Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kuranyi bize geldi de birde beğenmiyoruz. Diyecek laf yok.

İbrahimovic'e ne dersiniz ?

Ha pardon Messi olmadan pek etki göstermez bizde yanında onu da alalım. Ama öyle de olmaz ki arkalarında Xavi - İniesta ikilisi olmazsa onlarda birşey yapamaz. dimi..

Tövbe tövbe..

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eeeeeeee arkadaşlar boyd' un vedası böyle olur.
      İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bize Geliyor =)

heyecanlandim valla...
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Kuranyi madem alacaktık, Mehmet Yılmaz'ın ne suçu vardı zamanında? Ben beğenmiyorum onu. Forvet dediğin civa gibi olacak. .

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          heyecanlandim valla...
          Güzel şaka (:
          Gelmez arkadaşlar...
          Gelmeyecek...
          Keşke gelse ama...
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bonservisi olmayan, her röportajında Trabzonsporlulugundan bahseden bir futbolcuyu almayacaksın cavcav gibi bir tüccara kaptırıp geri alacaksın.
            Ben buna fırsat diyemiyorum...
            Ben asıl buna fırsat diyorum.Geldi bir düzenli olarak forma giydi,lige adapte oldu,gelişimi açısından çok önemli bir fırsatı iyi kullandı.
            Cavcav'ın elinde olmasıda bir şanstır, makul bir fiyata alabiliriz hala..
            Kayseri'de olsaydı alabilir miydik?

Yorum

• İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Güzel şaka (:
              Gelmez arkadaşlar...
              Gelmeyecek...
              Keşke gelse ama...
              neden böyle emin konusabiliyorsun renkdas ???

her an hersey olabilir...
              bu yönetimin ne yaptigi belli olmuyorki ???

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kuranyi madem alacaktık, Mehmet Yılmaz'ın ne suçu vardı zamanında? Ben beğenmiyorum onu. Forvet dediğin civa gibi olacak. .
                Kuranyi - mehmet yılmaz ilginç
                dipnot: kuranyiyide çok beğenmem
                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                .................Yenişehirli Avni

Yorum

Keşke olsa...
                  Çok sevinirim...
                  Ama illa kokusu çıkardı...
                  Gelse karşılayanlardan biri de ben olurum (:
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak huseyin burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    slm ark arka sayfalara baktımda yok o gelmez ,yok bu gelmez, yok şu gelmez diyen ark lara yahu neden gelmesin? parayı verırsen bak nasıl gelir .neden ts yi kücümsüyosunuz? bızım neyemız eksık 3 eziklerden ? yok hayal kurmayın.neden kendi kendimizle alay etiyoruz lütfen.
                    ne güzel izah ettin sonra ankaragücüne kayseriye gaziantep e gitti mi nasıl aldı bu adamı diyoruz.bizimkiler niye böyle adamlar almazlar diyoruz
                    En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 31.12.2009, 00:17.
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Genelde kötü sürprizlerle karşılaşıyoruz
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kuranyi - mehmet yılmaz ilginç
                        ...
                        Şimdi ben tutup ta Menajerlik oyunlarındaki gibi 50 tane özelliklerini yan yana getirip karşılaştırma yapmıyorum. Ben tacir mantığıyla karşılaştırma yapıyorum.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben asıl buna fırsat diyorum.Geldi bir düzenli olarak forma giydi,lige adapte oldu,gelişimi açısından çok önemli bir fırsatı iyi kullandı.
                          Cavcav'ın elinde olmasıda bir şanstır, makul bir fiyata alabiliriz hala..
                          Kayseri'de olsaydı alabilir miydik?
                          Bu mantığa katılmam mümkün değil.6 ay önce bedava alabileceğimiz, gönlünde Trabzonspor olan adamı parayla al. Cavcav bu kadar genc ve başarılı bir futbolcu için pek de makul bir fiyat vermez maalesef... Yine de alınmasını çok isterim o ayrı...

Yorum

• Yahu Boyd nereye gidiyor öyle gizli gizli seyler yazmayin yahu Insan ister istemez heyecanlaniyor sonrada Hayal kirikligina ugruyor
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Genelde kötü sürprizlerle karşılaşıyoruz
                              uzun zaman aradan sonra trabzonspo Yönetimi icin optisimist bir düsünce kurmak istedim

Yorum

• ya biraz takılıyım bakıyım dedim uykum gelsin dedim nasıl bir taraftarımız var Kuranyı gibi adamı beğenmiyoruz vah be biz neymişiz ya real madrid barcolana bizim yanımızda halt yemiş biz aldıkmı benzema gibi ronoldo gibi villa gibi tores gibi forvetler alırız ne yapalım kuranyeyı.kurban olayım umut sana şimdi hak veriyorum yine bu kadar taraftarlarının önunde canla başla mucadele ediyorsun.merak etmeyin kızmayın ama biz kuranyin isticeği parayı veremeyiz onun için kendinisi üzmeyin istesekte gelmez bize ben kendi adıma söyluyeyim bu adam bize gelirse olay olur oonun için burda biraz ufak atalım biz normal adamları alamıyoruz Kuranyi aldıkta beğenmiyoruz birde alkışlıyorum taraftarlarımızı

Yorum

Yükleniyor...
                                X