şu misafirlerin delikanlı olanları bi giriversinler içeri bi zahmet. yok işim var diyorsan da kapatıver bi zahmet.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz hala daha Fatih Fatih derseniz elalem de işte böyle dalga geçer Trabzonspor taraftarıyla.. devam edin.. hatta kendi forumlarında konu bile açılmıştır.. ulan sanki Biz Adana,Denizli,A.gücü,Antep vs gibi bir takımız da bir futbolcudan bu kadar medet umuyoruz, kaderimizi ona bağlıyoruz.. böyle dalga geçerler işte..
Adana mı, ankara mı antalya basını mı ?
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLİG TV'de Zİya DOĞAN: "TS'nin bu seneki sorunu Hüseyin'i kaybetmesidir. Ayman gibi oyuncular takımlara en gerekli oyunculardır."
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledalga geçmiyorum ,doğru yani gerçek haber yalan yookİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet görüm Ziya Doğan'ı ama şu kısmı gerçekten söyledimi
Ulan bizi yenen, aslan kaplan kesiliyor...
Hergün medyada...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyabadallah sen mi yazdın yoksa o yorumları? mert sandıkçıyı tanır mısın?
bir an kalbim hizlandi yanliz 150 kisiyi gorunce....
acabami dedim...
ama yalanmis..."Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yalanı
MERT SANDIKÇI
Arkadaşım ben izlediğim haberi söylüyorum sana. Adam evini bile toplamayabaşlamış. Zenit futbol direktörü Vilademir Jirinovski kendisi telefonda söyledi muhabire
be :@Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
adamlar yorumu haber yapıolar.biz o zmn kafamıza gore haber yapabılırız.herkez gıtsın ordakı yorum kısmına haber nıtelıgınde ıstedıgı fantazi hayalleri yazsın.Akyazıya başlandı , Fatih resmen bitti , Umut Larissada.
Hay ben sizin haberciliğnize.......Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak negroman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbi şu misafirler neden bugün bukadar fazla acaba?Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
Yorum