Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kapça_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ahmet ağaoğlu veya mehmet ali yılmaz birinde akıl diğerinde güç var. tercihi siz yapın.
    biri kabul etmiyor diğeri de zaten işe yaramıyor, onları geçin. başka???

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Devre arasında Atiba bu takıma katılırsa hoca orta 3 lüde kimi keser acaba?
      Bana göre Colman kesilmeli..

Selcuk banko .. yorum yok. Ceyhun'un devamli oynamasini istiyorum cünkü ondan beklentim cok.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gidecekler
        tony:sadece parayı düşünüyor
        song:yaşı geçti artık fazla düşünemiyor
        gabriç:ben adam geçemeyene sol açık sağ açık demem hiçbir yeteneği yok
        tjikuzu:baştan gelmemeliydi zaten
        gökhan ünal:kesinlikle gönderilmeli 2 sezonda 15 gol atan golcü olmaz
        cale:iyi bir teklifte kesinlikle satılmalı sadece kesici yönüyle olmuyor

ilk onbire yerleştirilmesi gerekenler
        kale için ne kadar hata yaparsa yapsın onur recep kıvrak(kale için yabancı kullanmak saçmalıktan öte bişey)
        sol bek ferhat oynamalı 10 yıl orda rahatlıkla oynar önünde kesinlikle alanzinho oynamalıdır
        sağ bek değişmeli ömer aysan-tayfun-serkan olabilir önünde iyi bir yattara yoksa barış memiş çok yetenekli kazanılmalı ve oynatılmalı
        orta sahamız beşli olmalı ceyhun colman selçuk
        forvet için tabiki FATİH TEKKE kadroyu kuracak olursak

kale onur
        defans: ömer-egemen-giray-ferhat
        PaPY(mutlaka geri alınmalı)
        orta:yattara(barış)-selçuk-ceyhun-colman-alan
        forvet: tekke
        G.birliği maçında gördük Ferhatı Alanı Hurşiti.!
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Devre arasında Atiba bu takıma katılırsa hoca orta 3 lüde kimi keser acaba?
          Selçuk yada Ceyhunu keser büyük ihtimalle Selçuk..
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bence Atiba yanlış transfer olur. Sağ açık almamız gerektiği açıkça meydanda.

Yorum

• tek forvet oynayabilen herhangi bir forvet bulsak vallahi orta sahamız tadından yenmez olur, rakipler de çok ağlar
              istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Gençlerbirliğinden Hurşit takip edilmeli ve kaçırılmamalı diye düşünüyorum. Tayfun veya Serkan önünde sağ kanatta çok rahat oynar.
                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Tecrübeye ihtiyacımız var diyoruz siz hala Anadolu'dan Mehmet'i, Ali'yi, Veli'yi alalım diyosunuz ne zaman akıllanacaz elindeki oyuncular zaten onlardan kaliteli eksiklerin açık ve net nokta transferlerle bu takım çok iyi yere gelecektir.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gençlerbirliğinden Hurşit takip edilmeli ve kaçırılmamalı diye düşünüyorum. Tayfun veya Serkan önünde sağ kanatta çok rahat oynar.
                    Doll Hurşit'i iki kanatta oynatıyor ve iki ayağınıda kullanabiliyor.Temposu yüksek ama devamlılığı az olan yetenkli bir oyuncu kulube her zaman olmasını isterim.Gabriç pişene kadar birbirleriyle değişmeli oynayabilirler.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tecrübeye ihtiyacımız var diyoruz siz hala Anadolu'dan Mehmet'i, Ali'yi, Veli'yi alalım diyosunuz ne zaman akıllanacaz elindeki oyuncular zaten onlardan kaliteli eksiklerin açık ve net nokta transferlerle bu takım çok iyi yere gelecektir.
                      Tamam ben de böyle adamların alınmasına karşıyım ama Avrupalı kaliteli bir oyuncu bize gelmez. Kendimizi kandırmayalım. Hee gelir para için bizi fıtık edip gider o ayrı. Bize genç yetenekli oyuncular lazım. Altyapıdan gelecek oyuncular lazım.

Yorum

• Dediğin gibi devamlılığı az,zaten Doll da ikinci yarı oyuna alıyor onu.Fakat benim için kanat adamının yapması gerekenleri yapıyor. Adam eksiltiyor yapıyor şut çekiyor. Ben Gabric ten bunları göremiyorum. Sol kanattan adam eksiltip orta yaptığı maç sayısı bir ikiyi geçmez. Bu kadar peşinden koşulduktan sonra bu derece bir oyuncu ile karşılaştıktan sonra insan sorgulamadan duramıyor.
                        En son agahozlu tarafından düzenlendi; 08.11.2009, 23:11.
                        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kayserispor'da Savaş Yılmaz diye bir çocuk gözüme ilişti bugün.
                          15 dk oynadı, orta sahada her yönüyle topçuyum diyor.
                          Formasını 61 görünce baktım kimmiş diye, 1990 doğumlu ve Sürmeneliymiş.
                          Keşke bir takas düşünebilse bizimkiler.

Gökhan'a karşılık Savaş ve Eren'i istesek nasıl olur?

Yorum

• İşin ilginç tarafı Gabriç adam gecemediği gibi ortada yapamıyor ama ben yinede umudumu koruyorum biraz kuvvetlenince daha iyi olacak.
                            En son İsa tarafından düzenlendi; 08.11.2009, 23:19.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam ben de böyle adamların alınmasına karşıyım ama Avrupalı kaliteli bir oyuncu bize gelmez. Kendimizi kandırmayalım. Hee gelir para için bizi fıtık edip gider o ayrı. Bize genç yetenekli oyuncular lazım. Altyapıdan gelecek oyuncular lazım.
                              Kadronda zaten gelecek vaad eden bir sürü oyuncu var fazlasına gerek yok şampiyon olmak gibi bir hedefin varsa soğuk kanlı, tecrübeli oyuncular alman lazım. Ayrıca Dünya çapında oyuncu istemiyoruz zaten böyle oyuncuları getirmek zor ama Szymek gibi arka planda kalmış, tecrübeli ve kaliteli oyuncular bulabilirsin.
                              En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 08.11.2009, 23:16.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

İşin ilginç tarafı Gabriç adam gecemediği gibi ortada yapamıyorum ama ben yinede umudumu koruyorum biraz kuvvetlenince daha iyi olacak.
                                İlk kez bir oyuncu için bu kadar erken karar veriyorum. Ne yazık ki yabancı oyuncu kontenjanı boşa gitti.

Yorum

Çalışıyor...
                                X