İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başlıkta bir yavaşlık, geç açılma veya donma gibi sorunlar varsa başlığı yenileyebiliriz arkadaşlar. 61.000 mesajı devirmişiz maşallah.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRasmus Lindkvist'in Mevkisi nedir ?
Bu takas + para haberi herhalde Cale'nin pazarını bulmak amacı güdüyor...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Profili bu ama hiçbir şey yok burda..En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 21.11.2009, 20:51."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbiseviç'i almamız imkansız...İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben almanyada yasiyorum
öyle bir teklif oldugunu bilmiyorum
olsa haberim olurİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahilhovic ve Ibisevic imkansizdir...
Hayal ürünü..Almanyaa yasiyorum adamlar almanyada ligin tozunu attiriyorlar..Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
Yorum