Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hım...... Bonservisini ve yıllık ücretini nasıl karşılayacaklar merak ediyorum.
    Onlarda gidişatın farkındalar kaçınacaklarını zannetmiyorum demedilermi zaten takviye yapcaz diye

Yorum

• S.a bi gelisme var mı usaklar? alacaz mı bir forvet o kesın mı ?
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onlarda gidişatın farkındalar kaçınacaklarını zannetmiyorum demedilermi zaten takviye yapcaz diye
        Yahu onlar dediğimiz de bizim klüp yöneticileri. Ben borçtan tırsan bir adamım ama borç da yiğitin kamçısıdır. Faydalı olacaksa bulunur bir yerlerden para
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Hım...... Bonservisini ve yıllık ücretini nasıl karşılayacaklar merak ediyorum.
          bonservisi 1.5 dedi arkadaş eğer öyleyse çok ucuz

Yorum

Yahu onlar dediğimiz de bizim klüp yöneticileri. Ben borçtan tırsan bir adamım ama borç da yiğitin kamçısıdır. Faydalı olacaksa bulunur bir yerlerden para
            değil mi

Yorum

• Cale Hoffenheim yolunda. Yaklasik 5 milyon A>vro. Bu parayla Boyd'u alacaklarmis......Kaynak Zlatan Bajramovic

Yorum

• Boyd alınır mı alınmaz mı bilmem ama ben alınsa da Mehmet Batdal'ın alınmasını istiyorum.

İşe yarar bazı maçlarda.
                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cale Hoffenheim yolunda. Yaklasik 5 milyon A>vro. Bu parayla Boyd'u alacaklarmis......Kaynak Zlatan Bajramovic
                  O kim yahu
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

O kim yahu
                    Frankfurta oynayan bir arkadasim

Yorum

Yiyelim mi?
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Boyd'u ceza sahası içinde topla buluşturmak yeterlidir ama o bölgeden pek çıkmayan bir oyuncu kendisi Ayrıca kaprisli bir oyuncudur daha önceden yedek kaldığı için Milli takıma veda etmişti.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

Kusura bakma da ben kaynakçılara inanmıyorum fazla.
                          Forumda da kimse rağbet etmesin diyorum.
                          Söylediklerin tamamen doğrudur birşey diyemem ama gene de fazla itimat etmemek lazım. Burada herşey olmuş bitmiş gibi yazılıyor çiziliyor sonra hüsran yine bizim oluyor. En iyisi bittikten sonra konuşmak ama olay kesin diye yazılar yazmayalım. İsimler hakkında konuşulur ancak resmiyet kazanmadan çok fazla uçmayalım.

Yorum

Sen de gerçekten Baggio'sun belki de
                            "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

Cale Hoffenheim yolunda. Yaklasik 5 milyon A>vro. Bu parayla Boyd'u alacaklarmis......Kaynak Zlatan Bajramovic
                              Kaynak nedir ? Doğruluk payı var mı ? Bana pek inandırıcı gelmedi de ( sakın yanlış anlamayın bir şey ima etmek istemedim sadece bu satten sonra gerçekleşmesini zor buluyorumda. )

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yiyelim mi?
                                Sakayi bir yana. Ben 33 yasda birisiyim. Yalan söylemeye ihtiyacim yok. Gercekten dogruymus. Bajramovic'le 15senedir cok iyi arkadassiz. Bana dün söyledi ve palavraci deyil'im......hatta Mönchen Gladbach'da Cale'yi istedigini söyledi. Trabzonda oynamak istemedigini. Inanmaya kimseyi zorlayamam. Ama düyduklarim bunlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X