Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz geri dönmez.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...Gökhan Ünal ile Gökdeniz yer değişebilir mi ? Bu benim özel futbol beğenim ile ilişkili bir soru değil , böyle bir olasılık görüyorum . Sizlerin de fikrini almak istemiştim .
      Bildiğim kadarıyla Zenit de talipmiş Gökhan Ünal'a. Kafa kafaya takas etmek yerine kasamıza biraz paraya koyabileceğimiz formüller geliştirilebilse keşke.
      BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        takımının en kaliteli oyuncularından birisi hatta en iyiside diyebiliriz gökdeniz için, dominguez gidiyor sözleşme yenilememiş galiba, gökdenizin yanına ''türk bir forvet'' almak istiyor rubin, gökdenizi sanmıyorum alabileceğimizi, ben olsam asla bırakmam gökdenizi ama rubinin hocası başkanı felan ne düşünür orasını bilemem, adamlar çok memnun gökdenizden yanına türk bir forvet arıyorlar, umarım bu türk forvet gökhan ünaldır, gökdeniz ve fatihin ts de yaptıklarını bilen rubinin fatihi almak için devreye girmesinden korkuyorum bir diğer ihtimal ise semih başka kimi alacaklar zaten 3 isim var gökhan ünal fatih tekke semih...
        gökdenizin son yaptığı açıklamaları dikkatle takip edin hepsinde fatih tekke var ve hepsinde belki aynı takımda oynarız diyor gökdeniz acaba bildiği bir şey mi var

fatihin rubin kazan a gitmesi olasılar arasında gidebilir ben şimdiden söyliyeyim kimse şaşırmasın
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Dün Kadıga tvdeki prgramda Mahmuh Aksu dediki;

Borcumuz fazla eğer Fatihin maliyeti 2 milyon euroyu geçerse alamayız..
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gökdenizin son yaptığı açıklamaları dikkatle takip edin hepsinde fatih tekke var ve hepsinde belki aynı takımda oynarız diyor gökdeniz acaba bildiği bir şey mi var

fatihin rubin kazan a gitmesi olasılar arasında gidebilir ben şimdiden söyliyeyim kimse şaşırmasın

okadar laftan sonra giderse ayip eder....
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Biz Fatih Tekke, Volkan Sen, Ibrahim Akin, Souleymanou veya Ivankov ile birde Ömer Erdogani alirsak veya Stopere Aydin Toscaliyi yemede yaninda yat... =)
              Golcü-Fatih Tekke
              Sag Kanat-Volkan Sen
              Sol Kanat-Ibrahim Akin
              Kaleci-Souleymanou/Ivankov
              Stoper-Ömer Erdogan/Aydin Toscali

Yani bu 5 Mevkiye 1er Oyuncu eder 5 Oyuncu Transferi... Bu Transferler olsun ve biz Sampiyon olmazsak eger ahanda benim adim Emirhan degil... =)
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün Kadıga tvdeki prgramda Mahmuh Aksu dediki;

Borcumuz fazla eğer Fatihin maliyeti 2 milyon euroyu geçerse alamayız..

2 mily,on olmiyacagina gore?

Yorum

• volkan sen buraya yumruk havaya!!!
                  volkan sen buraya yumruk havaya!!!
                  volkan sen buraya yumruk havaya!!!
                  =)

Yorum

• Bende geçen gün düşündüm şu Bursaspordaki Volkan Şen ne kadara olur acaba eğer böyle bir transfer olursa çok güzel olur?
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende geçen gün düşündüm şu Bursaspordaki Volkan Şen ne kadara olur acaba eğer böyle bir transfer olursa çok güzel olur?
                      Gökdeniz Junior... daha cok Canlar yakacak en iyisi simdi daha ucuzken almak =)

Yorum

• fatih tekke derseki ben gitmek istiyorum..eger birakmiycaksaniz sene sonu zaten gidecegim bedavayaa....sonucta zenit aptal takim degil..hic para kazanamamaktansa 500 bine bile verirler..cunki zaten ligleri bittii..tekke tatilde..bosu bosuna zarar edecekeler..

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sercana okadar para isteyen kulüb Volkana ne ister düşünmek bile istemiyorum?
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fatih tekke derseki ben gitmek istiyorum..eger birakmiycaksaniz sene sonu zaten gidecegim bedavayaa....sonucta zenit aptal takim degil..hic para kazanamamaktansa 500 bine bile verirler..cunki zaten ligleri bittii..tekke tatilde..bosu bosuna zarar edecekeler..
                            Ben gecen Gazetede okudum... Dogrumu bilmiyorum ama... Fatih Tekke Askerlik yapmamis ve Parali askerlik yapabilmezi icin asagi yukari 150-200 Gün daha Yurtdisinda kalmaliymis... Bu demektirki okadar oynamis... bu kalan günleride bitirir... ve Askerligini yapar... ama Insallah dogru degildir... =)

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

en kotu 5 milyon isterler..amac kendimiz yetistirmemiz..hala neleri dusunuyoruz

Yorum

• Tamam yine kendin yetistir... Ama biz yetistirenekadar en az 3-4 Sene gecer Renkdas... ^^ Bize simdi lazim...

Yorum

Çalışıyor...
                                X