Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam yine kendin yetistir... Ama biz yetistirenekadar en az 3-4 Sene gecer Renkdas... ^^ Bize simdi lazim...

borc tavan yapmis..eldekilere para veremiyoz yani o parayi vericez..4 yil sonra olsun bizim kendimizn olsun..
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Biz Fatih Tekke, Volkan Sen, Ibrahim Akin, Souleymanou veya Ivankov ile birde Ömer Erdogani alirsak veya Stopere Aydin Toscaliyi yemede yaninda yat... =)
      Golcü-Fatih Tekke
      Sag Kanat-Volkan Sen
      Sol Kanat-Ibrahim Akin
      Kaleci-Souleymanou/Ivankov
      Stoper-Ömer Erdogan/Aydin Toscali

Yani bu 5 Mevkiye 1er Oyuncu eder 5 Oyuncu Transferi... Bu Transferler olsun ve biz Sampiyon olmazsak eger ahanda benim adim Emirhan degil... =)
      Fatih Tekke gelebilir ,
      İbrahim Akın'a gerek yok bence , onun mevkisinde oynayan Alanzinho , Engin ,Gabric var
      Volkan Şen'i bize bırakmadan Gs alır,
      Kaleciler için Türkiyedeki en talihsiz kalecileri seçmişsin
      Stoper hakkında bilgim yok ama Stepanov tercih edilse daha mantıklı
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Devre arası Gökhan Ünal satılmazsa Fatih Tekke'nin alınma ihtimali şu an itibarıyla yoktur.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• alanzinho cale slyva song satarım devre arası ama alan olur mu ki??
          valla barısın uzerınde durulsa kı bana gore senol hoca duracaktır volkan kadar kalıtelı topcu olur..ibrahim akın fatih tekke olsun forvet hakkımız baska bırsey istemem valla..
          ibrahim akın istemeyen adamalra guluyorum vlla..adamın oyun tarzı tam kalsık forvet van persie gibi..tekke zaten santrofor..umut da yedege gokhanı da sat..seneyede goksu koy forvete..
          seneyede savunma gucu cok ıyı olan çğlar..caleyi sat hemen 2-3 bese bakmadan
          ortasahanın solunda al kardeşim cok iyi yabancı..gabriçi 3-5- bakmadan sat..
          ortasahanın sagına da al sağlam bı yabancı...yada yattara akıllancaksa kalsın..
          takım sene ye kafaya oynar rahat bnce..
          gidecekler::cale alanzınho gokhan gabriç song slyva..
          gelecekler::tekke ıbrahım akın caglar goksu faty papy..bıde gıtsınler adam akıllı sagına soluna ıkıtane adam ortasahanın en al sana tasş gibi kadro..

Yorum

• Satacağımız yabancıdan daha iyisinin gelmesi pek mümkün gözükmüyor.Yani yine bize hasret yine bize hüzünFutbolcuların maaşı ödenemiyormuş yahu.Para edecek adamları yani takıma az çok faydası dokunan topçuları satacağımıza göre işimiz çok zor.

Yorum

• Ben ciddi ciddi fatih'in geri gelmeyeceğini ve Rubin'e gideceğini düşünüyorum..Teknik Drektörlerinin Müslüman olması ve Türk oyunculara çok farklı yaklaşmasının, ayrıyeten gökdeniz ve hasanın orda olmasının bunu Fatih açısından çok cazip hale getirdiğini sanırım söylemeye gerek yok...

Yorum

• Güneş’in Kore raporu

Trabzonspor’da bugün işbaşı yapması beklenen Şenol Güneş’in, 3 yıl kaldığı Güney Kore’de birçok futbolcuyu iyi tanıdığı ve bu nedenle transferde gerekli olabilir diye geniş rapor tuttuğu kaydedildi. Güneş’in en çok beğendiği isimlerin başında ise 3 yıl çalıştırdığı FC Seoul takımının merkez orta saha oyuncusu Ki Sung-Yong olduğu kaydedildi. Henüz 20 yaşında olmasına karşın Güney Kore A Milli takımında18 maç oynayıp, 4 de gol atan 1.87 santimetre boyundaki bu futbolcunun, Avrupa’nın devleri tarafından da yakın takip edildiği belirtildi. Yine FC Seoul’un Dağlık Karabağlı sağ ve sol kanat oynayabilen 28 yaşındaki oyuncusu Dejan Damjanoviç olduğuna işaret edildi. Fizik gücü yüksek olan bu futbolcu futbol kariyeri boyunca oynadığı 257 resmi maçta 121 kez fileleri havalandırarak dikkatleri üzerine çekti. Seoul’de de 49 maçta 28 gol kaydetti. Damjanoviç’in milli takımda da forma giydiği belirtildi.

Raporlarını Hazırlamış
                FC Seoul takımındaki bir başka ismin Chi-Woo Kim olduğu belirtildi. Sağ kanadı mükemmel kullanan 25 yaşındaki futbolcu 23 kez de A Milli takım formasını giydi. Güneş’in Kore’de hazırladığı raporda Jeonbuk Hyundai takımının 29 yaşındaki forveti Lee Dong Gook’un da ismi bulunuyor. Daha önce W. Bremen ve Middesbrough’da da forma giyen Gook 75 kez G. Kore Milli takımında oynayıp, 22 gol kaydetti. Seegnom İlhwa Chunma’nın Kolombiyalı orta saha oyuncusu Mao Molina’da Güneş’in gözdelerinden biri olarak öne çıktı. Kolombiya Milli takımında da oynayan 28 yaşındaki oyun kurucu golcü kimliğiyle de tanınıyor. İnchem United’in Sırp forveti Barko Veselinovic’in de listede ismi bulunan futbolculardan biri olduğu belirtildi. Sırbıstan U23i takımında da oynamış olan 23 yaşındaki futbolcu sürati, çabukluğu ve dar alandaki etkinliğiyle biliniyor. Güneş’in bu raporundan 1-2 ismin alınabileceği de dile getirildi.

Yorum

• yanlısım varsa duzeltın ama ben Ki Sung-Yong un Celtic le anlastıgını biliyorum.Belkide anlasmamıs olmasını ıstıyorum
                  BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• Evet anlaştı İngiltere'den bir kulübü reddedip Celtic'i secti Ki Young.

Sezon sonuna kadar en az iki genç oyuncunun Şenol hoca tarafından takıma monte edieceğini düşünüyorum.

Barış,Göksu,Papy,Brüls,Onur,Ahmet bu isimlerden bir kaçı gelecek sezon herkesin kurduğu kadrolarda değişmez isimlerden olacak.

Yorum

• Diyelim ki;

Fatih Rubin'e gitti, Gökhan'da 6-7 milyon avro karşılığı Zenit'e...

alternatif forvet adaylarımız kimler olabilir ?
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Devre arası için Mustafa Pektemek,Deniz Yılmaz,Murat Tosun.Batuhan içinde şartlar zorlanabilir.

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devre arası için Mustafa Pektemek,Deniz Yılmaz ikilisi.Batuhan içinde şartlar zorlanabilir.
                          ben daha ziyade 28-32 yaş arası, sağlam bir santrafor bekliyorum. ama isim aklıma gelmiyor.
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Takımda onlarca ortasaha var 2-3 tanesini satıp yerlerine istenen kalitede istenen düzeyde forvetler alınabilir.Parasal yönden cok problem olmaz bence.
                            "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                            "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                            43 Kütahya
                            41 Kocaeli

Yorum

• Devre arasında istediğimiz niteliklerde bir oyuncuyu zor buluruz.
                              Ama sezon sonu iyi alternatifler bulmak zor değil.Bir kaç futbolcu satılabilir kulüp mali anlamda biraz nefes alabilirse sezon sonu beklentilerimizin üstünde transferler gerçekleşebilir.

Fatih devre arasında olmazsa sezon sonunda bu takıma mutlaka kazandırılıcaktır.
                              Mevcut eksiklerden bir kaçı genç oyuncularla kapatılacaktır diye düşünüyorum.Kalan eksikler kaliteli bir kaç oyuncuyla bonservis bedeli ödenmeden kapatılır.

Yorum

Gökdeniz Junior... daha cok Canlar yakacak en iyisi simdi daha ucuzken almak =)
                                Şimdi daha ucuzken mi...Bursa Volkan Şen'i asla elinden çıkarmaz

Batuhan konusunda katılıyorum alırsak çok faydalı olur lakin beşiktaş bize Batuhan'ı vermez
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Çalışıyor...
                                X