Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gel ne olursan ol gel küfür etsende gel sövsen de gel dövsen de yeter ki sıcak bak bu formayı giymeye

Yorum

• barbaros ts ye gelirse yuh derim artik. iyiki bir ciftlik isine girdiler herkesi aliyorlar

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zaten yeni getirdi hocayı
        ankaragücü şampiyon olur demedim ki yada şampiyon da demedim
        adamların hedefine uygun çalışmaları var
        sen ne atlıyon ki hemen
        allah allah yahu...
        belki şampiyon olacak adamlar
        lig bitmediki daha....

Böyle saçmasapan msjlarla insanları çileden çıkarma. madem adamları o kadar yakından takip ediyorsun forumları falan belli heralde... 15.sırada ki bir takımı belki şampiyon olacaklar diyebılıyorsun ama burada kendi takımını yerden yere vuruyorsun. sizleri zaten memnun etmek çok zor bu da yetmiyormuş gibi a.gücü ile bizi kıyaslıyorsunuz pes.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beyler şu küfür olayı doğru mu...barbaros un küfür ettiği...???
          valla şimdi lig tv den baktım
          özette orda göstermiyor küfür
          yarısında kesmişler gol sevincinin
          koşuyor ya kenara doğru hırslı bir şekilde orada bastı küfür gözlerimle gördüm
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sezer Fenerli, Gökhan Galatasarayli...Sorun nerde?
            Sorun şu:Bize Trabzonspor'un büyüklüğünü gerçekten idrak edebilecek zihniyette olan ve kafası İstanbul takımlarında olmayan futbolcu lazım.Hiç kimse Trabzonspor'u basamak olarak kullanmamalı.

Yorum

• Sezer Badur hem iyi oyuncu, hem orta sahada olan problemi giderebilecek bir oyuncu, hem de oldukça profesyonel olduğu söyleniyor.

Murat Tosun alternatif açısından yararlı olacaktır. Forma şansı bulduğunda forvet ve sağ kanattaki sıkıntımızı giderebilecek potansiyele sahip.

Ama Barbaros Barut? Heralde bize küfür eden bu şeref yoksunu adama Trabzonspor forması verilmez. Eğer verilirse olumlu yaklaşacak bir kişi var mı? Zannetmiyorum. Ayrıca futbolculuğu da Trabzonspor'da oynayacak düzeyde kesinlikle değil ve Sezer Badur alınmışken Sezer'in yarısı bile etmeyecek bu adama daha ne gerek var? Faty Papy ve Brüls orada beklerken?

Bu arada Çağlar haberleri de var. Umarım alınır.

Son olarak Fatih Tekke, bir de stoper!
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle saçmasapan msjlarla insanları çileden çıkarma. madem adamları o kadar yakından takip ediyorsun forumları falan belli heralde... 15.sırada ki bir takımı belki şampiyon olacaklar diyebılıyorsun ama burada kendi takımını yerden yere vuruyorsun. sizleri zaten memnun etmek çok zor bu da yetmiyormuş gibi a.gücü ile bizi kıyaslıyorsunuz pes.
                mesajlarımın saçma olup olmadığına karar verecek merci sen değilsin

kendin çileden çıkıyorsun diye insanlarında çileden çıkma gibi bir zorunluluğu yok

lütfen cümlelerini şahsın adına kur

insanların farklı görüşlerine tahammül edemeyip kendin gibi düşünmeyen
                insanların görüşlerine saçma diyerek diğer insanların görüşlerini değiştiremezsin.

kendi takımımı değil yönetimimi yere vuruyorum,ben her sene boğazımdan kesip formaya para veriyorsam eleştirmek hakkım,kimseyide bağlamaz kimsede görüşlerimi engelleyemez.

görüşlerimi beğenmiyorsan bana çamur atmana gerek yok
                yanlış düşünüyorsun deyip gerekçeli bir şekilde açıklayabilirsin
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  valla şimdi lig tv den baktım
                  özette orda göstermiyor küfür
                  yarısında kesmişler gol sevincinin
                  koşuyor ya kenara doğru hırslı bir şekilde orada bastı küfür gözlerimle gördüm
                  sen gördün görenlerde var yani bu olay doğru...o zaman bu adam bu klüpten içeri giremez...hevesi kursağında kalsın ki anlasın zamanında kime bulaştığını...bundan sonra biraz zor yaparlar...ben klubün yerinde olsam alacaksamda vazgeçtim alamaktan derim...bu adam formamızı giymemeli...
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Bakalım bu transferlerin ardından kimler gidecek kimler kalacak kimler gelecek kimler gelemeyecek
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Söylenecek o kadar söz var ki.

Sabır..Sabır..Sabır..
                      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• amma taktınız ya... ettiyse etti sana bana mı etti hırsından etti işte ..biz etmiyor muyuz ...

ahada k...k istanbula dediğinde gitme o zaman bidaha istanbuşa ... gündelik hayatınızda sövdüğünüz adamlarla yanyana oturuyorsunuz ... çok iş oldu ettiyse etti ...has etti ... bize müstahak .. fatihe verme o parayı sanada müstahak

Yorum

• İlk olarak senol 6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sorun şu:Bize Trabzonspor'un büyüklüğünü gerçekten idrak edebilecek zihniyette olan ve kafası İstanbul takımlarında olmayan futbolcu lazım.Hiç kimse Trabzonspor'u basamak olarak kullanmamalı.
                          Benimde demek istedigim bu. Bize yararli olacagini düsündügüm Murat Tosun Bas Bas "Trabzonsporda oynamak istiyorum" diyordu Aylardir. Nedense kimse bu Cocugu su an Sahiplenmiyor.

Simdi Sezer iyi oynayip sivrilirse, Fener Talip olursa, Cocuk gitmek istese, kim Sezere kizabilecek?
                          Gökhan olayindan kimse Ders cikarmadi galiba...
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ya barbaros kim yapacağınız transferin sizin yaa

Yorum

• adam akıllı transfer yapın transfer yapıyımda adam almayın burası TRABZON.

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                amma taktınız ya... ettiyse etti sana bana mı etti hırsından etti işte ..biz etmiyor muyuz ...

ahada k...k istanbula dediğinde gitme o zaman bidaha istanbuşa ... gündelik hayatınızda sövdüğünüz adamlarla yanyana oturuyorsunuz ... çok iş oldu ettiyse etti ...has etti ... bize müstahak .. fatihe verme o parayı sanada müstahak

Tamam küfürü bırak. Adam Trabzonlu diyelim. Sen bu adamın Trabzonspor'da oynayabilecek yeterlilikte ve Trabzonspor'un ihtiyacı olan bir adam olduğuna inanıyor musun? Dün alınan Sezer'in yarısı bile etmez bana göre ve şuan o mevkiye oyuncu ihtiyacı da yok. Neyse umarım gerçekleşmez bu transfer. Kesin olmayan birşey için daha fazla yazmaya gerek yok.
                                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Yükleniyor...
                                X