Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tony yi aratır işte...

Yorum

• cem paul ve mustafa pektemek cok beğendim deniz bizim unutun kopyası sanki......
      caner harikaydı....
      Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
      Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
      Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
      Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yav allahını seversen bir söylesene bu özde değil sözde yönetimden kim hangi yöntemlerle takip ediyor senin yazdığın zilyon tane adamı

senin yazdıklarına bakan da kulübün harbiden yöneticileri var falan zanneder...

ne yönetimi ne yöneticisi gardaşım bu futbolcuları scoutlar takip eder yönetime bildirir. almak veya almamak yönetime ve yöneticiye kalmış.

yanlış bilgin var şimdi bunları hacisalioğlu yada aksu takip etse ne anlıcak

adamdan

bi yorumda bulunmuşsun ama ne dediğinden senin de haberin yok
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Ortada uçuşmaya başlayan isimlerin doğru olduklarını pek sanmıyorum.

Mali durum ortada, hayalci olmayalım.

Devre arasında iki sorunlu yabancıyı gönderip, Brüls'ü çağırıp, abidik gubidik adamlar almamayı becerebilirlerse yönetime tepki vermeyeceğime kendi adıma söz verebilirim.
          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ortada uçuşmaya başlayan isimlerin doğru olduklarını pek sanmıyorum.

Mali durum ortada, hayalci olmayalım.

Devre arasında iki sorunlu yabancıyı gönderip, Brüls'ü çağırıp, abidik gubidik adamlar almamayı becerebilirlerse yönetime tepki vermeyeceğime kendi adıma söz verebilirim.
            Hasan Ahmet ve Faty Papy ile ilgili düşüncelerinizi de alabilir miyiz ?

Her iki futbolcununda katkı verebileceğini düşünüyorum . Böyle çalkantılı süreçler , aslında genç futbolcular için önemli fırsatlardır .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hasan Ahmet ve Faty Papy ile ilgili düşüncelerinizi de alabilir miyiz ?

Her iki futbolcununda katkı verebileceğini düşünüyorum . Böyle çalkantılı süreçler , aslında genç futbolcular için önemli fırsatlardır .
              Sürecin fırsat içerdiğine katılıyorum.
              Hasan Ahmet hakkında yeterince bilgi sahibi değilim, fazla birşey söylemek istemiyorum ama katkı vereceği kesindir. Kendi gelişimine katkısı ne olur bilemem.
              Papy ise bence elimizdeki en büyük yıldız adayıdır. Heyecanla takıma katılacağı günü bekliyorum ama yeteneklerini olgunlaştırması adına en az bir sezon daha yurt dışında oynamasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Yalnız bir üst ligde vasatın üstü bir takımda oynaması kaydıyla.
              Bunların dışında ikinci devrede Göksu'nun takıma katılmasının doğru bir hamle olacağını düşünüyorum.
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Şu süreçte Göksu,Papy,Brüls,Ahmet Sarı gibi isimlerin oynatılmaları halinde sezon sonunda hiç birini bu kadroda göremeyebiliriz.
                Önce bir kac ağabeyi kazandırmak lazım takıma.
                Ortasahanın ve forvetin yükünü çekecek iki ağabey.
                En son İsa tarafından düzenlendi; 16.11.2009, 00:45.

Yorum

• yattara + gökhan ünal karşılığında

batuhan + delgado + tello teklifi düşünülebilir.
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak ATSIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cem paul ve mustafa pektemek cok beğendim
                    İlk yarı ikisi de kötüydü bence. Mustafa ileride Deniz ile birlikte yalnız kaldı, orta saha ile aralarındaki kopukluğu gideremedi. ( Genel olarak beğendiğim bir oyuncudur, keşke alınabilseydi.) Paul'da topla oyuna bir türlü giremedi, ikinci yarı ise Paul güzel bir performans sergiledi. Daha çok ön alana geldi, topu iyi yönlendirdi. Takımın kıpırdanmasını sağlayan isimlerinde başında geliyordu zaten. İkinci yarı Mustafa'nın yerine oyuna giren Kayseri'li Ömer'i çok beğendim.

* Caner Erkin
                    * İsmail Köybaşı
                    * Paul Karacan
                    * Ömer Şişmanoğlu

İsmail ilk yarı, Paul'da ikinci yarı sahnedeydi.

Yorum

• Dominguez hayaliTrabzonspor, Rubin Kazan’a Gökhan’ı verip golcüsünü almayı hedefliyor
                      Fatih için Zenit’i ikna etmek için yeniden girişim yapacak Bordo-Mavililer, Gökhan’ı isteyen R.Kazan’ın serbest kalacak yıldız forveti Dominguez’e kanca attı

OCAK’TA SERBEST
                      Trabzon’da yeni forvet adayı; Dominguez. Fatih Tekke için Zenit ile ilk temasında olumsuz yanıt alan ve devre arasını beklemeye başlayan Bordo-Mavililer, bu kez Rusya’dan menajerler tarafından önerilen başka bir yıldız forvet Alejandro Dominguez’e de kancayı attığı belirtildi. Gökhan Ünal’ı isteyen ve bu yönde 7 milyon EURO’luk bir teklif yapmaya hazırlanan R.Kazan’da devre arası serbest kalacak olan 16 golle takımın ve ligin en golcü ismi Dominguez için girişimlerin gizliden gizliye başlatıldığı belirtildi.
                      2 MİLYON EURO
                      Gökhan Ünal’ı R.Kazan’a satarak, Dominguez ile birlikte Zenit’i ikna etmesi durumunda Fatih Tekke’yi de alarak büyük sıkıntı yaşadığı forvet hattını güçlendirmek isteyen Bordo-Mavililer, temaslarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. Dominguez’in de Trabzonspor hakkında Gökdeniz’den bilgi aldığı ve olumlu görüşleri doğrultusunda transfere sıcak baktığı belirtildi. Dominguez’in Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek R.Kazan’dan koparılması için kesenin ağzının açılacağı ve yıllık 2 milyon EURO’luk bir teklif düşünüldüğü ifade edildi.

ah ah gelse bu adam

fatih le Dominguez > gökhanla umut

barcelona nın karşısında nasıl da oynamıştı
                      En son alioglua tarafından düzenlendi; 16.11.2009, 11:05. Sebep: ekleme yapmak için
                      "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Atiba'yı canlı televizyonda izleme fırsatım oldu.

Açıkçası abartıldığı kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Hüseyin'den fazlası yok .
                        En son Serdær tarafından düzenlendi; 16.11.2009, 11:28.
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dominguez hayaliTrabzonspor, Rubin Kazan’a Gökhan’ı verip golcüsünü almayı hedefliyor
                          Fatih için Zenit’i ikna etmek için yeniden girişim yapacak Bordo-Mavililer, Gökhan’ı isteyen R.Kazan’ın serbest kalacak yıldız forveti Dominguez’e kanca attı

OCAK’TA SERBEST
                          Trabzon’da yeni forvet adayı; Dominguez. Fatih Tekke için Zenit ile ilk temasında olumsuz yanıt alan ve devre arasını beklemeye başlayan Bordo-Mavililer, bu kez Rusya’dan menajerler tarafından önerilen başka bir yıldız forvet Alejandro Dominguez’e de kancayı attığı belirtildi. Gökhan Ünal’ı isteyen ve bu yönde 7 milyon EURO’luk bir teklif yapmaya hazırlanan R.Kazan’da devre arası serbest kalacak olan 16 golle takımın ve ligin en golcü ismi Dominguez için girişimlerin gizliden gizliye başlatıldığı belirtildi.
                          2 MİLYON EURO
                          Gökhan Ünal’ı R.Kazan’a satarak, Dominguez ile birlikte Zenit’i ikna etmesi durumunda Fatih Tekke’yi de alarak büyük sıkıntı yaşadığı forvet hattını güçlendirmek isteyen Bordo-Mavililer, temaslarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. Dominguez’in de Trabzonspor hakkında Gökdeniz’den bilgi aldığı ve olumlu görüşleri doğrultusunda transfere sıcak baktığı belirtildi. Dominguez’in Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek R.Kazan’dan koparılması için kesenin ağzının açılacağı ve yıllık 2 milyon EURO’luk bir teklif düşünüldüğü ifade edildi.

ah ah gelse bu adam

vay vay vay...
                          güzel hayal
                          dominguez-tekke
                          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Atiba'yı canlı televizyonda izleme fırsatım oldu.

Açıkçası abartıldığı kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Hüseyin'den fazlası yok .
                            Yıktın hayallerimizi,alacağın olsun Serdar.Burdaki dizilen övgüler ve alınması en muhtemel isim olduğu için baya bi umutluyduk inşallah dediğin gibi değildir.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dominguez hayaliTrabzonspor, Rubin Kazan’a Gökhan’ı verip golcüsünü almayı hedefliyor

OCAK’TA SERBEST
                              2 MİLYON EURO

ah ah gelse bu adam

FATİH TEKKE ve DOMİNGUEZ, vayyyy bee harika olur ama bizim yönetimin bu adama yıllık 2m euro verebileceğini hiç sanmıyorum.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yıktın hayallerimizi,alacağın olsun Serdar.Burdaki dizilen övgüler ve alınması en muhtemel isim olduğu için baya bi umutluyduk inşallah dediğin gibi değildir.
                                arkadaşa helal olsun 1 maçını izleyip oyuncuyu tanıyabilmesi büyük yetenek.

hemde televizyondan canlı da değil bravoooo
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Çalışıyor...
                                X