İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleye Ivesa, stopere Nadarevic nasıl olur ?Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
.................Yenişehirli Avni
Yorum
-
Onurda ısrar edilmesi taraftarıyım.
Eğer illaki bir kaleci transferi yapılacaksa yabancı hakkımızı buradan kullanmamalıyız.
Serdar Kulbilge ve Cenk Gönen i düşünebiliriz.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl makukulayı ver gökhanı karşılıksız.
Vasat takımların forvetleri nekadar iyi makukula,tanzema vs.
Tazameta da iyi oyuncu ama bizim ilacımız olamaz , bence .
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın ya da Salı günü Tekke ile masaya oturuyor yönetim kaynak Matrix..#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMakukula bildiğim kadarıyla Kayseri'de kiralık .
Tazameta da iyi oyuncu ama bizim ilacımız olamaz , bence .
Wikide şöyle bişi var.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePerformansından memnun kalması durumunda ise bonservis bedeli olarak Benfica kulübüne 2.5 milyon Euro ödeyerek 3 yıllığına kadrosuna katabilecektir.Bu durumda Benfica kulübünün Kayserispor'un izni olmadan Makukula'nın bonservisini başka bir kulübe vermesi mümkün değildir.
Wikide şöyle bişi var.
Makukula'yı alırlar diye düşünüyorum eğer böyle bir madde varsa .
Yorum
-
Anlamadığım nokta bu Azeri iş adamı bize neden yardım ediyor???yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Kayserisporda oynayan Ömer Sismanoglu bizim ilgilendigimiz bir oyuncu degilmiydi. ?
St. Pauli de oynuyordu.En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 06.12.2009, 15:02.TRABZONSPOR 1967
Yorum
Yorum