Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu pazardan Domates almıyoruz futbolcu transfer etmeye çalışıyoruz az sabırlı olun.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zenitle görüşmeler devam ediyor

federasyondan bize ek süre verilmesi yönünde talebimiz olmuş

%90 bizde tekke
      %90 deme be abi ...
      ''Bence Raul'dan Daha Yetenekli Bir Golcü'' (Rıdvan Dilmen)
      ''Gelmiş Geçmiş En İyi Yerli Futbolcu''
      (Zeki Çol)
      --------* > FATİH <~TS~> TEKKE < *--------

Yorum

• matriiix haber ver

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          terbİyesİzlİĞİn alemİ yok
          gerçekten terbiyesizliğin luzumü..
          arkadaş kendi zekasıyla ilgilensin..

Yorum

• Allah ım sana geliyorum
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaş gitmeli diyorum türkçe anlama kabiliyetin beni ilgilendirmiyorum.

şu gelsin bu gelsin de demiyorum,had kelimesinin anlamını da araştırmanı rica ediyorum ve iğnelemeyi imayı öğren diyorum.

bence defolsunlar gitsinler,hala bu bağlamda yönetimi destekleyen taraftara da ben kimse kusura bakmasın ZİHİNSEL ENGELLİ diyorum.

cezayı da seve seve alırım.

sen önce edebinle konuşmayı öğreneceksin...gitsin demek kolay..alışmıssınız o olsun bu olsun...o gitsin bu gelsein..kendi hayatında kendi evinde bile yöneticilik yapmamış insanlar klup yönetiminden ne anlar(al sana iğneleme)...geçiceksiniz o işleri...adam para harcar nıye harcadn..harcamaz nıye harcamıyorsun..hep olumsuz hep muhalefet...yazık yazık..
              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• top mehmet geldi aklıma %90 diyince

Yorum

• Jiri Stajneryimida aldik?

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kalinicden bahsetmiştim ve kalinicin fiyatının pahalı oldugunu söylemiştim ve gabric derken karıstırılmasın dedim.

hasan ile hüseyini karıstırmak bazı konularda sizin kendi yeteneginiz.
                    çok iyi hatırlıyorum.
                    sağlam bir transfer olacak ama isim vermem demiştiniz.
                    1 hafta bekledim sonuç yok.
                    mesajınızı da bulmak isterim ama zaman alır.
                    oruçlu olabilirim ama aklım başımda...

Yorum

• Rüya gerçek oluyor...
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Futbolsmart Haber bülteni başlıcak bakalım ne dicekler.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Medyatrabzona inanmadık ama saat sabah 9da haberi vermişti
                          Zaten geçen maçta Alanzinho ve Yattara'nın kadro dışı olduğunu da yalnızca medyatrabzon yazmıştı. Adamları tebrik etmek lazım iyi çalışıyorlar.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            SON DAKİKA:Moskova TV nin haberine göre Fatih Tekke'nin Trabzonsporla anlaşma sağladığı belirtildi. Habere göre Zenit Kulüp direktörünün yaptığı açıklamada; “Fatih ocak ayında zaten bedava gidecekti. Şimdi ise para kazandık. Fatih transferinden kasamıza 2.1 milyon EURO para girecek” dediği iddia edildi. Fatih'inde Trabzonsporla 3 yıl sözleşme imzaladığı bu anlaşma karşılığında bordo mavili kulüpten yıllık 1.5 EURO alacağı ifade edildi.

inşlh doğrudurrrrrrr

Yorum

• Arkadaşlar neden anlaşamıyoruz sizinle Fatih'in alınması Trabzonspor'a kısa vadede güç katar.Bunun aksini söyleyen var mı yok.

Yönetim yanlış bir yol izledi.Doğru mu doğru.Şu an bu transfer gerçekleşirse,yönetimin tutarsızlığını ve ne kadar günübirlik düşündüğünün vesikası olacak.

Fatih'in gelmesi taraftara ayrı bir hava verir fakat İstanbulda ki maçta stadın dolmasını Fatih Tekke transferine bağlayarak Fatih gelirse haftaya olimpiyattayım demek ne anlam ifade ediyor.
                              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu pazardan Domates almıyoruz futbolcu transfer etmeye çalışıyoruz az sabırlı olun.
                                Abi bizim yönetim domatesi de 2 günde zor alır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X