İlk olarak hodus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolmıcak bu iş
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bizim yönetim domatesi de 2 günde zor alır.
Yorum
-
Fatih fiyat arttırmazsa gözümden düşer.
Milleti salak yerine mi koyuyorsunuz? Ne değişti 1 ayda da son dakikada yaşlı ve pahalı olan adamın peşinden koşmaya başladınız? Avrupa Ligi'nden kaybettiğimiz paralar ne olacak? Başlamadan biten sezon ne olacak? Adamın yedeği Kewell ve Nonda. Senin elinde 2 tane forvet var, "transfer gerekmez" diye açıklama yapıyorsun...
Yorum
-
9 ve 61 numara dolu tercihi ne olur?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahım sen şu son haftalarda yüzü gülmeyen Trabzon taraftarını şu mübarek günde sevindir yarabbim...Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecellchook
Dileğiniz gerçekleştirildi. Kurallar gereği cezalısınız.
Verdiğim cezayı "zihinsel engel"imden bilin siz.
Arkadaşlar cellchook adlı üyemiz yorumlarınıza yanıt veremeyeceğinden ilgili konuyu kapatalım.
Cezası dolduğunda dilerseniz tartışmaya devam edersiniz.
( 55 bin küsür mesaj yazılmış başlığa. Bu ise benim ilk mesajım. Tuhaf oldu. )Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
Yorum