Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezer'in kadro dışı kalmasını Fatih Terim'in Fatih Tekke'yi milli takıma almamasına benzetebilirsiniz
    "53"

Yorum

• Sezer'i herkes gibi bende çok istiyorum.İnşallah gelir bize.
      Més Que Un Club

Yorum

• Manisaspor Sezer gibi bir oyuncuyu ihtiyacı olduğu halde oynatmıyorsa eğer bunun altında önemli bir sebep vardır.

Bu durum Sezer'den de kaynaklanıyor olabilir Antenör veya Yönetimden de.

İlk önce bu durumun araştırılıp buna göre haraket edilmesi gerekmektedir.

Ne kadar kaliteli olursa olsun takım içersinde huzursuluk'a sebep olan oyuncu almak Trabzonspor'a fayda getirmez.
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Manisaspor Sezer gibi bir oyuncuyu ihtiyacı olduğu halde oynatmıyorsa eğer bunun altında önemli bir sebep vardır.

Bu durum Sezer'den de kaynaklanıyor olabilir Antenör veya Yönetimden de.

İlk önce bu durumun araştırılıp buna göre haraket edilmesi gerekmektedir.

Ne kadar kaliteli olursa olsun takım içersinde huzursuluk'a sebep olan oyuncu almak Trabzonspor'a fayda getirmez.
          Sezer bu takımda 4 senedir var hiç bir sorunu olmamıştı bu seneye kadar, Biraz Mesut Bakkal'ı tanıyorsan koy bunları üst üste sonuç ortada...
          "53"

Yorum

• size söyliyeyim sezerin kadro dışı kalmasının sebebi kulubun gsye gitmesine izin vermemesinden dolayıdır.
            bu arada a.gücünden aydın karabulutu alalım diyenlere şaşıyorum
            daha top sürmeyi beceremiyo.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Aydın kaçırılmamalı bence.

Alınmamasının tek sebebi sol kanadımızda bulunan oyuncu bolluğu (sol açık olup olmadıkları belli değil ama) olabilir.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Sezer-Promisse takasından bahsediliyor. Var mı bir duyum? Nasıl olur? Selçuk'la beraber oynamış mıydı Sezer?

Yorum

• Sezer Promise takası sanmıyorum şuan, çünkü Mesut Bakkal'ın Isaac'le de arası biraz bozuk bu aralar.

Sezer Galatasaray'a gidemedi diye kadro dışı diyen arkadaş; O sezon başı yaşandı, kontratını 1 sene uzattı sorun çözüldü. Bu Mesut Bakkalın kendi komplekslerinden kaynaklanan bi olay.
                  "53"

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serdar gelirse Egemen'i daha tutamayız ama
                    Kusura bakmayın soruyorum da ,

Serdar Özkan - Egemen mevzusu nedir?
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Egemen Bursa'dayken, Bursa'da oynanan bir Beşiktaş müsabakasında rakibi Serdar Özkan'a yumruk atmıştı. Yumruk muydu kafa mıydı tam hatırlayamadım. Egemen ikisini de atar, tehlikeli. Yumruktu yanılmıyorsam.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Eren119 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Egemen Bursa'dayken, Bursa'da oynanan bir Beşiktaş müsabakasında rakibi Serdar Özkan'a yumruk atmıştı. Yumruk muydu kafa mıydı tam hatırlayamadım. Egemen ikisini de atar, tehlikeli. Yumruktu yanılmıyorsam.
                        ))
                        Yaklaşmasın Trabzona
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          matrix abi bence yabanci danj cok türklere yönelmeliyiz!!! unutmayin türkiyede ortega marcelinho anelka kezman ricardinho carew ..... benzeri gercekler var.. bana göre olabilecek iyi yabancilar var trabzonda!!
                          Yukarida yazdigin futbolculari oynatabilecek Teknik Direktörün olursa oynar, anlatabildim mi?
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• arkadaşlar birinci sorunumuz rakip savunmaları yarabilecek güçlü son vuruşları etkili makukula gibi bir forvet bir kaleci bence öncelik bunlar derbi lerde gol atıcak rakip savunmaları yıkacak forvet alamlıyız

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Serdar Özkan bir ara Sebat'da oynadı değil mi ? Akçaabat köftesini özlemiş herhalde...
                                aman .köftesini çorlansın ve gitsin.başka ihsan istemeyiz.
                                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X