Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• coooook futbolcuları kacırdık bu yüzden sankı transfer yapmak ıcın transfer yapcaz. ama yınede kıralık yada bonservıs vermeden en azından bı golcü alınmalı sayısal olarak az . ıkı forvetle lıge baslanırmı... bence artık 6 ay yada 12 ay ıııce arıstırıp transfer yapılmalı bbu 5 6 gün ıcınde adam gıbı bırı bulunmaz....

Yorum

• Gol için forvet ve forvet arkası oyuncularının kalitesinin ne kadar önemli olduğunu bu sene B.Leverkusen çok iyi gösteriyor.
      B.Leverkusen 3 maçta 8 gol attı(3 Eren Derdiyok,3 Kiessling,2 Barnetta attı).
      Bizim TS de ise 3 resmi maçta forvet ve forvet arkasının gol sayısı 0(yazıyla sıfır).Bilmem anlatabiliyor muyum.

Yorum

• Fatih Tekke çaktı yine golünü şu an. Zenit:1 Lokomotif Moskova:1

Başkan şu adamı getirseydin bize yüzde 50 gücümüz artacaktı; bu saatten sonra istesen de alamazsın artık.

Yorum

• ben bı kacırdıklarımızı söylım bonservızsıs : sagbek: hakan aslantas ugur kavuk bekır ırtegün aykut demır forvet: taner güllerı
          kıralık ; caner

bonservısle ıbrahım akın.

ıkı sag bek ıkı forvet bır sol kanat alıp transfer kaptırlırdı bonsvers parasıı olarak 2 mıllıona kapatılrdı

Yorum

• senol abı cok doru dıosun... kı bızde bence türkıedekı en ıı sol acık sag acık ve forvet arkası oyuncuklar var

Yorum

• klasik fatih tekke golü çaktı kafayla ahh ahh içim gidiyo izledikçe..

Yorum

• sultan tekke 0-1 den durumu 1-1 getirdi.
                seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Kral yine yazdı golünü.

Yorum

• evet yaşlıııııı oyuncu gollerini atmaya devam ediyor

Yorum

• Transfer'de hicbir gelisme yokmu?
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• zenit maçını izleyebileceğim link varmı özel msj olarak atabilrmısınız

Yorum

• kral yine attı golünü hacısalihoğluna selam olsun!!!
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Şimdi açtım maçı .. Tekke'nin golünü kaçırdım maalesef

Yorum

• Fatih demeyin içim acıyo yaaa

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi açtım maçı .. Tekke'nin golünü kaçırdım maalesef
                                nerden izliyorsunuz maçı..
                                TRABZONUM TARİFİ ZOR BİR AŞK BU GELMEYECEK HİÇBİRZAMAN BU BÜYÜK SEVDANIN SONU.ANLATILMAZ BİR SEVGİ BU DELİ GİBİ SEVİYORUZ TRABZONUUUU

Yorum

Yükleniyor...
                                X