İlk olarak Yattara10 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok dostum yanlışın var topyekün bosnadalar
bosna hersek - portekiz maçını izliyolar.
izlenen futbolcu
Senijad İbricic
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok dostum yanlışın var topyekün bosnadalar
bosna hersek - portekiz maçını izliyolar.
izlenen futbolcu
Senijad İbricic
Ben Ispanya Avusturya Macinda oldugunu duydum ötekindede belki vardir
Deminde yanlis yazmisim Ispanya Avusturya Macinda bizden izleyen biri var"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Yattara10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta Mac izleyecek tek bir Adammi var Trabzonsporda ?
Ben Ispanya Avusturya Macinda oldugunu duydum ötekindede belki vardir
Deminde yanlis yazmisim Ispanya Avusturya Macinda bizden izleyen biri varBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim kusura bakma yanlış okudum mesajını evet haklısın avusturya -ispanya maçı da takip ediliyor 2-3 maç dahavar kusura bakma
Insallah iyi birini bulurlar"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar izlediklerine göre yönetim İbricic'i almaya kararlı.
İbricic-Atiba-Tekke-Mehmet Yıldız-Hasagiç 5 transfer yapalım."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim kusura bakma yanlış okudum mesajını evet haklısın avusturya -ispanya maçı da takip ediliyor 2-3 maç dahavar kusura bakmaEn son futbalski60 tarafından düzenlendi; 19.11.2009, 00:18.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar izlediklerine göre yönetim İbricic'i almaya kararlı.
İbricic-Atiba-Tekke-Mehmet Yıldız-Hasagiç 5 transfer yapalım.üzüLmeyn kızLar ama, iLk a$kım TrabzonSpor..' xL
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbricic ve Hölzl mı takip ediliyor ?
avusturya - ispanya
polonya - kanada
evet bravo
bunlara hutchinson ve r.levandowskiyi de ekleyelimBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebosna milli takimindan hasagic,ibricic ve salihovici alsak harika olur..Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
Yorum