Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Şener ;

FATİH TEKKE KONUSU
    Şener, takımın başına getirdikleri teknik direktör Şenol Güneş'in Fatih Tekke'nin alınmasına sevineceği yönündeki düşüncelerini kendilerine aktardığını belirterek, ''Fatih ile ilgili şöyle bir şey var. Fatih'in uzun dönem askerlik yapmaması için sanırım yurt dışında 3 yıl durması gerekiyor. Net olarak bilmiyorum ama 1090 mı, 1060 gün mü yurt dışında çalışma mecburiyeti varmış. Genel saymanınız Mahmut Aksu'ya, bunun hesabını yapacağını söylemiş. Ocak ayı geldiğinde Fatih'in kulübü ile görüşeceğiz. Ama kulübü derse ki, 'ben mukavele yaptım, vermiyorum' oraya da savaş açacak halimiz yok'' ifadelerini kullandı.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Colman için bu istatistiklerle 3-5 milyonluk teklif olması normal. 24 yaşında Arjantinli bi oyuncu sonuçta. Teklif 5 milyon euro ve üzeri olursa satılmalıdır bence. Bu takımda en çok sevdiğim oyunculardan birisidir ancak kendiside gitmek isterse satılmalıdır. Ancak Ceyhun ve Selçuk gibi yerliler ne pahasına olursa olsun satılmamalı.

Yorum

• İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Puan farkı 6ya iner bizde en fazla 5. sıraya yükseliriz.Kimse kendini kandırmasın Şampiyonluk yarışında değil Avrupa kupalarına gitme yarışındayız artık.Uefa'ya geçen seneki gibi tek ön eleme ile katılma şansı elde edersek çok güzel olacak.
        Bende zaten şampiyon oluruz demiyorum ama ligde iyi bir yere geliriz,ikinci yarı takım düzelirse 2.lik bizim için zor olmaz,sadece ümitlerimiz tükenmesin,ama çokda ümitlenmeyelim,şuanki amaç 3 maçı kazanmak olmalı,ikinci yarıda ne olacağı belli olmaz
        2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
        2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
        2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Modern futbolun olmazsa olmazı fizik güçtür.Tam olarak futbol terimi nedir bilmiyorum ama futbolcu öncelikle ayağını yere sağlam basmalı.Topla koşarken gelen ufak bir omuz darbesiyle yere yıkılmamalı.İkili mücadeleye girdiğinde kolay lokma olmamalı.

Mevcut kadromuzun en temel sorunu bu.Elimizde fizik güç anlamında yetersiz cok sayıda futbolcu var.Alanzinho,Colman,Gökhan,Yattara,Engin,Ferhat gibi oyuncuların yeteneklerini tartışamayız ama gerekli fizik gücü sahip olmadıkları için istenilen performansı sergileyemiyorlar.Bunlara gelişimlerini tamamlamış bu yüzden fiziksel anlamda yeterli olmayan bir kaç oyuncu daha eklenebilir.

Geçen yıl Sivasspor'un başarısının altında yatan temel sebeplerden biride takım olarak fizik kapasitelerinin ligin üstünde olmalarıydı.Bizi Sivas'ta çimlere gömmelerinin temel faktörüde buydu.

Alanzinho eğer Messi kadar güçlü olabilseydi bugün Avrupanın kalburüstü takımlarından birinde izliyor olabilirdik.Fiziksel gücünü arttırmak için gerekli çalışmalar yapılmayacaksa,yada bu geliştirilebilir bir özellik değilse yukarda saydığım oyunculardan hiçbirinin gidişi beni üzmez.
          Gökdeniz,Fatih gibi isimleride bu oyunculardan farklı kılan temel nitelik buydu.
          Bu yüzden sakat olmayan bir Mehmet Yıldız bu ligde her zaman iş yapacaktır.Ernst'i Colman'dan ayıran temel nitelikte bu.Veya Gökdeniz'i Alanzinho'dan.
          En son İsa tarafından düzenlendi; 02.12.2009, 17:13.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rakiplerin oyuncularını gözünüzde büyültüp bizim oyuncuları gözünüzde küçültmekten başka birşey yapmıyorsunuz
            Sezer'e bakalım. Tamam büyük yetenek olarak görülüyordu ama bu yıl 7 maç oynamış hiç bir golü yok. Engin Baytar'ı koy bakalım Manisa'ya neler yapıyor

Ediz iyi bir oyuncu tamam ama Giray, Egemen yani aynı kalitede oyuncular.

Bu mantıkla birşey olmaz, Her sezon 10 oyuncu alıp gönderirsin
            Sezer Öztürk sezona nasıl hazırlanmış?
            Bu 7 maçta toplam kaç dakika saha içerisinde yer almış?
            Sezer'in kaç maçını 90 dakika izledin?
            Hadi koyalım bakalım Engin'i Manisa'ya. Engin şu ana kadar ligde oynadığı en iyi performansı göstersin Manisa'da.
            Şimdiye kadar ki en iyi performansı 2007-08'de 27 maçta görev almış ve 2 gol atıp 4'te asist yapmış.

Yorum

• Yerlilerde sıkıntı yok bence yüzde 80 i Türkiyenin en iyi yerlileri,1 veya 2 kişi yollarım ben olsam onun dışında yerlilerimize güvenilirse çok iş yapacaklarına inanıyorum.

Sorun her zaman ki gibi yabancılarda,3 vasat 3 okkalı yabancımız olsaydı son 10 yıla belki 2-3 şampiyonluk sıkıştırmıştık,şimdi yine sorun aynı.4 arızalı yabancı yolanıp etinden sütünden faydalanabileceğimiz 4 yabancı alabilirsek tadından yenmez oluruz
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Modern futbolun olmazsa olmazı fizik güçtür.Tam olarak futbol terimi nedir bilmiyorum ama futbolcu öncelikle ayağını yere sağlam basmalı.Topla koşarken gelen ufak bir omuz darbesiyle yere yıkılmamalı.İkili mücadeleye girdiğinde kolay lokma olmamalı.

Mevcut kadromuzun en temel sorunu bu.Elimizde fizik güç anlamında yetersiz cok sayıda futbolcu var.Alanzinho,Colman,Gökhan,Yattara,Engin,Ferhat gibi oyuncuların yeteneklerini tartışamayız ama gerekli fizik gücü sahip olmadıkları için istenilen performansı sergileyemiyorlar.Bunlara gelişimlerini tamamlamış bu yüzden fiziksel anlamda yeterli olmayan bir kaç oyuncu daha eklenebilir.

Geçen yıl Sivasspor'un başarısının altında yatan temel sebeplerden biride takım olarak fizik kapasitelerinin ligin üstünde olmalarıydı.Bizi Sivas'ta çimlere gömmelerinin temel faktörüde buydu.

Alanzinho eğer Messi kadar güçlü olabilseydi bugün Avrupanın kalburüstü takımlarından birinde izliyor olabilirdik.Fiziksel gücünü arttırmak için gerekli çalışmalar yapılmayacaksa,yada bu geliştirilebilir bir özellik değilse yukarda saydığım oyunculardan hiçbirinin gidişi beni üzmez.
                Gökdeniz,Fatih gibi isimleride bu oyunculardan farklı kılan temel nitelik buydu.
                Bu yüzden sakat olmayan bir Mehmet Yıldız bu ligde her zaman iş yapacaktır.Ernst'i Colman'dan ayıran temel nitelikte bu.Veya Gökdeniz'i Alanzinho'dan.
                ağzına sağlık dostum
                bizim taraftar, yönetici bu noktayı anlamıyo işte
                çalım atıyosa herşey tamam
                inan Brezilya'da Alanzinho gibi yetenekli olupta Brezilya kuluplerine giremeyen yüzlerce genç futbolcu var. Nedeni fizik olarak güçsüz olmaları. Kendilerini geliştirmiyolar.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Az´li Ari Trabzon ile görüştügünü acıkladı...

Yorum

• İlk olarak Dream Theater tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Az´li Ari Trabzon ile görüştügünü acıkladı...
                    nereye açıkladı, kaynak için link vs. verebilir misin?
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Dream Theater tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Az´li Ari Trabzon ile görüştügünü acıkladı...
                      Kaynak nedir ?

Ari iyi bir oyuncudur ama verilecek paraya daha iyileri bulunabilir.

Eğer bunu öylesine söylüyorsan ceza yiyeceğini de biliyorsundur umarım ?
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ari denen şahıs gelirse, yanında ki kişi Tekke olmalıdır.

Asla ve asla umut ya da gökhan ile birlikte oynayamaz. Fakat Tekke ile müthiş bir ikili olurlar.
                        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Kesin bir şey yok sanırım,

Diana4d adalah portal taruhan slot online yang terpercaya di Indonesia dan telah menyediakan link alternatif dan daftar paling mudah di akses dan sangat aman untuk para pemain.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ariyle görüştüğümüz haberinin kaynağı nedir acaba bide nasıl bir oyuncudur bilenler varmı?
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İkinci haber AZ'in Brezilyalısı Ari ile ilgili. Hollanda basını adı açıklanmayan bir Türk kulübünün Ari ile ciddi olarak ilgilendiğini yazdı. Ari, Louis Van Gaal döneminde kadroda sıkça kendisine yer bulan bir adamdı. Ronald Koeman'ın gelişi ile bir anda kulübeye mahkum oldu. Bu sezon sadece 3 maçta forma giyebildi ve gol kaydedemedi. "Böyle devam ederse, Alkmaar'da kalmak istemiyorum, şu anda benimle ilgilenen bir Türk kulübü var" şeklinde açıklaması var dün. Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray'ın Ari'ye talip olduğunu sanmıyorum. Aklım ilk gelen kulüp Hollanda ve MVV kulübü ile olan ilişkilerini de göz önüne alarak Trabzonspor. Forvet hattında sıkıntı yaşıyorlar biliyorsunuz bir süredir. Kadrosunu güçlendirmek isteyen bir başka kulüp de olabilir. Ankaragücü gibi. Ari geçtiğimiz yıl şampiyon olan AZ'in en kritik gollerinin altında imzası olan adamdı. Özellikle takımın yıldızı El Hamdaoui'nin sakatlığı döneminde attığı goller çok önemliydi. Karlar altında oynanan bir Ajax maçını alıp götürmüş adamdır. Türkiye'de oldukça faydalı olacağını düşünüyorum. Yakında bu kulübün adı da açıklanacaktır.
                              Hollanda-Türkiye hattı ile ilgili iki haber verelim. İlki Sinan Kaloğlu 'ndan. Sinan'ın geçtiğimiz sezon başında adım attığı Avrupa maceras...
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• ünal karaman ve bir kaç kişi daha bu hafta yada önümüzdeki hafta hollanda ve almanya ya 2 yada 3 isimle görüşmeye gidecek.(30/10/2009) tarihinde attığım mesaj
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Çalışıyor...
                                X