Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Batdal ve Sezer transferi bekliyorum artık son umudum
    Manisadan sezer öztürk mü,iyi olur bence de.

Mehmet batdal ve sezer e ben de raziyim.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• sezer öztürk her türlü colmandan yararlı olur..hemde yabancı yeri kaplamaz..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sezer öztürk her türlü colmandan yararlı olur..hemde yabancı yeri kaplamaz..
        da bunu düşünen yok

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          da bunu düşünen yok
          ben varım işte...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Batdal ve Sezer transferi bekliyorum artık son umudum
            Keşke alsak da bu ikisini alsak.Açıkça söylemek gerekirse ben hiç transfer beklemiyorum.

Mehmet Batdal'ı Ümit Milli takımdan 4-5 kere seyretmişliğim vardır.Tam bize göre bir transfer olduğunu düşünüyorum.Batuhan'ın onda bir maliyetine en az onun kadar yetenekli bir santrafor.Sadece çocuk piyasa yapamamış.İnşallah alınır ve gollerine bizde devam eder.

Sezer Öztürk'e gelince.Geçen sezon ligin 2. yarısında Manisa'nın tv'de verilen bütün maçlarını seyretme fırsatı buldum.Sezer o takımın oyun kurucusuydu ve sahadaki her şeyi diyebiliriz.Uzaktan etkili şutları olan, sürekli dikine oynayabilen, adam eksiltebilen, ara pası atabilen ve duran topları, özellikle de kornerlerde çok etkili olan bir futbolcuydu.Alınması için pek fazla bir ücretin ödenmesinin de gerekmemesi beni bu transfere heveslendiren diğer bir faktör.Ancak yönetimin böyle sağlıklı bir karar veremeyeceği de ayrı bir faktör
            Colmandante

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Manisadan sezer öztürk mü,iyi olur bence de.

Mehmet batdal ve sezer e ben de raziyim.
              Ben de razıyım.

Yorum

• Forvet tranferi almadan kapatacağız transfer dönemini öyle görünüyor.Keşke beni şaşırtsalar da Pantelic'i alıp gelseler
                -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forvet tranferi almadan kapatacağız transfer dönemini öyle görünüyor.Keşke beni şaşırtsalar da Pantelic'i alıp gelseler
                  pantelic e sadece siz şaşırmassınızçok güzel bir transfer olur türkiye de buu transfer şaşırdan çok olur
                  TRABZONSPOR

Yorum

Forvet tranferi almadan kapatacağız transfer dönemini öyle görünüyor.Keşke beni şaşırtsalar da Pantelic'i alıp gelseler
                    pantelic türkmü olduda haberimiz yok zaten ajaxla anaştı..

Yorum

• Pantelici almak için bir yabancıyı boşa çıkarmak lazım.. iki işin 1 gün içinde olması mümkün olmadığına göre.. Ümitlenmeyin boşuna.. Herhangi bi türk forvet alsalar yeter o da ne kadar yarar sağlarsa artık

Yorum

Pantelic ajax a transfer oldu,bu defter de kapandi.

Forvet adayi olarak elde mehmet batdal kaldi,bari onu alabilsek.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ts taraftarı bank asyadaki forvete bile razı olmuş bir durumda, çok yazık, fatih tekkeden bank asya topçusuna uzanan uzun ince yol bizi çok yıprattı, bunun sebebi yönetimdir...
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hasan Ahmet Sarı umarım yararlanır bu belirsizlikten.
                            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Lütfen bir bilen varsa yazsın...Bu kadar taraftarın kendini ortaya koyduğu,ortak aklını,ortak inancını belirttiği (taraftar tarihte bir ilk defa böylesine bir oyucuyu istedi)Fatih Tekke'yi(hem de şartlar uygunken) NEDEN ALMADILAR??
                              En son ALİ FATİH tarafından düzenlendi; 30.08.2009, 19:27.

Yorum

• Pantelic Ajax'la anlaştı arkadaşlar.
                                Bizim takım transfer yapmayacak muhtemelen, yapsalar da Lig A golcüsü alırlar.
                                Söz verdikleri gibi şampiyonluk yerine 4.lük ya da 5.Likle kandırırlar bizi de.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Yükleniyor...
                                X