Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    elinde umut gibi koşan defansı yoran futbolcunun olduğu takımda alex rahatlıkla oynar alexin zaten tarzı bu koşmasına gerek yok iki akıllı pası yetior ayrıca alexin katkısınımı tartşıoruz türkiye liginde alexin istatistiklerine sahip tek 1 futbolcu gösterrirmisin 7 yıl önce alex bize gelse 3 şampionluğumuz daha wardı göremiormusn artık bizimde böle atılımlar yapıp sınıf atlamamız gerektiğini saygılarımla
    Aynen katiliyorum.
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• burada alex eleştiriliyor bazı arkadaşlarımız tarafından kusura bakmayın ben yattara çok severim veya alanzinho yuda ama şunu kabul edelim ki en iyi en formda döneminde bile yattara bize maksimum o sene 5-6 maç kazandırmıştır alex e bakıyorsunuz adam en kötü senesinde bile fenerin kazandığı maçların yarısından çoğunda onun imzası var hem lider oyuncu hemde takımı sırtlayan işte gerçek yıldız futbolcu o alex gibi futbolcular yıldızdır istediğiniz kadar alan veya yattara ondan daha yetenekli şöyle böyle deyin ne fark eder adam tek başına şampiyonluklar aldıran bir futbolcu tek başına sayısız maç kazandıran bir futbolcu avrupada olsun türkiyede olsun ben yattaranın bir dinamo kiev maçı dışında oynadığı avrupa maçı bile zar zor hatırlıyorum yani yıldız oyuncu demek yetenek demek değildir takımı için yaptıkları demektir son 10 yılda elimizden geçen gerçekten sadece tek bir yıldız oyuncu vardı oda Fatih Tekke'ydi istediği zaman takımını ipten alan maçı koparan her galibiyette neredeyse katkısı olan şuanda trabzonsporumuzda gerçek bir yıldız yok sadece balon yıldızlarımız var bakalım colman ona aday gözüküyor inş sürekli geliştirir kendinide bizim takımımızda o seviyeye ulaşır,şımarmaz.

Yorum

• Şu takıma alex gelsin katlanamazsınız ben söyliyim. Adam olduğu yerde bekliyor yahu ne pres ne bişey. Alexin kahrını çekenler belli herkes söylüyor emreyle cristian. Şimdi herkes koşsun yapsın etsin alex dursun top ayağına gelsin pas versin. Eee sonra? Dünyada böyle bi oyun çeşidi yok zaten. Sonra da çağdaş futboldan bahsedersiniz. Böyle çağdaş futbol olmaz ki alex avrupada hiçbir takımda barınamaz barındırmazlar. Günümüz futbolu prensibi belli takım halinde savunma takım halinde hücum. Alex ve tarzı oyuncular bu sisteme uyan oyuncular değil.

Yorum

• hangi çağdaş futboldan bahsediyorsunuz ülkemizde hangi takım çağdaş futbolla şampiyon olmuş avrupada iyi oynayabilirsin o futbolla evet bu doğru gs gibi ama türkiyede şampiyonluk istiyorsan o taktik sökmez alex bizde olmuş olsa yani o sene fb ye değilde bize gelmiş olsa gökdeniz ve fatih'in olduğu 2 sene üstü üste 2. olduğumuz seneler şampiyon geçen senede şampiyon olmuş olarak şuan 3 şampiyonluk görmüş olurdum hiç görmemiş halime oranla o daha iyi olsa gerek =D ve bir gerçek var ki ayrıca oda bizim öncelikle hedefimizin süper lig şampiyonluğu olmasıdır avrupa değil..

Yorum

• Şimdi o zamanlar bizde olsa şampiyon olurduk diyorsun bunu bilemeyiz tabiki o senin görüşün. Söylediklerin biraz mantıksız avrupada çağdaş futbolla iyi oynayabilirsin ama türkiyede o taktik sökmez demişsin. Takım oyunu oynayan herkes fb yi yenebilir. Nitekim twente örneği ortada en basit örnek olarak duruyor. Sıradan takım sıradan oyuncular fb yi ne hallere düşürdü hepimiz gördük. Bu takım avrupanın ortasıra takımlarından biri. Takımımızın öyle sakin, soğukkanlı, paslaşarak, yardımlaşarak oynamasını mı istersin yoksa fb gibi 'savunma sağlam olsun da ilerde alex var bi şekilde gol atarız nasıl olsa taktiği' mi istersin. Ben ilkini daha çok isterim açıkçası ve bu sistem başarılı olur.

Yorum

• cok merak edıyorum Barış memiş dururken goksu ahlas ı karadenız spora gonderen aklı eksık kım ??????
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• "Trabzon'u çok özledim"

Trabzonspor'un eski stoperlerinden Çağdaş Atan, Türkiye'de en çok bordo - mavili formayla maça çıkmayı özlediğini söyledi, Milli takımlar eski Teknik Direktörü Fatih Terim'e de sitemde bulundu.

Bordo - mavili takımın eski Sırp stoperi Milan Stepanov ise Trabzonspor'un kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ve en kısa zamanda toparlanacağına inandığını kaydetti.

Trabzonspor'un iki eski stoperi Çağdaş Atan ve Milan Stepanov, bordo - mavili kulübü ve Turkcell Süper Ligi'ni DHA için değerlendirdi. Futbol yaşantısını İsviçre'nin Basel takımında sürdüren Çağdaş Atan, yurt dışındaki futbolculara olan ilgisizlikten şikayetçi olarak, "Gökdeniz'in yaptığı, 'İlla Barcelona'ya mı gol atınca hatırlanacağız?' açıklamasına kesinlikle katılıyorum. Aynı ilgisizlikten bende şikayetçiyim aslında. Hatta kırgınım diyelim çünkü bende kendi adıma iyi işler başardığımı ve belli şeyleri hak ettiğimi düşünüyorum. Ama çok sansasyonel şeyler yapıp medya önünde olmayı sevmeyen biri olduğum için belki ilgi görmüyorum. Buna Gökdeniz ve Fatih abi de dahil. Özellikle Türkiye'den yurt dışına rekor bonservis bedelleriyle giden bu iki futbolcuya yabancılar bu kadar para verirken biz onlara basınımızda yer bile vermiyoruz. Gökdeniz'in ne kadar iyi futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz. Son maçtaki golü ve İnter karşısındaki futbolu bizi gururlandırdı" diye konuştu.

"İYİ OLDUĞUM DÖNEMDE MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMADIM"
                Milli takımda stoper eksikliği olmasına rağmen çağrılmadığını da vurgulayan Çağdaş, "Ben hem Basel'deki, hem de Almanya'daki performansım göz önüne alındığında milli takıma çağırılmayı bekliyordum. Ama Fatih hoca tercihini benden yana kullanmadı. Sağlık olsun. Şimdi milli takımın başına herkes için yeni bir şans anlamına gelen, yeni bir hoca gelecek. Umarım milli forma şansını yeni hocayla yeniden yakalarım" dedi. Avrupa'daki futbol mantalitesiyle Türkiye'deki mantalite arasında çok büyük farklılıklar olduğunu da vurgu yapan Çağdaş, şunları söyledi:"Futbolcular arasında yetenek olarak çok fark yok ama profesyonellik, sistem ve taktik anlamında, buraya geldikten sonra Türk futbolunun ve Türk futbolcusunun çok geri de olduğunu gördüm. Burada her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Şu anda en olgun dönemimi yaşıyorum."

"TÜRKİYE'YE DÖNERSEM TRABZONSPOR'A GİTMEK İSTERİM"
                Turkcell Süper Ligi'nde en çok Trabzonspor formasını özlediğini de söyleyen Çağdaş, "Türkiye'yi ve Turkcell Süper Ligi'ni tabi ki özlüyorum. Çok güzel bir ülkemiz var ve en önemlisi bütün sevdiklerim, ailem ve akrabalarım orada. Ama Avrupa'da da futbol oynamayı seviyorum. O yüzden özlemim biraz hafifliyor. Süper ligde özlediğim tek şey Trabzonspor forması altında maça çıkmak. Onun dışında başka hiçbir şeyi özlemedim. Şu anda Basel'le Avrupa'da iyi gidiyoruz. İsviçre'nin en iyi takımında oynuyorum. Müthiş bir stadımız ve gerçekten çok iyi bir taraftarımız var. Ama Türkiye'ye dönersem ve onlarda beni yeniden kadrolarında görmek isterse ilk tercihim Trabzonspor'dur. Bordo - mavili kulübün bendeki yeri ayrı, kalbim hep onlarla" dedi.

SORUN HÜSEYİN'İN OLMAYIŞINDA
                Çağdaş, Hüseyin'in takımdan gitmesinin Trabzonspor'a olumsuz yansıdığını kaydederek, "Trabzonspor şu anda iyi stoperlere sahip. Bunlara Tayfun'u da ekleyebiliriz. Ama Hüseyin gerçekten ilk atakları kesmede, stoperlere yardımcı olmada bence Türkiye'nin en iyisiydi. Sorunun oradan başladığına inanıyorum. Ayrıca Trabzonspor geçen sezon kaçan şampiyonluğun şokunu hala üzerinden atamadı bence. Bunun yanı sıra Ersun Yanal'ın gitmesi takımın dengesini bozmuş gibi gözüküyor. Umarım en kısa zamanda toparlanırlar" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DEKİ EN İYİ STOPER MAALESEF LUGANO"
                Türkiye'deki stoperleri de değerlendiren Çağdaş, "Şu anda bence Türkiye'de ki en iyi stoper maalesef bir yabancı olan Lugano. Ona saygı duyuyor ve beğeniyorum. Buna Türk olarak da, partneri iyi olduğu zaman Servet'i ekleyebiliriz" dedi.

STEPANOV: "SONG'UN TECRÜBESİNDEN YARARLANMAK İSTERDİM"
                Bordo - mavili takımda yıldızı parladıktan sonra Porto takımına transfer olan ve şu andaki Real Malaga'da kiralık olarak forma giyen Sırp stoper Milan Stepanov ise, Trabzonspor'u çok özlediğini söyledi. Mail aracılığı ile soruları yanıtlayan Stepanov, Turkcell Süper Ligi'ni yakından takip ettiğini ifade ederek, "Trabzonspor'dayken önüme bir şans çıktı ve onu değerlendirmek istedim. Ancak Porto'da işler istediğim gibi gitmedi. Şu anda Malaga'da eski performansımı yakalamaya çalışıyorum. Trabzonspor'un gönlümdeki yeri her zaman ayrı. Bu sezon çok kaliteli bir kadroya sahipler. En kısa zamanda toparlanıp ligde yeniden çıkışa geçeceklerine inanıyorum. Mesela Song'un tecrübesinden yararlanmak isterdim. Ayrıca ileri de bir gün Türkiye'ye dönecek olursam bunun Trabzonspor olmasını isterim" diye konuştu.

"FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN KADROLARI ÇOK İYİ"
                Stepanov, Türkiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok kaliteli kadrolar kurduklarını da ifade ederek, "Bu iki takımda kadrosunda bir çok futbol severin anında tanıyabileceği isimler var. Buda Turkcell Süper Ligi'nin kalitesinin ne kadar arttığının bir göstergesi. Trabzonspor'da her zaman şampiyonluk yarışının içerisinde olmuş bir takım. Zira Beşiktaş'ta öyle. Böyle bir ligin heyecanlı geçmeme ihtimali yok" dedi.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA
                En son Kaan tarafından düzenlendi; 26.10.2009, 12:09.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Dün River Plate - Boca Maçının başlancını gördüm ntvsporda.

Riquelme o stadı o taraftarı bırakıp bize gelir mi diye düşündüm düşündüm bulamadım malesef. keşke gelse ama çok zorr

Yorum

elinde umut gibi koşan defansı yoran futbolcunun olduğu takımda alex rahatlıkla oynar alexin zaten tarzı bu koşmasına gerek yok iki akıllı pası yetior ayrıca alexin katkısınımı tartşıoruz türkiye liginde alexin istatistiklerine sahip tek 1 futbolcu gösterrirmisin 7 yıl önce alex bize gelse 3 şampionluğumuz daha wardı göremiormusn artık bizimde böle atılımlar yapıp sınıf atlamamız gerektiğini saygılarımla

Alex in Türkiyede yaptıklarını tabiki görmezlikten gelemem.Alex büyük topçu bunu tartışmak bile saçma olur ama benim söylediğim daha farklı.
                    Artık alex tarzı topçuyu istesende kolay kolay bulamazsın.Kim kaldı o tarz oynayan.
                    Artık günümüz futbolunda herkes koşuyor mücadele ediyor.Alex gibi durarak aklıyla işi bitiren oyuncuların modası bitti.Zaten bu tarz oyuncularlada avrupada iş yapamazsın.Sadece Türkiye ligini götürürsün.Bizim bu saatten sonra bir alex bulma şansımız yok denecek kadar az kim var bu tarz birtek riquelme kaldı bize gelebilme ihtimali olan.
                    onun içindir ki colman tarzı oyuncularla devam etmeliyiz.Yani hem defansif hem ofansif.Tabi buda benim görüşüm
                    Dallas Mavericks
                    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Bir usak var Uruguay´da, FC Danubio´da oynuyor. 22 yasinda forvet oyuncusu.. uzun zamandir dikkatimi cekiyor, takipdeyim Adi Diego Ifrán. (Bu arada Liverpool´dan Emiliano Alfaro´da fena degil. Enteresan bir lig Uruguay ligi, helede hücüm yönü iyi oyuncular çikabiliyor)
                      En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 26.10.2009, 14:31.

Yorum

• neden eski oyuncalarımızdan tercih yapmıyoruz mesela stepanov real malaga 'da kiralık oynuyormuş eğer gelirse defansımıza güç katar zaten fanatikdeki röpartıjında da kulübümüzü özlediğini söylüyor.....
                        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Sezon sonu Song'un sözLeşmesi bitiyor. Umarım Stepanov'u geri aLırLar. Hem iyi oyuncu hemde Trabzon'u biLiyor. Çok iyi oLur yaaa
                          Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

yattara da fenerde oynasa inanin bu durumda olmazdi. Yattaranin da kosmasina gerek yok, 2 orta yapiyor ama bizim forvetler tribüne gönderiyor topu.
                            Bir futbolcunun assist krali olmasi icin takimda iyi bir forvete ihtiyac vardir. oda bizde yok.

Yorum

• İlk olarak m.alp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              neden eski oyuncalarımızdan tercih yapmıyoruz mesela stepanov real malaga 'da kiralık oynuyormuş eğer gelirse defansımıza güç katar zaten fanatikdeki röpartıjında da kulübümüzü özlediğini söylüyor.....
                              bencede iyi tercih olur, bize bizi isteyen adamlar lazim. Hatta cagdasi bile almamizda bir sikinti görmüyorum ben.

Yorum

• İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sezon sonu Song'un sözLeşmesi bitiyor. Umarım Stepanov'u geri aLırLar. Hem iyi oyuncu hemde Trabzon'u biLiyor. Çok iyi oLur yaaa
                                Tadından yenmez de Stapanov'u keşke biz kiralasaydık yahu !
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Çalışıyor...
                                X