tony yi aratır işte...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
cem paul ve mustafa pektemek cok beğendim deniz bizim unutun kopyası sanki......
caner harikaydı....Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…
Yorum
-
İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav allahını seversen bir söylesene bu özde değil sözde yönetimden kim hangi yöntemlerle takip ediyor senin yazdığın zilyon tane adamı
senin yazdıklarına bakan da kulübün harbiden yöneticileri var falan zanneder...
ne yönetimi ne yöneticisi gardaşım bu futbolcuları scoutlar takip eder yönetime bildirir. almak veya almamak yönetime ve yöneticiye kalmış.
yanlış bilgin var şimdi bunları hacisalioğlu yada aksu takip etse ne anlıcak
adamdan
bi yorumda bulunmuşsun ama ne dediğinden senin de haberin yokBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Ortada uçuşmaya başlayan isimlerin doğru olduklarını pek sanmıyorum.
Mali durum ortada, hayalci olmayalım.
Devre arasında iki sorunlu yabancıyı gönderip, Brüls'ü çağırıp, abidik gubidik adamlar almamayı becerebilirlerse yönetime tepki vermeyeceğime kendi adıma söz verebilirim.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtada uçuşmaya başlayan isimlerin doğru olduklarını pek sanmıyorum.
Mali durum ortada, hayalci olmayalım.
Devre arasında iki sorunlu yabancıyı gönderip, Brüls'ü çağırıp, abidik gubidik adamlar almamayı becerebilirlerse yönetime tepki vermeyeceğime kendi adıma söz verebilirim.
Her iki futbolcununda katkı verebileceğini düşünüyorum . Böyle çalkantılı süreçler , aslında genç futbolcular için önemli fırsatlardır .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Ahmet ve Faty Papy ile ilgili düşüncelerinizi de alabilir miyiz ?
Her iki futbolcununda katkı verebileceğini düşünüyorum . Böyle çalkantılı süreçler , aslında genç futbolcular için önemli fırsatlardır .
Hasan Ahmet hakkında yeterince bilgi sahibi değilim, fazla birşey söylemek istemiyorum ama katkı vereceği kesindir. Kendi gelişimine katkısı ne olur bilemem.
Papy ise bence elimizdeki en büyük yıldız adayıdır. Heyecanla takıma katılacağı günü bekliyorum ama yeteneklerini olgunlaştırması adına en az bir sezon daha yurt dışında oynamasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Yalnız bir üst ligde vasatın üstü bir takımda oynaması kaydıyla.
Bunların dışında ikinci devrede Göksu'nun takıma katılmasının doğru bir hamle olacağını düşünüyorum.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
-
İlk olarak ATSIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecem paul ve mustafa pektemek cok beğendim
* Caner Erkin
* İsmail Köybaşı
* Paul Karacan
* Ömer Şişmanoğlu
İsmail ilk yarı, Paul'da ikinci yarı sahnedeydi.
Yorum
-
Dominguez hayaliTrabzonspor, Rubin Kazan’a Gökhan’ı verip golcüsünü almayı hedefliyor
Fatih için Zenit’i ikna etmek için yeniden girişim yapacak Bordo-Mavililer, Gökhan’ı isteyen R.Kazan’ın serbest kalacak yıldız forveti Dominguez’e kanca attı
OCAK’TA SERBEST
Trabzon’da yeni forvet adayı; Dominguez. Fatih Tekke için Zenit ile ilk temasında olumsuz yanıt alan ve devre arasını beklemeye başlayan Bordo-Mavililer, bu kez Rusya’dan menajerler tarafından önerilen başka bir yıldız forvet Alejandro Dominguez’e de kancayı attığı belirtildi. Gökhan Ünal’ı isteyen ve bu yönde 7 milyon EURO’luk bir teklif yapmaya hazırlanan R.Kazan’da devre arası serbest kalacak olan 16 golle takımın ve ligin en golcü ismi Dominguez için girişimlerin gizliden gizliye başlatıldığı belirtildi.
2 MİLYON EURO
Gökhan Ünal’ı R.Kazan’a satarak, Dominguez ile birlikte Zenit’i ikna etmesi durumunda Fatih Tekke’yi de alarak büyük sıkıntı yaşadığı forvet hattını güçlendirmek isteyen Bordo-Mavililer, temaslarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. Dominguez’in de Trabzonspor hakkında Gökdeniz’den bilgi aldığı ve olumlu görüşleri doğrultusunda transfere sıcak baktığı belirtildi. Dominguez’in Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek R.Kazan’dan koparılması için kesenin ağzının açılacağı ve yıllık 2 milyon EURO’luk bir teklif düşünüldüğü ifade edildi.
ah ah gelse bu adam
fatih le Dominguez > gökhanla umut
barcelona nın karşısında nasıl da oynamıştı"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Atiba'yı canlı televizyonda izleme fırsatım oldu.
Açıkçası abartıldığı kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Hüseyin'den fazlası yok .En son Serdær tarafından düzenlendi; 16.11.2009, 11:28.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDominguez hayaliTrabzonspor, Rubin Kazan’a Gökhan’ı verip golcüsünü almayı hedefliyor
Fatih için Zenit’i ikna etmek için yeniden girişim yapacak Bordo-Mavililer, Gökhan’ı isteyen R.Kazan’ın serbest kalacak yıldız forveti Dominguez’e kanca attı
OCAK’TA SERBEST
Trabzon’da yeni forvet adayı; Dominguez. Fatih Tekke için Zenit ile ilk temasında olumsuz yanıt alan ve devre arasını beklemeye başlayan Bordo-Mavililer, bu kez Rusya’dan menajerler tarafından önerilen başka bir yıldız forvet Alejandro Dominguez’e de kancayı attığı belirtildi. Gökhan Ünal’ı isteyen ve bu yönde 7 milyon EURO’luk bir teklif yapmaya hazırlanan R.Kazan’da devre arası serbest kalacak olan 16 golle takımın ve ligin en golcü ismi Dominguez için girişimlerin gizliden gizliye başlatıldığı belirtildi.
2 MİLYON EURO
Gökhan Ünal’ı R.Kazan’a satarak, Dominguez ile birlikte Zenit’i ikna etmesi durumunda Fatih Tekke’yi de alarak büyük sıkıntı yaşadığı forvet hattını güçlendirmek isteyen Bordo-Mavililer, temaslarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. Dominguez’in de Trabzonspor hakkında Gökdeniz’den bilgi aldığı ve olumlu görüşleri doğrultusunda transfere sıcak baktığı belirtildi. Dominguez’in Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek R.Kazan’dan koparılması için kesenin ağzının açılacağı ve yıllık 2 milyon EURO’luk bir teklif düşünüldüğü ifade edildi.
ah ah gelse bu adam
barcelona nın karşısında nasıl da oynamıştı
güzel hayal
dominguez-tekketeyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtiba'yı canlı televizyonda izleme fırsatım oldu.
Açıkçası abartıldığı kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Hüseyin'den fazlası yok .Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDominguez hayaliTrabzonspor, Rubin Kazan’a Gökhan’ı verip golcüsünü almayı hedefliyor
OCAK’TA SERBEST
2 MİLYON EURO
ah ah gelse bu adam
barcelona nın karşısında nasıl da oynamıştı
FATİH TEKKE ve DOMİNGUEZ, vayyyy beeharika olur ama bizim yönetimin bu adama yıllık 2m euro verebileceğini hiç sanmıyorum.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıktın hayallerimizi,alacağın olsun Serdar.Burdaki dizilen övgüler ve alınması en muhtemel isim olduğu için baya bi umutluyduk inşallah dediğin gibi değildir.
hemde televizyondan canlı da değil bravooooBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
Yorum