Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeşim eline agzına yüregine kalemine saglık ...

Yazık ki nasıl kemiksizler bizi yönetmiş ....Bir arkadaş yazmış diyor ki

bırakın adamları adamlar hatalarından döndüler vs vs vs yahu bunun adı

direk kendilerini kurtarmak için yaptıkları terbiyesizlik ...

Bunları artık yememek lazım ....Fatihi kullanıyorlar sırf taraftara şirin gözükmek için
    Kesinlikle katılıyorum
    imkanın sınırlarını görmek için
    imkansızı denemek lazım...

Yorum

• şunu söyleyeyim yönetim eğer fatihi alırsa sadece ömrünü biraz uzatmış olur

fakat bundada başarız olurlarsa o zaman işleri bitmiş demektir.
      TEK BÜYÜK TRABZONSPOR

Yorum

• forum bi kaç saate kitlenir çünkü tekke geliyor ciddi ciddi geliyor ..
        u will need justice at the end..

Yorum

• La gel artık fatıh Ozellıkle Bırak Trabzonu bı ıstanbul turu at da gel akalım ataturk havalanına karsılama yapalım
          http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• hadi bismillah... galiba oldu bu iş.... inşallah diyelim haden uşaklar...

Yorum

• Bence bu haber yalan alsalardı şimdiye kadar alırlardı.

Yorum

• Madem Zenit'in forvet ihtiyacı doğacak Umut'a karşılık takas ile Fatih Tekke'yi alırsak bir taşla iki kuş vurmuş olacağız.

Gabriç sağda solda oynadığına ve Alanzinho kadro dışı olduğuna göre Alanzinho da gidici olabilir, Tabi bu transfer bugün olmayadabilir.
                Çünkü gidebileceği ülkelerdeki transfer sezonunun son gününe bağlı olaylar.
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Transfer sezonu resmi olarak ne zaman bitiyor veya uzatılma şansı var mı ?

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben en baştan beri söylüyorum.Gaz alma operasyonudur bu.Yönetimimiz çok akıllı
                    Ama bu sefer Fatihi alamazlarsa öyle 3 5 demeç ile kurtaramazlar

Bu sefer kıyamet kopar ....

Bu yönetim öyle ya da böyle bitti de kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bittiklerinin en kesin

ispatı Fatih konusu .....

Eger alamazlarsa çok agır küfürlere maruz kalacaklar takımda huzur eksilerde

olur ...

Aldılar ne olur ))?? Yatıp akşam dua edecekler ki Fatih bunları kurtarsın

Böyle kişiliksiz kemiksiz insanlar toplulugu olur mu ?

Ve bunlar GÜYA BİZİM YÖNETİCİLERİMİZ ...

Yorum

• fatih gelsin varsa onuru hacısalihoğlu istifa etsin bi daha da bu kulüpten içeri ayagını atmasın..

Yorum

• bir forma aldım ama bir tane daha alacam uleyn hemde arkadasına 9 numara fatih tekke

Yorum

• Herşey çok karıştı...
                          farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Göksu ile Fatih ne alaka?
                            Prosedür gereği kadromuzda belli sayıda alt yapıdan gelmiş oyuncu olması şart.

Yorum

• Sinerji oluşturalım beyler hadi

"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ali Faik Yılmaz tüm TS lılere hayırlı olsun tekke trabzonda

(UNİ-TS BASKANI)
                                trabzonda olduğunu biliyoruz önemli olan trabzonspor da olması
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X