Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uğur kim ne düşünür bilmiyorum ama yolları rusyaya düşmediği sürece yapacakları her transfer gözümde potansiyel tjikuzu engindir...

İstanbulda hemde yılbaşı gecesi yapacakları en iyi şey bi tavernada eğlenmek olacaktır...

Gelsin şişeler Belki kafa güzel olursa Tekke'ye o parayı verirler
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      youla değil istanbuldalar bekleyin .......
      Hayatımız doğru düzgün transfer haberi beklemekle geçti zaten.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne Youla'sı yahu...

Şaka gibi yorumlar yapıyorsunuz valla, bu çürüklerle mi yarışacağız İstanbul'lularla, bırakın Allah aşkına ya.

Ufkunuzu az genişletin, burası Trabzonspor ayıkın azcık...
        azcık düşünün azcık,kusura bakma senin kadar düşünemiyorum! Mehmet Batdal ufkumuzu çok genişletecek oyuncu zaten! okuyabiliyosan anlarsın Batdalı almaktan iyidir dedim,youlayı alıp şampiyonluğa koşalım değil!!

Yorum

Uğur abi tam çıkıyordum hatta ziyaretçi olarak takip ediyordum başlığı senin deminki mesajını görünce girdim, işimiz gücümüz var kim bu isim söylede gönül rahatlığıyla çıkalım...
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yönetim tarafından yeterince oyalanıyoruz zaten sen yapma bari varsa böyle birşey zaten kim olduğunu bekleyip göreceğiz...Söylesen sürprizimi kaçacak...
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• matrix5782 kardes ne biliyorsun yonetıcılerın istanbulda oldugunu merak ettim.

Yorum

• dün hasan yener radyospor a bağlandı telefonla cale ye shalke resmen talipmiş ama henüz cevap vermediklerini söyledi
                Bordo Mavi...

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  azcık düşünün azcık,kusura bakma senin kadar düşünemiyorum! Mehmet Batdal ufkumuzu çok genişletecek oyuncu zaten! okuyabiliyosan anlarsın Batdalı almaktan iyidir dedim,youlayı alıp şampiyonluğa koşalım değil!!

İkisinide takımda istemem ama tercih yap deseler 100 bin defa Batdal'ı tercih ederim...

Yeterince sorunlu adamımız var zaten.

Yorum

• Uğur abi biraz ipucu versen?
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Yöneticiler İstanbuldaysalar Gökhan Ünal Transferinde Somut Gelişmeler var. Başka Bir Gelişme Olacağını Sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İkisinide takımda istemem ama tercih yap deseler 100 bin defa Batdal'ı tercih ederim...

Yeterince sorunlu adamımız var zaten.
                        böyle cevap ver o zaman,ufkumu falan sorgulamana gerek yok. saygı duyun şu yorumlara ya,azıcık.

Yorum

• Nonda+bir miktar para=Gökhan Ünal takasını yapar gelirler yada Aydın maydın toplar gelirler.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nonda+bir miktar para=Gökhan Ünal takasını yapar gelirler yada Aydın maydın toplar gelirler.
                            Aman Allah'ım !!!!!

Yorum

• Gökhan Ünal'ı 6.250 Değerinden aşağıya verirlerse yazıktır yazık . !

Tok satıcı olmamız lazım ..

Olacağınıda söyliyim ;

Nonda + Aydın + 1,5 Milyon Euro

Burdan gelen nakit parayla Fatih Tekke'yi alırlar

Üstünede Mehmet Badtal .
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                böyle cevap ver o zaman,ufkumu falan sorgulamana gerek yok. saygı duyun şu yorumlara ya,azıcık.

Hayata bakış ufkunu sorgulamadım, konu Trabzosnpor ise buna bizde ortağız...

Yok Youla yok Ömer Erdoğan yok Semavi Özgür vs. bu isimlerin forumumuzda ciddi ciddi konuşulması beni çileden çıkarıyor kusura bakma.

---

Uğur abi hala seni bekliyoruz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X