Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Konuyu 267 Aktif Üye Görüntülüyor

Rekora koşuyor başlık, Fatih Tekke!
    Özkan SÜMER

Yorum

• yok abi ya. kesin bir pürüz çıkacak. hangi maceramız bu zamanda mutlu sonla bitmiş ki?...

Yorum

• Ali Faik Yılmaz tüm TS lılere hayırlı olsun tekke trabzonda

(UNİ-TS BASKANI)

Yorum

• Hocam yapmayın lütfen kalbime gidiyor. Tekke ile anlaşıldı mı? Fena heyecanlandım şimdi. Hadi ulan nolur alalım Tekke'yi.
          -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Bu forum birkaç saat sonra her türlü karışır.
            Ya Tekke gelir yönetimin bütün rezillikleri unutulur, ya da iş yatar yönetim bir kamyon küfür yer.
            Tekke gelmeli ama, bu yaştan sonra gelecek paranın ben taa... misali oldu bu iş..
            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              la zenit hadi la bırak fatihi nolur
              ççç ççç Yıkıldım
              İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya zenit kezmanı aldı golcü diye demekki fatihide alabiliriz..
              Evet ya Kezman'ı aldı Zenit, sal Fatih'i hadi be iftardan sonra b.kunu bile yerm be Zenit
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..
              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Göksu ile Fatih ne alaka?

Yorum

• Zenİtle gÖrÜŞmeler sÜrÜyo tekkeyle anlaŞildi zenİt İkna edİlmeye ÇaliŞiliyo
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu iş de olmazsa yönetimi artık kimse durduramaz.
                    Bencede durduramaz yönetimi.
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Fatihhhhhhhhhhh gel artik!!!

Yorum

• yumurta kapıya dayanınca derler ya...

Bırakın allah aşkına.. Fatih Tekke gelsin "eşşeğim"diye bağırmazsam ne olum
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Faik Yılmaz tüm TS lılere hayırlı olsun tekke trabzonda

(UNİ-TS BASKANI)
                          Yeminnnnnnnnnnnnn eeeeetttttttttttttttttttttt Allahimmmmmmmmmmmmmmmm insallah yaa insallahhhhhhhhhhhhhhhh
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• hadi hayırlısı sabah balon haber diye üzüldük şimdi gerçekten böyle birşey varsada olmazsa üzülcez ne etcez bilmiyorum valla
                            "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• valla ligtv siteside şu an itibari ile konuya giriş yaptı.

Tekke operasyonu!

Transferdeki durgunluğuyla eleştirilen Trabzonspor Yönetimi, ardı ardına başarısız sonuçlar alınması üzerine harekete geçti !.. Bordo mavililer, geçtiğimiz haftalarda da gündemine aldıkları ama anlaşamadıkları Fatih Tekke için son dakika operasyonu başlattı !.. Trabzon'a çağrılan Fatih Tekke ile maysaya oturuldu ve görüşmeler sürüyor !.. Transfer her an resmiyet kazanabilir !..

(LİG TV)

Yorum

• Beyler bu yönetim Fatih tekke'yi alsa da ömrünü tamamladı.Benim görüşüm tabiki ancak bu transfere gölge düşmesin isterim...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X