İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Guillermo Ochoa
© unbekannt
Geburtsdatum: 13.07.1985 Alter: 24 Größe: 1,87 Nationalität:Mexiko Position: Torwart Fuß:
Marktwert: 8.000.000 €Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGuillermo Ochoa
© unbekannt
Geburtsdatum: 13.07.1985 Alter: 24 Größe: 1,87 Nationalität:Mexiko Position: Torwart Fuß:
Marktwert: 8.000.000 €
bu adamin sirf reflexleri iyi gerisi bos
Yorum
-
benimde favori kaleci: Costel Fane Pantilimon
romanyada timisoara takımında oynuyo.
22 yaşında, 2 mt boy, bonservisi 3.5 milyon avro
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenç kaleci düşünülecekse hiç uzaklara gitmeye gerek yok.
Denizlispor'lu Cenk diyorum.
2 sene sonra alamazsınız.
Denizli'ye gitmeyede gerek yok...Trabzonsporlu Onur diyorum...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenç kaleci düşünülecekse hiç uzaklara gitmeye gerek yok.
Denizlispor'lu Cenk diyorum.
2 sene sonra alamazsınız.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledomenico criscito bilgisi olan var mı ..faydalı olur muBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan sendeki Khune aşı boşuna. Büyük ihtimalle büyük bir takıma transfer olur. Fakat bize gelmesi mümkün değil. Fiyatı da o kadar düşük değil emin ol.Khune Güney Afrika forması giyecek ve dediğin gibi muhtemelen avrupaya transfer olacak.
Bizim herkesten önce davranıp Ocak'ta almamız gerek Khune'yi.
Ama bu oyuncuyu kulüpte bir bilenin olmadığına eminim .
Yorum
Yorum