Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jano:
    well, Some Turkish TV company making a movie about Fatih and they visited last game with KHIMKI were Fatih scored first goal
    Jano:
    they were making shots
    Jano:
    no one heard that he leaves Zenit
    Jano:
    may be we do not know
    Jano:
    you know better
    Jano:
    well, zenit does not have games becouse of national team game on sunday for WORLDCUP09
    Jano:
    that is why he came back to Trabzon
    Jano:
    after Advocat left he feels much better himself
    Jano:
    in Zenit
    well, i would not like that he goes back

Tomorrow we shall know that!!

Zenitli bi arkadaş
    duymadık diyor ama belkide haberleri yok.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İBB maçı inşallah pazar olurda bu sefer 50 bin taraftarla haykırırız herkese...
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Medyatrabzona inanmadık ama saat sabah 9da haberi vermişti
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bordo mavililer, geçtiğimiz haftalarda da gündemine aldıkları ama anlaşamadıkları Fatih Tekke için son dakika operasyonu başlattı.
          Trabzon'a çağrılan Fatih Tekke ile maysaya oturuldu ve görüşmeler sürüyor . Transfer her an resmiyet kazanabilir. (Lig TV)

Trabzonspor Yönetimi, ardı ardına başarısız sonuçlar alınması üzerine harekete geçti !..

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke geliyor diye olimpiyata gelecek taraftarla aynı tribünlerde olmak içimi acıtıyor.
            Doğru bende Umut Bulut'u seyretmek için gelecektim zaten...
            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• ufak tefek pürürzler kalmis

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aday belirlemek benim haddime değil,yapılanları eleştiriyorum ve gitmeli diyorum.

ts bir yönetim daha çıkaramıyorsa bu benim ayıbım değil.
                ya bırakın birilerinin kafasını almayı.
                bir yandan fatih transferin, bir yandan sizin iğneleyici mesajlarınızı okuyorum.
                siz değil misiniz; 1-1.5 ay önce duyum aldım çok sağlam bir transfer yapılacak deyip insanları ümitlendiren.
                isim de vermemiştiniz; 1 hafta beklemiştim o transferi.
                benim beklentimin boşa çıkmasının cezası nedir?...

Yorum

• tam olarak kaçta bitiyo transfer biri 17 diyo biri 18

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nasıl yani yönetimi kesin bir dille gönderilmesini istemek haddiniz..ama iş yapıcı olmaya gelince aday gösteremiyorsunuz..ilginç..
                    arkadaş gitmeli diyorum türkçe anlama kabiliyetin beni ilgilendirmiyorum.

şu gelsin bu gelsin de demiyorum,had kelimesinin anlamını da araştırmanı rica ediyorum ve iğnelemeyi imayı öğren diyorum.

bence defolsunlar gitsinler,hala bu bağlamda yönetimi destekleyen taraftara da ben kimse kusura bakmasın ZİHİNSEL ENGELLİ diyorum.

cezayı da seve seve alırım.

Yorum

• bu başlık 10dk.sonra kapanır...bu kayıtların hepsini alıp kitap olarak bastırma izni isteyeceğim BMN den
                      YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Beyler 17 falan diil 18 de biticek Ligtv de söylediler..hala 67 dakikamız daha var ohoo yönetim daha sağ bek alcak

Yorum

• zenitle görüşmeler devam ediyor

federasyondan bize ek süre verilmesi yönünde talebimiz olmuş

%90 bizde tekke
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• fatihi alırsak olimpiytta gol şov görürüz.Almaz iseler saçlarımızı başlarımız yonarız

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bu haberlere hala inanmıyorum...
                              Nedense bende çok umudum kırıldı ondan sanırım.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• hadi bitsin artık abimi arıcam yalan haber vermekde istemiyorumm

Yorum

Çalışıyor...
                                X