İlk olarak kapça_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasında Atiba bu takıma katılırsa hoca orta 3 lüde kimi keser acaba?
Selcuk banko .. yorum yok. Ceyhun'un devamli oynamasini istiyorum cünkü ondan beklentim cok.
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegidecekler
tony:sadece parayı düşünüyor
song:yaşı geçti artık fazla düşünemiyor
gabriç:ben adam geçemeyene sol açık sağ açık demem hiçbir yeteneği yok
tjikuzu:baştan gelmemeliydi zaten
gökhan ünal:kesinlikle gönderilmeli 2 sezonda 15 gol atan golcü olmaz
cale:iyi bir teklifte kesinlikle satılmalı sadece kesici yönüyle olmuyor
ilk onbire yerleştirilmesi gerekenler
kale için ne kadar hata yaparsa yapsın onur recep kıvrak(kale için yabancı kullanmak saçmalıktan öte bişey)
sol bek ferhat oynamalı 10 yıl orda rahatlıkla oynar önünde kesinlikle alanzinho oynamalıdır
sağ bek değişmeli ömer aysan-tayfun-serkan olabilir önünde iyi bir yattara yoksa barış memiş çok yetenekli kazanılmalı ve oynatılmalı
orta sahamız beşli olmalı ceyhun colman selçuk
forvet için tabiki FATİH TEKKE kadroyu kuracak olursak
kale onur
defans: ömer-egemen-giray-ferhat
PaPY(mutlaka geri alınmalı)
orta:yattara(barış)-selçuk-ceyhun-colman-alan
forvet: tekke"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasında Atiba bu takıma katılırsa hoca orta 3 lüde kimi keser acaba?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
tek forvet oynayabilen herhangi bir forvet bulsak vallahi orta sahamız tadından yenmez olur, rakipler de çok ağlaristanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliğinden Hurşit takip edilmeli ve kaçırılmamalı diye düşünüyorum. Tayfun veya Serkan önünde sağ kanatta çok rahat oynar.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTecrübeye ihtiyacımız var diyoruz siz hala Anadolu'dan Mehmet'i, Ali'yi, Veli'yi alalım diyosunuz ne zaman akıllanacaz elindeki oyuncular zaten onlardan kaliteli eksiklerin açık ve net nokta transferlerle bu takım çok iyi yere gelecektir.
Yorum
-
Dediğin gibi devamlılığı az,zaten Doll da ikinci yarı oyuna alıyor onu.Fakat benim için kanat adamının yapması gerekenleri yapıyor. Adam eksiltiyor yapıyor şut çekiyor. Ben Gabric ten bunları göremiyorum. Sol kanattan adam eksiltip orta yaptığı maç sayısı bir ikiyi geçmez. Bu kadar peşinden koşulduktan sonra bu derece bir oyuncu ile karşılaştıktan sonra insan sorgulamadan duramıyor.En son agahozlu tarafından düzenlendi; 08.11.2009, 23:11."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserispor'da Savaş Yılmaz diye bir çocuk gözüme ilişti bugün.
15 dk oynadı, orta sahada her yönüyle topçuyum diyor.
Formasını 61 görünce baktım kimmiş diye, 1990 doğumlu ve Sürmeneliymiş.
Keşke bir takas düşünebilse bizimkiler.
Gökhan'a karşılık Savaş ve Eren'i istesek nasıl olur?
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam ben de böyle adamların alınmasına karşıyım ama Avrupalı kaliteli bir oyuncu bize gelmez. Kendimizi kandırmayalım. Hee gelir para için bizi fıtık edip gider o ayrı. Bize genç yetenekli oyuncular lazım. Altyapıdan gelecek oyuncular lazım.En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 08.11.2009, 23:16.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin ilginç tarafı Gabriç adam gecemediği gibi ortada yapamıyorum ama ben yinede umudumu koruyorum biraz kuvvetlenince daha iyi olacak.
Yorum
Yorum