Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    7 mesaj yazmışın manisali renktaş yedisini de büloş a yazmışın ne ayak ?
    Ee, malum Büloş boşta, adam üç yıldır Trabzonspor'a etmediği yalakalık kalmadı. Ama bilmiyor ki o malum maçta yaptıkları ve daha sonra Türkiye'nin her haftalık eğlencesi olan açıklamalarıyla zaten aklıselim taraftarın gözüne giremez...
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bülennttt bülent

Yorum

• cangelemiii.siz işte bu kadar futboldan anlıyosunuz!yahu bu adam sakaryaya gelmeden önce trabzonspora önerilmişti zaten alınmamıştı.ne olur onun futbolundan

Yorum

• zaten boştaki hocayı alabilirsin.takım çalıştıran hocayı istersen para basacaksın alabilmek için.sözleşmesi gereği,cahil ali ihsan

Yorum

• manisalı laf kalabalığı yapma şurada...
            cangele türkiye liginin en istikrarlı yabancı oyuncularından biridir.
            bu arada ersun yanal ile ilgili dediklerine katılıyorum.
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• sampiyon olamiyacagimiza gore, maliyetli oyunculardan kurtulmak lazim..biz artik kolay kolay sampiyon olamayiz..arsenal gibi genclere yonelmemiz lazim...klubu ancak boyle kurtarabiliriz..bu takim aslada kume dusmeyecegine gore 4 lukle 10. arasinda fark yok bence
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi bu sefer ''sayg'' değilde ''saygılar'' olmuş bunu neye göre ayarlıyoruz kriterini bi söylesen olmamı,
                ayrıca forvet konsunda haklısın,
                forvet-sağ bek ve hüseyinin yerine iyi bir libero alınsaydı hiç bunları konuşmuyor olacaktık...
                Kürşat , '' saygılarımla '' ya niye takılıyorsun bu kadar gerçekten anlamıyorum İş yeri yazışmalardan kalan alışkanlık diyelim ...

Bence Ceyhun yetenekli bir futbolcu ve verimli oynuyor . Ön liberoyu şimdilik dillendirmek doğru değil diye düşünüyorum .

Yorum

• İlk olarak manisalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zaten boştaki hocayı alabilirsin.takım çalıştıran hocayı istersen para basacaksın alabilmek için.sözleşmesi gereği,cahil ali ihsan
                  evet cahilim...Amma velakin Bülent Uygun'u isteyen bir insan bana Oxford diploması getirse bile ondan daha cahil olamam sanırım.
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• 17 yaş altı Türkiye Milli Takımımız'ın teknik direktörü Abdullah Ercan dedi ki "Yakın gelecekte burdan inşallah A Milli Takımı'na 3-4 ciddi futbolcu vereceğiz"

Peki bu insan bu takımın senelerdir başında. Niye danışıp almıyorsunuz elin Porto'su Manchester United'ı alıp gidiyor?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      17 yaş altı Türkiye Milli Takımımız'ın teknik direktörü Abdullah Ercan dedi ki "Yakın gelecekte burdan inşallah A Milli Takımı'na 3-4 ciddi futbolcu vereceğiz"

Peki bu insan bu takımın senelerdir başında. Niye danışıp almıyorsunuz elin Porto'su Manchester United'ı alıp gidiyor?
                      Abdullah her sene bize topçu söyler ama adamı sallayan yok

önümüzde murat ceylan örneği var mesela
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• matrix yönetimin takip edilen oyuncuları almamasının mantıklı bir sebebi varmıdır

Yorum

• eğer almayacaklarsa izleme komitesini neden kurdular

Yorum

• İlk olarak agora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            matrix yönetimin takip edilen oyuncuları almamasının mantıklı bir sebebi varmıdır
                            bende anlayamıyorum galiba eş dost hatır gönül ilişkisi daha ağır basıyo yönetimde

Yorum

• İlk olarak agora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eğer almayacaklarsa izleme komitesini neden kurdular
                              benim de anlayamadığım bu verdiğim ilk listedki futbolcuların bazıları transfer oldu başka takımlara ve çok üst düzeyde futbolcular

Yorum

• matrix , izleme komitesinin önerdiği kaliteli ancak büyük kısmı zannedersem maaliyetli oyuncular. merak ediyorum çok daha genç 15-16-17 yaş kategorisinde yerli ve yabancı oyucularda izleniliyor mu? tşkkr

Yorum

Çalışıyor...
                                X