İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih gelirde gökdeniz sanmıyorum gökdenizi alamayız en az 2 sene piyasa yapdı adam avrupada şampiyonda oldu gücümüz yetmez gökdenize anca sözleşmesi biter o zaman olabilir
Bu sezon kayıp yıllar hanesine yazıldı . Devre arasında borç yükünü arttırmadan sezon sonunu bulabilirsek aşağı yukarı 6 milyon tl ye Gökdeniz'e takıma dönme şansı yaratabiliriz . Aynı şekilde sezon sonunda Fatih'i de "ikna edebilirsek" , onunda bedelsiz olarak takıma kazandırılma şansı var . Her iki futbolcunun da alacağı ücret hepimizin tahmin ettiği üzere ancak Yattara'nın kazandığı kadardır .
Ancak benim tahminim şu ara manşetleri süsleyecek bu tür başlıklar ancak " ayak oyunu " olarak kalacaktır . Yükselmek için balona biraz gaz doldurmak , biraz da ağırlıktan kurtulmak gerekiyor .
Şenol hoca da iyi şişirecektir .
Yorum
-
Zerre heyecan kalmadı içimde,kim alınırsa alınsın işe yarayacağını zannetmiyorum.Hoca da dahil.Kendimizi avutmaktan başka bir şey yapmıyoruz,top yekün yanlış işliyor bizim takımda işler.En kral topçu,en kral hoca çarkın içinde maymun olup gidecektir,bize kalan ise her zaman ki gibi:hayal kırıklığı-hüzün-acı-keder-isyan-umutsuzluk-karamsarlık.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 24.11.2009, 10:34.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZerre heyecan kalmadı içimde,kim alınırsa alınsın işe yarayacağını zannetmiyorum.Hoca da dahil.Kendimizi avutmaktan başka bir şey yapmıyoruz,top yekün yanlış işliyor bizim takımda işler.En kral topçu,en kral hoca çarkın içinde maymun olup gidecektir.
Her sezon lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ama her sezon daha ligin ilk yarısı bitmeden lige havlu atan TRABZONSPOR' DİYE devam ediyordu sözleri. Adam doğru söyledi ama bu sözler düştüğümüz durumu göstermiyormu sizce ?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz 29 yaşında ve 2011 Aralık kontratının sona erme tarihi . Zaten önümüzdeki sezonun ortasında yaklaşık 4 milyon tl bedelle takıma kazandırılabilir .
Bu sezon kayıp yıllar hanesine yazıldı . Devre arasında borç yükünü arttırmadan sezon sonunu bulabilirsek aşağı yukarı 6 milyon tl ye Gökdeniz'e takıma dönme şansı yaratabiliriz . Aynı şekilde sezon sonunda Fatih'i de "ikna edebilirsek" , onunda bedelsiz olarak takıma kazandırılma şansı var . Her iki futbolcunun da alacağı ücret hepimizin tahmin ettiği üzere ancak Yattara'nın kazandığı kadardır .
Ancak benim tahminim şu ara manşetleri süsleyecek bu tür başlıklar ancak " ayak oyunu " olarak kalacaktır . Yükselmek için balona biraz gaz doldurmak , biraz da ağırlıktan kurtulmak gerekiyor .
Şenol hoca da iyi şişirecektir .
can karyağdı nın ropartıjını izledim çok mutlu oldum fatihde gökdenizde her an herşey olabilir demeleri çok güzeldi
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesi biten oyunculardan bir kaçı..
Ricardo Costa - VfL Wolfsburg
Tobias Weis - TSG 1899 Hoffenheim
Tinga - Borussia Dortmund
Ludovic Magnin - VfB Stuttgart
Michael Rensing - FC Bayern München
Gilles Yapi - BSC Young Boys Bern
Kim Källström - Olympique Lyon
Sébastien Puygrenier - AS Monaco
Ilan - AS Saint-Etienne
Marama Vahirua - FC Lorient
Emir Spahic - HSC Montpellie
Gabriel Tamas - Dinamo Bukarest
Simon Vukcevic - Sporting Lissabon
Kris Boyd - Glasgow Rangers
Nacho Novo - Glasgow Rangers
DaMarcus Beasley - Glasgow Rangers
Ruslan Rotan - Dnipro Dnipropetrovsk
Andriy Nesmachny - Dynamo Kiew
Milan Jovanovic - Standard Lüttich
Atiba Hutchinson - FC Kopenhagen
Jesper Grønkjær - FC Kopenhagen
Sebastián Alejandro Battaglia - Club Atlético Boca Juniors
Román Riquelme - Club Atlético Boca Juniors
José Ernesto Sosa - Estudiantes de la Plata - FC Bayern München
Ignacio Piatti - CA Independiente de Avellaneda
Federico Insúa - Club Atlético Boca Juniors
Gérémi - Newcastle United
Arzu - Real Betis Sevilla
Andrés D'Alessandro - Sport Club Internacional
Yorum
-
Trabzon'da Tekke Harekatı
24 Kasım 2009 / 11:18
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fatih Tekke'yi almak için çalışmalara başlayacak.
Trabzonspor'da alınan radikal kararlar, Fatih Tekke konusunu bir kez daha gündeme getirdi. Teknik direktörlüğe Şenol Güneş'i getirme konusunda büyük aşama kaydeden başkan Sadri Şener'in, Fatih için de önemli adımlar atacağı öğrenildi. Rusya'da haftaya son maçına çıkacak olan tecrübeli golcü ile 15 gün içinde Trabzon'da bir görüşme yapılacağı bildirildi.
Bonservisi alınır
Egemen'den alınan kaptanlık pazu bandının Tayfun Cora ve Tolga Zengin'e verilmesiyle tekrar gündeme gelen 'öze dönüş operasyonu' çerçevesinde Tekke'nin mutlaka takıma kazandırılacağı dile getirildi. Başkan Şener'in sözleşmesi aralıkta bitecek olan Fatih için yakın çevresine, "Onu mutlaka getirmeliyiz. Tüm imkanlar kullanılır ve bonservisi alınır" dediği öğrenildi.
Yorum
-
Trabzonspor Ekrem'i istedi
Ekrem Kaş'a Trabzonspor'dan transfer teklifi geldi.
Beşiktaş'ın A2 takımında oynayan sol kanat oyuncusu Ekrem Kaş'a Trabzonspor'dan transfer teklifi geldi.
Bordo-Mavili ekibin bir süredir takip ettiği oyuncuyu ara transfer döneminde renklerine bağlamak için Siyah-Beyazlı yönetimle masaya oturacağı öğrenildi.
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...&b=Trabzonspor Ekremi istedi
Yorum
-
Şimdi transferden önce hoca işi halledilmeli.Sezon başında aynı şekilde GÜNEŞ geldi gelecek ve ardından bir yığın hata ,akabinde transferdeki yanlışlar.Şimdi hoca netleir ve der ki kardeşim bütçediniz dahilinde bana şöyle şöyle adamlar lazım.(Yani Bros gibi ben onu takımımda düşünmüyorum )deme fırsatı vermeden transferler yapılır.TRABZONIZM
Yorum
-
a2 takimimizda oynayan forvet mustafa(akgun) her mac gol atiyo..onu kazandirmaliyiz bu takima...bu sanstir..fizigide iyi..gokhandan kotu olacagina ihtimal bile vermiyom...tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
Yorum