olurlar o ayrı...
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemurat tosun hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlar bunu izleyebilirsiniz.......teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
Tony Silva, Zafer Yelen, Sezer Badur, Murat Tosun, Ömer Aysan, Ceyhun Gülselam, Giray Kaçar, Ferhat Öztorun, Tjikuzu, Engin Baytar ve
Gökhan Ünal, bu adamların maliyetlerini bilmiyorum ama hiç de az olduğunu sanmıyorum. Şimdi sormak istiyorum toplam 11 tane
transferden kadroya banko giren kaçtır ve bunların içinde bırakın yıldız olmayı umut vaad eden bir isim söyleyebilir misiniz?
Bu kadar transfer yanlışı yapan bir yönetimin bir sonraki seçimde görevde kalma ihtimali kaçtır?
11 adet fasafiso transfer yapmayı becerebilen (kaldıki bu transferlerin hiçbirini taraftarın istediğini düşünmüyorum hatta birçoğunu tahmin
bile etmiyorduk lotodan çıkmış gibi oldular) bir yönetim düşünün ki,
Bu renklere gönül vermiş taraftarın neredeyse %90 ının alınması gerektiğini düşündüğü bir futbolcuyu (geri kalan kısmınında sözüm ona
futbola siyaset-ideoloji gibi kavramları sokmamaya! çalışan Ergun Ata zihniyetindekilerin olduğunu düşünüyorum), değme bizans
entrikalarına taş çıkartacak türlü oyunlarla taraftarı salak yerine koymaya çalışmasını içime sindiremiyorum.
Bugüne kadar her zaman arkasına durmaya çalıştığımız başkan Sadri Şener'in yüzündeki o babacan gülümsemeninde artık yerini mahkeme
duvarına bırakmasını görmektende üzüntü duyuyorum fakat başkanlığını yaptığınız bir kurumda sizin altınızda çalışan insanlara karşı bir
otoriteniz yoksa, "yönetim istifa!" "Fatih Tekke, Fatih Tekke" tezahüratlarınıda bir tokat gibi yüzünüzde hissetmeyede hazırlıklı
olmalısınız.
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetimi savunanları da anlamakta güçlük çekiyorum.Mesele sadece ve sadece Fatih meselesi değil.Ortada bir güven ortamı yok samimiyetsizlik akıyor.Zaten birileri mutlaka taraftarı suçlayacak birşeyler bulur.
yanlış transferler yapılır eleştirilir tarftar sabretsin
25 sene oldu şampiyon olmayalı seneye seneye derler
sabır taşı olduk gene taraftar kötü............Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
Johan CRUYFF
Yorum
-
yönetim fatihe almadan giderse buyuk kazık atmış olacaktır...bu adamlarla mı kupalara talibiz..giderler şimdi ünalın isteği doğrultusunda battalıda alırlar...biz yine gol kaçtıkca tırnaklarımızı yeriz..Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
Yorum