Bu Atiba, Ernst kadar iyi mi ? Hiç izlemediğimden soruyorum. Bize Ernst gibi bir adam lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
3 gün önce standart liege de oynayan sırp forvetin menejeri ve kendisiyle fikir alış verişinde bulunuldu.menejeri milanın takımdan ayrılmak istediğini söyledi sözleşmesinin bitimine az kalması dolayısyla bonservisi uygun biçimde alınabileceğini kendisiyle şuan almanyadan 1 takımın ilgilendiğini söyledi.
türkiye ligini belçika liginden üst düzeyde olduğunu türkiyede oynayabileceğini kendisi açısından bir sorunun olmadığını söyledi.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Atiba, Ernst kadar iyi mi ? Hiç izlemediğimden soruyorum. Bize Ernst gibi bir adam lazım.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 gün önce standart liege de oynayan sırp forvetin menejeri ve kendisiyle fikir alış verişinde bulunuldu.menejeri milanın takımdan ayrılmak istediğini söyledi sözleşmesinin bitimine az kalması dolayısyla bonservisi uygun biçimde alınabileceğini kendisiyle şuan almanyadan 1 takımın ilgilendiğini söyledi.
türkiye ligini belçika liginden üst düzeyde olduğunu türkiyede oynayabileceğini kendisi açısından bir sorunun olmadığını söyledi.
Yorum
-
Yukarıdakileri okuyorsunuz. Sonra Sezer'i alalım diyorsunuz. Sonra da diyorsunuz ki başımıza bunca uğursuzluk neden geldi. Isaac'tan verim alabildik mi? Gökhan Ünal'dan? Örnekler arttırılabilir. Bence Sezer'in davranışında bir oyuncuya ihtiyacımız yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 gün önce standart liege de oynayan sırp forvetin menejeri ve kendisiyle fikir alış verişinde bulunuldu.menejeri milanın takımdan ayrılmak istediğini söyledi sözleşmesinin bitimine az kalması dolayısyla bonservisi uygun biçimde alınabileceğini kendisiyle şuan almanyadan 1 takımın ilgilendiğini söyledi.
türkiye ligini belçika liginden üst düzeyde olduğunu türkiyede oynayabileceğini kendisi açısından bir sorunun olmadığını söyledi.
Jovanovic'i kesin almak istiyorlar...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatrix son günlerde verdiğin isimler oldukça iddialı. Yönetim bu sefer gerçekten "futbolcu" transfer etmek istiyor galiba. Yanlış mıyım acaba?
zararın neresinden dönersen kardır.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStandart Liege'in ligdeki durumu şu anda kötü bir ihtimal olabilir. Peki oyuncunun kendisini Trabzonspor'da oynamaya sıcak bakmış mı Matrix?Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
Sezer konusunda yaşanan süreç fırsat olarak değerlendirilebilir.Sezer bu dönemini bu şekilde geçirmemiş olsaydı büyük ihtimalle 3 İstanbul kulübünün yoğun ilgisi üzerindeydi şimdi.Ve alma şanşımız yok gibiydi.Karakterini yada yaşanan süreci iyi ele alıp Sezer değerlendirilmeli.Benim yakın gelecekte ortasahadaki en büyük yıldız adayım.Süper ligde daha kalitelisini göremiyorum ben.
Javonovic için şimdiden bir çalışma başlatılıp devre arasında alınabilirse alınır sezon sonu almamız imkansız.
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatrix Avusturya'daki oyunculara ne oldu takip ediliyorlar mı hala?
Ari ile ilgilenen türk kulubü biz miyiz?
Devre arası transferle ilgili planlama nedir?
ari daha önce hollanda ve almaya ya gidilmişti. hollandada ünal hoca şotayla bir araya gelip şotanın önerdiği isimler olabilir bunlar arsında ari de olabilir çünkü kendisini iyi tanıyor şota
yayın gelirleri ve satılacak oyunculardan gelecek para ile yani kaynak bulunursa yoksa biraz zorBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
Yorum