İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇeyrek gol mü sayılıyor penaltı?
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımı kurtardı yorumları gelir şimdi onlar için söyledim atlama''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfedersiniz 90. dakikada golü atan adam takımı kurtarmış olmuyor mu?
Yorum
-
bu yöneitm kris boydu almak gibi bi hata etmesin o iskocya lgineki oyuncualar genelikle ya iskocya liginde oynarlar yada ingiltere 2.ci liglerinde cünkü avrupada basarlili olamioylar ondan onun yerine o standart lüttiche gol atan ismini unutdum su anda o alinmali
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yöneitm kris boydu almak gibi bi hata etmesin o iskocya lgineki oyuncualar genelikle ya iskocya liginde oynarlar yada ingiltere 2.ci liglerinde cünkü avrupada basarlili olamioylar ondan onun yerine o standart lüttiche gol atan ismini unutdum su anda o alinmali
Yorum
-
Yabancı forveti unutalım he gerçi uefadan elendik diye belki satarız 1-2 yabancı oyuncu..Benim ümidim kalmadı transfer falan beklemiyorum 2 milyon euro verip Tekke'yi almadık zaten adam orta atıyor golleriniTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana göre olmuyor sana göre oluyor sorun yok
Yorum
-
İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mantık saçma..
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana simdi bitane avrupada basarili olan iskoc futbolcu ismi diyebilirmisin???
Kardeşim ben diyorum ki kaliteli topçuysa kalitesini her yerde gösterir.
Böyle saçma genellemeler yapmanın manası yok.
Alan Hutton,Darren Fletcher,Craig Gordon falanda topçu değildir şimdi sana göre.
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana simdi bitane avrupada basarili olan iskoc futbolcu ismi diyebilirmisin???Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Ö.Fatih Kalaycı, Neşet Merdin
MANİSASPOR: İlker, Ferhat, Dixon ,Burak, Eren, Güven, Yiğit İncedemir, Nizamettin, Mehmet Nas, Isaac, Reinaldo
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Song, Egemen, Ferhat, Tjikuzu, Alanzinho, Selçuk, Colman, Gabric, Umut (Gökhan)
TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSTAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Ö.Fatih Kalaycı, Neşet Merdin
MANİSASPOR: İlker, Ferhat, Dixon ,Burak, Eren, Güven, Yiğit İncedemir, Nizamettin, Mehmet Nas, Isaac, Reinaldo
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Song, Egemen, Ferhat, Tjikuzu, Alanzinho, Selçuk, Colman, Gabric, Umut (Gökhan)
TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos
Yorum
Yorum