Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Papy'nin yakın gelecekte çok iyi futbolcu olacağını düşünüyorum .

Ama hiçbir zaman Colman kadar yetenekli olamayacak , fiziki açıdan Colman'dan iyi olması onu takıma alma sebebimiz olabilir mi ?

Yok böyle birşey.

şahsen tam aksini düşünüyorum bence papy şimekden sonra gelen en iyi orta saha oyuncumuz olacak
    "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
    (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gese bizi oyuna getiriyor, onlar baska Forvetlerin pesinde;

Amac Gökhan'in o daginik kafasini dahada dagitmak...
      Şu halde Gökhanın 2. devrede hala bizde oynayacak olmasını düşünemiyorum bile...e yazık...

(UEFA)

Yorum

• nonda neymiş 30 unu geçmiş yarı sakat bir oyuncu gs bize hasta gönderiyor akıllarınca

Yorum

• Boyd 5 gol attı hala yükleniyorlar atmak için üzülüyorum şimdi.Adamın fiyatı katlanıyor.Ne kadar sözleşmesini yenilememiş olsada matrix herhangi bir girişim var mı Boyd konusunda? Yabancı forvetimiz o olmasın.

Yorum

• bu arada kris boyd hayalini unutalım adam bu akşam 5 gol atmış yuh yaa boyd naptın öle
            Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              başarı oranları 0 kardeşim çünkü istedikleri hiçbir adam alınmadı.istedikleri adamlar şimdi başka külüplere transfer olup kulüplerinde çok iyi performans gösterek takımlarını taşıyorlar.
              Birkaç örnek alabilirmiyiz?
              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başarı oranları 0 kardeşim çünkü istedikleri hiçbir adam alınmadı.istedikleri adamlar şimdi başka külüplere transfer olup kulüplerinde çok iyi performans gösterek takımlarını taşıyorlar.
                Yada en azından hala alınabilecek olan yokmu? Biraz hareketlenelimde üstümüzdeki ölü toprağı dağılsın.
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Ciddi ciddi Kuranyi'yi beğenmiyor muyuz arkadaşlar ?
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ciddi ciddi Kuranyi'yi beğenmiyor muyuz arkadaşlar ?
                    gelmez bize o adam.
                    Özkan SÜMER

Yorum

valla ben beğenmiyorum

Yorum

Büyük bir düsüs icerisinde; Eskiden cok daha iyidi..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• MVV forumuna girdim ve daha önce bi arkadaşımız Brüls ve Papy'nin durumunu sormuş..Brüls ile ilgili; O Trabzonspor'a transferi olacağı için arabasını sattı ve veda partisi düzenledi fakat olmayınca hayal kırıklığına uğradı.Ayrıca şu anki hocadan hiç memnun değil ve maçlara motive olamıyor.Bir başka yorum; O çok büyük yetenek

Papy ile ilgili; Onun tekniği ve gücü çok iyi.Birçok kişi ondan memnun.Bu forumda sık sık onu maçın adamı seçiyoruz.Hepimiz onu bir sezon daha bize kiralayabileceğinizi umuyoruz (22 aralık 2009 tarihinin konuşmaları)
                          33# DRAGO GABRIC
                          61# IBRAHIMA YATTARA #11
                          13# Steve Nash
                          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Muhammet Demir'i gündeme almak bu kadar zor mu?

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhammet Demir'i gündeme almak bu kadar zor mu?
                              Su Bursaspor'daki...?
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ayrıca MVV'li taraftarlar masrafları bizim karşılayacağımız bir davet bekliyor bizden.(Ekonomik durumları iyi değilmiş)
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Yükleniyor...
                                X