Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=64346

tekke ve gökdeniz gelebilir mi accaba?
    fatih gelirde gökdeniz sanmıyorum gökdenizi alamayız en az 2 sene piyasa yapdı adam avrupada şampiyonda oldu gücümüz yetmez gökdenize anca sözleşmesi biter o zaman olabilir

Yorum

• Fatih gelirmi bilemem ama kesinlikle devre arasında forvet ve savunmaya takviye yapılmalı, yönetimde değişmeli...
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fatih gelirde gökdeniz sanmıyorum gökdenizi alamayız en az 2 sene piyasa yapdı adam avrupada şampiyonda oldu gücümüz yetmez gökdenize anca sözleşmesi biter o zaman olabilir
        Gökdeniz 29 yaşında ve 2011 Aralık kontratının sona erme tarihi . Zaten önümüzdeki sezonun ortasında yaklaşık 4 milyon tl bedelle takıma kazandırılabilir .

Bu sezon kayıp yıllar hanesine yazıldı . Devre arasında borç yükünü arttırmadan sezon sonunu bulabilirsek aşağı yukarı 6 milyon tl ye Gökdeniz'e takıma dönme şansı yaratabiliriz . Aynı şekilde sezon sonunda Fatih'i de "ikna edebilirsek" , onunda bedelsiz olarak takıma kazandırılma şansı var . Her iki futbolcunun da alacağı ücret hepimizin tahmin ettiği üzere ancak Yattara'nın kazandığı kadardır .

Ancak benim tahminim şu ara manşetleri süsleyecek bu tür başlıklar ancak " ayak oyunu " olarak kalacaktır . Yükselmek için balona biraz gaz doldurmak , biraz da ağırlıktan kurtulmak gerekiyor .

Şenol hoca da iyi şişirecektir .

Yorum

• Gökdenizi yıldız yerine koymayan adam onu alamaz bence ama ozamana kadar bu yöndetim kalırmı oda soru işareti tabi...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Zerre heyecan kalmadı içimde,kim alınırsa alınsın işe yarayacağını zannetmiyorum.Hoca da dahil.Kendimizi avutmaktan başka bir şey yapmıyoruz,top yekün yanlış işliyor bizim takımda işler.En kral topçu,en kral hoca çarkın içinde maymun olup gidecektir,bize kalan ise her zaman ki gibi:hayal kırıklığı-hüzün-acı-keder-isyan-umutsuzluk-karamsarlık.
            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 24.11.2009, 10:34.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zerre heyecan kalmadı içimde,kim alınırsa alınsın işe yarayacağını zannetmiyorum.Hoca da dahil.Kendimizi avutmaktan başka bir şey yapmıyoruz,top yekün yanlış işliyor bizim takımda işler.En kral topçu,en kral hoca çarkın içinde maymun olup gidecektir.
              malesef kimsenin içinde heyecan kalmadı ama yapacak bişeyimizde yok TRABZONSPOR umuza sırt çevirecek halimizde yok malesef kendimizi avutmaktan başka birşey yapmıyorum dün akşam bir kanalda akşam haberlerinde spikerin sözleri aynen şu :
              Her sezon lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ama her sezon daha ligin ilk yarısı bitmeden lige havlu atan TRABZONSPOR' DİYE devam ediyordu sözleri. Adam doğru söyledi ama bu sözler düştüğümüz durumu göstermiyormu sizce ?
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gökdeniz 29 yaşında ve 2011 Aralık kontratının sona erme tarihi . Zaten önümüzdeki sezonun ortasında yaklaşık 4 milyon tl bedelle takıma kazandırılabilir .

Bu sezon kayıp yıllar hanesine yazıldı . Devre arasında borç yükünü arttırmadan sezon sonunu bulabilirsek aşağı yukarı 6 milyon tl ye Gökdeniz'e takıma dönme şansı yaratabiliriz . Aynı şekilde sezon sonunda Fatih'i de "ikna edebilirsek" , onunda bedelsiz olarak takıma kazandırılma şansı var . Her iki futbolcunun da alacağı ücret hepimizin tahmin ettiği üzere ancak Yattara'nın kazandığı kadardır .

Ancak benim tahminim şu ara manşetleri süsleyecek bu tür başlıklar ancak " ayak oyunu " olarak kalacaktır . Yükselmek için balona biraz gaz doldurmak , biraz da ağırlıktan kurtulmak gerekiyor .

Şenol hoca da iyi şişirecektir .
                soylediklerin çok umutlandırıyor beni ama bilmıyorum
                can karyağdı nın ropartıjını izledim çok mutlu oldum fatihde gökdenizde her an herşey olabilir demeleri çok güzeldi

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sözleşmesi biten oyunculardan bir kaçı..

Ricardo Costa - VfL Wolfsburg

Tobias Weis - TSG 1899 Hoffenheim

Tinga - Borussia Dortmund

Ludovic Magnin - VfB Stuttgart

Michael Rensing - FC Bayern München

Gilles Yapi - BSC Young Boys Bern

Kim Källström - Olympique Lyon

Sébastien Puygrenier - AS Monaco

Ilan - AS Saint-Etienne

Marama Vahirua - FC Lorient

Emir Spahic - HSC Montpellie

Gabriel Tamas - Dinamo Bukarest

Simon Vukcevic - Sporting Lissabon

Kris Boyd - Glasgow Rangers

Nacho Novo - Glasgow Rangers

DaMarcus Beasley - Glasgow Rangers

Ruslan Rotan - Dnipro Dnipropetrovsk

Andriy Nesmachny - Dynamo Kiew

Milan Jovanovic - Standard Lüttich

Atiba Hutchinson - FC Kopenhagen

Jesper Grønkjær - FC Kopenhagen

Sebastián Alejandro Battaglia - Club Atlético Boca Juniors

Román Riquelme - Club Atlético Boca Juniors

José Ernesto Sosa - Estudiantes de la Plata - FC Bayern München

Ignacio Piatti - CA Independiente de Avellaneda

Federico Insúa - Club Atlético Boca Juniors

Gérémi - Newcastle United

Arzu - Real Betis Sevilla

Andrés D'Alessandro - Sport Club Internacional
                  Bonservis ödemeden şampiyon olacak takım çıkar burdan.

Yorum

• Trabzon'da Tekke Harekatı
                    24 Kasım 2009 / 11:18

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fatih Tekke'yi almak için çalışmalara başlayacak.

Trabzonspor'da alınan radikal kararlar, Fatih Tekke konusunu bir kez daha gündeme getirdi. Teknik direktörlüğe Şenol Güneş'i getirme konusunda büyük aşama kaydeden başkan Sadri Şener'in, Fatih için de önemli adımlar atacağı öğrenildi. Rusya'da haftaya son maçına çıkacak olan tecrübeli golcü ile 15 gün içinde Trabzon'da bir görüşme yapılacağı bildirildi.

Bonservisi alınır
                    Egemen'den alınan kaptanlık pazu bandının Tayfun Cora ve Tolga Zengin'e verilmesiyle tekrar gündeme gelen 'öze dönüş operasyonu' çerçevesinde Tekke'nin mutlaka takıma kazandırılacağı dile getirildi. Başkan Şener'in sözleşmesi aralıkta bitecek olan Fatih için yakın çevresine, "Onu mutlaka getirmeliyiz. Tüm imkanlar kullanılır ve bonservisi alınır" dediği öğrenildi.

Yorum

• O değilde sene başından beri aklım Taner Gülleri'de kaldı.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Şenol Hoca'dan Koreli futbolcular bekliyorum...
                        Més Que Un Club

Yorum

• Trabzonspor Ekrem'i istedi

Ekrem Kaş'a Trabzonspor'dan transfer teklifi geldi.

Beşiktaş'ın A2 takımında oynayan sol kanat oyuncusu Ekrem Kaş'a Trabzonspor'dan transfer teklifi geldi.

Bordo-Mavili ekibin bir süredir takip ettiği oyuncuyu ara transfer döneminde renklerine bağlamak için Siyah-Beyazlı yönetimle masaya oturacağı öğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...&b=Trabzonspor Ekremi istedi

Yorum

• Burada elli kere yazdım, ''bu yönetim transfer falan yapmasın artık'', ''elde ki boşa maaş ödediğimiz adamları, FİFA lık olmadan elden çıkarabilsinler, yeter bana'' dedik. İşte geldiğimiz nokta, FİFA de sicilimize işlenecek yeni vukuatlar.

Yorum

• Şimdi transferden önce hoca işi halledilmeli.Sezon başında aynı şekilde GÜNEŞ geldi gelecek ve ardından bir yığın hata ,akabinde transferdeki yanlışlar.Şimdi hoca netleir ve der ki kardeşim bütçediniz dahilinde bana şöyle şöyle adamlar lazım.(Yani Bros gibi ben onu takımımda düşünmüyorum )deme fırsatı vermeden transferler yapılır.
                              TRABZONIZM

Yorum

• a2 takimimizda oynayan forvet mustafa(akgun) her mac gol atiyo..onu kazandirmaliyiz bu takima...bu sanstir..fizigide iyi..gokhandan kotu olacagina ihtimal bile vermiyom...
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Çalışıyor...
                                X