Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    UMUT GİDİYOR MU?
    23 Ağustos 2009 / 17:02
    Trabzonspor un forvetteki en çalışkan ismi olmasına karşın, gol atamadığı için çok eleştirilen Umut Bulut’un Fransa’ya transfer olabileceği dile getirildi.

Bu futbolcuyu geçen sezondan beri yakın takibe alan Loirent ve La Mans kulüplerinin kendisiyle görüştüğü ifade edildi.
    Umut Bulut’un ise Trabzonspor ile sözleşmesinin devam ettiğini dile getirerek, bir teklif olması halinde bunun önce yönetime iletilmesi gerektiğinin de altını çizdiği kaydedildi.
    Umut, Avrupa’da oynamak istediğini ama önceliğinin Bordo-Mavili kulüpte başarılı olmak olduğunu dile getirdi.
    KAYNAK: Günebakış
    ronaldinhoyu Trabzona getiren gazete inanmamak lazım
    ...

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çeyrek gol mü sayılıyor penaltı?
      takımı kurtardı yorumları gelir şimdi onlar için söyledim atlama

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        takımı kurtardı yorumları gelir şimdi onlar için söyledim atlama
        Afedersiniz 90. dakikada golü atan adam takımı kurtarmış olmuyor mu?
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Afedersiniz 90. dakikada golü atan adam takımı kurtarmış olmuyor mu?
          bana göre olmuyor sana göre oluyor sorun yok

Yorum

• umutu aslında barcelona istiyor ama bakalım elimizde tutabilecekmiyiz öyle böyle futbolcu değil demeye getirmiş gazete ama umut anca bank asyaya gider.
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

• bu yöneitm kris boydu almak gibi bi hata etmesin o iskocya lgineki oyuncualar genelikle ya iskocya liginde oynarlar yada ingiltere 2.ci liglerinde cünkü avrupada basarlili olamioylar ondan onun yerine o standart lüttiche gol atan ismini unutdum su anda o alinmali

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu yöneitm kris boydu almak gibi bi hata etmesin o iskocya lgineki oyuncualar genelikle ya iskocya liginde oynarlar yada ingiltere 2.ci liglerinde cünkü avrupada basarlili olamioylar ondan onun yerine o standart lüttiche gol atan ismini unutdum su anda o alinmali
                Bu mantık saçma..

Yorum

• Yabancı forveti unutalım he gerçi uefadan elendik diye belki satarız 1-2 yabancı oyuncu..Benim ümidim kalmadı transfer falan beklemiyorum 2 milyon euro verip Tekke'yi almadık zaten adam orta atıyor gollerini
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bana göre olmuyor sana göre oluyor sorun yok
                    3 puan göreceli mi yani

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu mantık saçma..
                      bana simdi bitane avrupada basarili olan iskoc futbolcu ismi diyebilirmisin???

Yorum

Ovv köşeye sıkıştırdın beni.

Kardeşim ben diyorum ki kaliteli topçuysa kalitesini her yerde gösterir.

Böyle saçma genellemeler yapmanın manası yok.

Alan Hutton,Darren Fletcher,Craig Gordon falanda topçu değildir şimdi sana göre.

Yorum

Bununla ilgili Şöyle bir makale vardı.Genel olarak adabtasyonla ilgili sorunlar nedeniyle olabilir.Ama bu demek değildirki başarısız olur.102 golünü izledim bazı gollerde gerçekten üst seviye golcü olduğunu gösteriyor.Kaldıki bize lazım olan golcü takımı taşıyaak acayip atraksiyonlar yapacak bir golcüde değil.Kendisine servis edilen pozisyonlara son vuruş yapacak.Ligin en çok pozisyon üreten takımıyız.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Fatih Tekke, Tabata, caner erkin, aurelio, birde sagbek ,(mesela Ufukhan Bayraktar).

Toplam Maliyet: 15miliyon. Ver Yattarayi Al Bunlari. Gelsin SAMPIYONLUK

Yorum

• STAT: 19 Mayıs
                              HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Ö.Fatih Kalaycı, Neşet Merdin

MANİSASPOR: İlker, Ferhat, Dixon ,Burak, Eren, Güven, Yiğit İncedemir, Nizamettin, Mehmet Nas, Isaac, Reinaldo
                              TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Song, Egemen, Ferhat, Tjikuzu, Alanzinho, Selçuk, Colman, Gabric, Umut (Gökhan)
                              TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                STAT: 19 Mayıs
                                HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Ö.Fatih Kalaycı, Neşet Merdin

MANİSASPOR: İlker, Ferhat, Dixon ,Burak, Eren, Güven, Yiğit İncedemir, Nizamettin, Mehmet Nas, Isaac, Reinaldo
                                TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Song, Egemen, Ferhat, Tjikuzu, Alanzinho, Selçuk, Colman, Gabric, Umut (Gökhan)
                                TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos
                                Lig Tv .......

Yorum

Yükleniyor...
                                X