Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yurt dışı almanya kaynaklı aldığım bir haber bizimlkiler hoffenheim de oynayan

Salihoviç ve İbiseviç e teklif götürmüş. Teklif cale+para

almanyada yaşayan arkadaşlar bi araştırırsalar memnun olurum.
    Abi kaynak güvenilirmi bi araştırsan abine filan sorsan?
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İbisevic'e göre Salihovic daha ucuza gelebilir hem de orta sahamızdaki toparlamayı çok rahat da yapabilir
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Başlıkta bir yavaşlık, geç açılma veya donma gibi sorunlar varsa başlığı yenileyebiliriz arkadaşlar. 61.000 mesajı devirmişiz maşallah.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Hacısalihoğlu ''espri'' yapmıştır Hoffenhaım yöneticilerine canım ! kedidir o, kedi !

Yorum

• Rasmus Lindkvist'in Mevkisi nedir ?

Yorum

• İbişin Rüyası diye bir program vardı zamanında
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rasmus Lindkvist'in Mevkisi nedir ?
                Sol kanat

Bu takas + para haberi herhalde Cale'nin pazarını bulmak amacı güdüyor...
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Takas+artı para,
                  zannetmiyorum böyle bir teklif edilmiş olsun.Edilse bile hayal kurmaya gerek yok alamayız.Daha kadrona koyamadığın adamı gidip Alman liginin "büyük" takımına takas diye mi göstereceksin.

Yorum

• daha fatih tekkeyi alamiyoruz gidipte ibisevic ve salihovicimi alacagiz? güldürmeyelim kendimizi

Yorum

• Transfer döneminde herşey olabilir yönetim hatasını affettirmek isteyecektir..
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Rasmus Lindkvist

Merak ettim şimdi ?

Yorum

• Profili bu ama hiçbir şey yok burda..
                          En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 21.11.2009, 20:51.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İbiseviç'i almamız imkansız...
                            İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben almanyada yasiyorum

öyle bir teklif oldugunu bilmiyorum
                            olsa haberim olur
                            İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sahilhovic ve Ibisevic imkansizdir...

Hayal ürünü..Almanyaa yasiyorum adamlar almanyada ligin tozunu attiriyorlar..
                            ok sağolun arkadaşlar.
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• 10 Numara mevkii'ne İbricic iyi giderdi ama almamız zor gibi

Yorum

• Sanırım bu futbolcu Djungardenin transfer listesinde..

Yorum

Çalışıyor...
                                X