Kadro inşallah böyle olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
manisa maçında olası bir yenilgide ortalık acayip karısacak gibi duruyor. . sadri başkan tekke yi alıp taraftarın istegini yapmıs olacaktı ama almadı adam golleri atmaya basladı bizde iç çekiyoruzbu arada geçen internette bi linkten maç izlemiştik. arkadan çoçuk konusup durmustu. onu hatırlayan varsa özelden yollayabilirmi bana
TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSTAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Ö.Fatih Kalaycı, Neşet Merdin
MANİSASPOR: İlker, Ferhat, Dixon ,Burak, Eren, Güven, Yiğit İncedemir, Nizamettin, Mehmet Nas, Isaac, Reinaldo
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Song, Egemen, Ferhat, Tjikuzu, Alanzinho, Selçuk, Colman, Gabric, Umut (Gökhan)
TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci hariç güzel bir kadro
Yorum
-
Tekke'nin gol güzelmiş. Ahhhh ahhhhh içim yanıyor içimmmmmyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke, Tabata, caner erkin, aurelio, birde sagbek ,(mesela Ufukhan Bayraktar).
Toplam Maliyet: 15miliyon. Ver Yattarayi Al Bunlari. Gelsin SAMPIYONLUK
Yattara'ya değil 15 milyon, 2 milyon bile hiçbir klup vermez şu durumda. Bende olsam vermem.
Yorum
-
İlk olarak muratoglu.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan gitsin fatih gelsin
bu takımın şu haliyle bile 5-6 iyi transfere ihtiyacı var
bu sene ancak 1 transfer daha yapılır ve oda hiç bir sonucu değiştirmez
boşuna transfer yapılıp para harcanmasın seneye hazırlık yapılsın
Yorum
-
manisa maçı gösterdiki sadri şenerin transfer politakası çökmüştür.ucuz etin yahnisi yavan olur misalı.30 ucuz futbolcu alacağına 10 tane kaliteli futbolcu al bin katlı iyidir.bu futbolcuları satsan satamazsın.elimizde kaldı transfer yapamazsın.
Yorum
Yorum