Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zenit kulübü bırakmak istemiomuş
    can karyağdı şimdi söledi

Yorum

• Ya olmaz bu iş dedim ben hepsi yalan dolan ya zenit bırakmıyor diyecekler sonra diycekler ki bakın biz istedik ama işte elin rusu vicdansız ay benim yönetimim ay benim canım benim son güne ne güzel transfer bırakıyorsun sen bende yedim.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şaka gibi adam dört haftada 4 gol attı. Ben olsam ben de bırakmam. Geçmiş olsun.

Yorum

• bu yönetimin yaptığı iş mi şimdi!
          olmuyor can karyağdı konuştu zenit bırakmak istemiyor. neden bu saate kadar beklediniz demişler.

Yorum

• öfff ya son güne kadar beklersen olacağı buydu...
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• ben dedim abi bu saate kadar nerdeydin ... bu kada beceriksizlik olmaz ya .. eline yüzüne bulaştırmayın bi b.k uda

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu ana kadar yönetimin yaptığı doğru yanlış her şeyi savundum fakat,bu durumu bana kimse izah edemez.

Madem alacaktın,bu işi iki ay önce halledecektin.Bu kadar basit bizde şu anda Uefa gruplarında muhtemel takiplerimizi tartışıyor olacaktık.
                biz fatihlede rum takimina elendik..sorun o degil
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Azeri işadamı bile araya girmiş ama olmuy olmuy...
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar neden anlaşamıyoruz sizinle Fatih'in alınması Trabzonspor'a kısa vadede güç katar.Bunun aksini söyleyen var mı yok.

Yönetim yanlış bir yol izledi.Doğru mu doğru.Şu an bu transfer gerçekleşirse,yönetimin tutarsızlığını ve ne kadar günübirlik düşündüğünün vesikası olacak.

Fatih'in gelmesi taraftara ayrı bir hava verir fakat İstanbulda ki maçta stadın dolmasını Fatih Tekke transferine bağlayarak Fatih gelirse haftaya olimpiyattayım demek ne anlam ifade ediyor.
                    Ortalık sakinleşirse bunu konuşalım olur mu Hodus....Yol yöntem ve zamanlamanın yanlış olduğunda hemfikirim...Ama tarfaftar dediğin homojen bir kitle değildir. Bir kaç tabaka vardır. Biriniciler takım ne halde olursa olsun gider... İkinciler ümit varsa gider...Üçüncüler kazanacağı kesin ise gider...Bir de sadece takım kötü olunca tepki için gidenler vardır...

Bize has bir durum değil bu...Her yerde böyle değil mi?
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih fiyat arttırmazsa gözümden düşer.

Milleti salak yerine mi koyuyorsunuz? Ne değişti 1 ayda da son dakikada yaşlı ve pahalı olan adamın peşinden koşmaya başladınız? Avrupa Ligi'nden kaybettiğimiz paralar ne olacak? Başlamadan biten sezon ne olacak? Adamın yedeği Kewell ve Nonda. Senin elinde 2 tane forvet var, "transfer gerekmez" diye açıklama yapıyorsun...
                      abicim şimdi gurur kibir zamanımı istikbal sözkonusu..

ayrıca fatihten sonra istifalar olacaktır bence..başta hacısalihoğluu
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Sakin olun bu adam Caner'i getirdiydi 2 gün önce inanmayın bu kele!

Yorum

• kezman'ı fatıh'e alternatıf olsun dıye aldılar fatıhı gonderırlerse sezona 2 forvetler gırmıs oluyor zenıt bunuda onlar ıstemıyorlar zaten son gunu nıye bekledıler dıyor zenıtlı yetkılıler
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• vay anasını

MARMARA UNI-TS

Yorum

• Lanet olsun
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• galatasrayda ufuku aldi

Yorum