Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar neden anlaşamıyoruz sizinle Fatih'in alınması Trabzonspor'a kısa vadede güç katar.Bunun aksini söyleyen var mı yok.

Yönetim yanlış bir yol izledi.Doğru mu doğru.Şu an bu transfer gerçekleşirse,yönetimin tutarsızlığını ve ne kadar günübirlik düşündüğünün vesikası olacak.

Fatih'in gelmesi taraftara ayrı bir hava verir fakat İstanbulda ki maçta stadın dolmasını Fatih Tekke transferine bağlayarak Fatih gelirse haftaya olimpiyattayım demek ne anlam ifade ediyor.
    yaw abi olimoiyat her sezon dolduruyoruz fatihle alakası yok fatihin gelemsi bir heyecan katacak onun için daha cazip gelecek insanlara maça gitmek art niyet yok bunda lütfen

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olmıcak bu iş
      olamayacak deyip durmayın yahu, mübarek gün bir de oruçluysan dua yerine geçer mazallah

Yorum

• can karyağdı'ya bağlandılar
        7
        Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi bizim yönetim domatesi de 2 günde zor alır.
          ve onunda pazarligina yapar
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Fatih fiyat arttırmazsa gözümden düşer.

Milleti salak yerine mi koyuyorsunuz? Ne değişti 1 ayda da son dakikada yaşlı ve pahalı olan adamın peşinden koşmaya başladınız? Avrupa Ligi'nden kaybettiğimiz paralar ne olacak? Başlamadan biten sezon ne olacak? Adamın yedeği Kewell ve Nonda. Senin elinde 2 tane forvet var, "transfer gerekmez" diye açıklama yapıyorsun...

Yorum

• ne diyor????
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• tamamda.......Zenit son en golcu futbolcusunu niye biraksin. önemli olan zenitlende anlasmaktir. durum deyisti advocatin gitmesiyle. cünkü zenitlilerin hic haberleri yok. izinsiz gitmis.

Yorum

• Can karyagdi konusuyor Unalla berbabermis
                  https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• 9 ve 61 numara dolu tercihi ne olur?
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Mehdi abi hâla bir haber yok mu?
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allahım sen şu son haftalarda yüzü gülmeyen Trabzon taraftarını şu mübarek günde sevindir yarabbim...
                        Aminnnnnnnnnnnnnnn
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Fatih unalla berabermiş ama zenit bırakmıyor
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• ßu saaten sonra olmama ihtimali yok bu transfer gerçekleştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cellchook

Dileğiniz gerçekleştirildi. Kurallar gereği cezalısınız.

Verdiğim cezayı "zihinsel engel"imden bilin siz.

Arkadaşlar cellchook adlı üyemiz yorumlarınıza yanıt veremeyeceğinden ilgili konuyu kapatalım.
                              Cezası dolduğunda dilerseniz tartışmaya devam edersiniz.

( 55 bin küsür mesaj yazılmış başlığa. Bu ise benim ilk mesajım. Tuhaf oldu. )
                              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• son dakika diyorum fatih diyorum efsane döndü diyorum.
                                İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                                Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                                Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

Yükleniyor...
                                X