Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    son dakika

trabzonspor mehmet batdal samsunsporlu turgut baselli serkan şahin manisasporlu yiğit gökoğlan ve almanyada ismini öğrenemedim 2.ligde oynayan bir gurbetçi futbolcuya resmi teklifde bulundu.
    Trabzonspor kimlere teklifte bulunmadı ki.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

son dakika

trabzonspor mehmet batdal samsunsporlu turgut baselli serkan şahin manisasporlu yiğit gökoğlan ve almanyada ismini öğrenemedim 2.ligde oynayan bir gurbetçi futbolcuya resmi teklifde bulundu.
      Son gün hareketli geçecek yani..Matrix abi Tekke olayı bir daha açılmaz dimi
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bu Buca işi bilmiyor.. Kardeşim futbolcuna 750 milyarmı istiyosun.. Bizim yönetimden 750 milyar istemicen.. Bizimkiler sorunca 250 milyar fazla söyle zaten bizimkiler hemen 750 olmazmı der Anında transfe ederiz.. O zaman yöneticilerimizde ortaya çıkıp "Çok ucuza aldık zaten" derler.
        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

son dakika

Bu sabah önerdigim olcay sahan ve hamza cakir ise bu 2. lig topculari, keske fatih tekkeyi önerseydim diye sinir olurdum
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

son dakika

yiğit olur inşallah
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Trabzonspor transfer yapıyor!

Kötü gidişini sürdüren ve taraftara göre de transfer, özellikle de golcü transferi yapması gereken Trabzonspor'un geleceğe yönelik oyuncu transferi yapabileceği bildirildi..

31 Ağustos 2009 , 13:02

</SPAN>

Salı günü bitecek transfer dönemi öncesi Trabzonspor'un geleceğe yönelik oyuncu transferi yapabileceği bildirildi.

Bordo-mavililerde Bucasporlu forvet oyuncusu Mehmet Batdal ile FC Basel'in sağ beki Serkan Şahin'in de aralarında bulunduğu birkaç genç oyuncu konusunda görüşmelerin sürdüğü, kulübün şartlarına uygun olması halinde transferlerin gerçekleşebileceği kaydedildi

ajansspor

mehmet batdal ve serkan şahin... mehmet in umuttanda gökhandanda yararlı olacağını düşünüyorum, serkan şahini tanımıyorum ama genç bir oyuncu ve sağ bek problemimizi eğer ''tutarsa'' büyük ölçüde çözmüş oluruz, yönetimin şu saatten sonra yapabilceği transferler zaten bunlar, bari sezonun kapanmasına sayılı saat kala bitirebilsek şşu 2 transferi!
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

son dakika

imdada yetiştin valla
                7
                Cngz_61

Yorum

son dakika

Abdulkadir Özgen .

Büyük ihtimalle ...

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gökhan ünaldan yararlanamıyoruz kısmına katılmıyorum,bir oyuncu her ayağına gelen topu bulaştırırmı,inanılmaz toplar kaptırıyor,ruhsuz isteksiz,her seferinde kendine bir heder koyuyor daha iyi olacağım ya da 2 . defre patlayacağım,ama ortada ne patlama var ne de güzel bir oyun, takım hucüma çıkıyor gökhan sağkanata ya da sol kanata açılıyor,gol noktalarında olması gerekirken sahanın köşelerinde geziniyor,bunun oyuncuyu değerlendirmekle pek de alakası yok,hiç mi hoca demiyor bu adama ne iş yapıyosun sen kanatlarda? bizim gördüğümüzü elbette onlarda görüp çalışıyorlardır.. kısaca gökhan sabır limitlerini sonuna kadar zorlamakta.. ve günden güne de ışığı kayboluyor
                    Gökhan'nın arttığı gollere bakarak bir kıyaslama yaparsak daha iyi bir sonuç ortaya çıkarırız. Bu adam hareket halinde verimli, topu önüne alabildiği zaman yani...

Bunun yanında kaçırdığı onlarca kolay poziyona rağmen attığı goller bir değerlendirildiğinde ne derece kaliteli bir sporcu olduğunu taktir ederseniz sanırım...

Son olarak, Gökhan geçen yıl 15 (14 de olabilir) gol 8 asistle oynadı. Attığı gollerin bir çoğu kalitesiyle attı oyun kimliğiyle değil...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abdulkadir Özgen .

Büyük ihtimalle ...
                      Alemania Aachendeki Abdulkadirmi?
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Şu Yiğit Gokoğlan iyi bir futbolcuya benziyor.Yattaranın sağda alternatifi yok! Forvetle birlikte iyi bir transfer olabilir...

Yorum

• OO gelişmeler inş. olumlu sonuçlanır...
                          farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

son dakika

Sence bunlardan kesin 1'i transfer olacak mı ? Yada 2'si falanda olabilirmi ?

Yorum

son dakika

Abdurrahman yok mu yahu ?

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alemania Aachendeki Abdulkadirmi?
                                Evet , öyle sanıyorum , bir kaç yıl evvel almadığımız oyuncu . Dönemin aktif hocalarından Sadi Tekelioğlunun izlemek için Almanya'ya gidip , izleyemeden geldiği futbolcu
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.08.2009, 16:11.

Yorum

Çalışıyor...
                                X