Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ama bu sferde 6.5 milyonluk gokhan klubede bekler mi denilecek..
    Beklemesin o zaman ona göre sistem kuralacak..Gerçi benim fikrim 150 milyonluk adam da gerektiğinde oturacak kulübeye..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

ama bu sferde 6.5 milyonluk gokhan klubede bekler mi denilecek..
      Yönetimin İstanbul kulüplerinin elinden kapmasını başarı olarak göstermesini biliyorsunuz ancak hiçbir İstanbul kulübünün o parayı vermediği için Galatasaray'a gitmeye can atan Gökhan'ın bizi seçtiğini söylemiyorsunuz. Gökhan transferi başarı değil başarısızlıktır. Zamanında haddinden fazla para verilmiştir. 6.5 milyonluk Gökhan verilen paradır ama normalde eder 2.5-3 milyonluk Gökhan'dır ve gerekirse kulübede oturabilir.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        recepim ben bundan su manayı cıkartırım bizim usakların kendine güveni yok gecen sene gibi olacakları biliyor...taraftarın siteminden kurtulmak için baskı diyor....fatih sesleri bizi yıprattı diyor....ben bundan baska mana cıkarmam
        Başka mana çıkarmanı isteyen var mı sence ?

Yorum

abi yapmayın..bu adamlar en zor beğenen taraftar toplulugunun içine dustuler..colman filan dilimizi anlasalar onlarda skıntıda olurdu...tayfunun halini gormuyormusun...adam guya bizim evladımız..top ayagına gelince emınım tarftar ne zaman bagıracak diye dusunuyordur...
          ya ben şunu söylerim kardeşim bu taraftar gerçekden yüreğiyle oynayan hiç bi topçuyu yuhalamaz isterse beş yesin çık hakkıyla topunu oyna ama yenil oynayarak yenil

mücadele et ben senin kazanmak adına çırpındığını göreyim ondan sonra bana dön de ki bu adam elinden geleni yaptı ama olmadı de yoksa yürüye yürüye koşmadan pres yapmadan pozisyon kovalamadan oynayan adamları kimse bana anlatmasın.

Bemin gözümde umut gökhandan daha yararlı olmuştur geçen sene adamın kapasitesi bu ama elinden geldiğince saldırıyor çabalıyor topa arkasını dönmüyor kaçırınca üzülüyor bağırıyor tabelayı tekmeliyor onun birşeyler yapmak için uğraştığını anlamak zor değil ama gökhan çok isteksiz ve iyi bi forvet alınmadıkça da performansını arttıracağını düşünmüyorum.
          alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
          yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• eger bahsettiğiniz gibi duygusalsa bu gökhan egemen selcuk, 3 maç oynayamazlar. Egemen oynar, gökhan da selcuk da yedek kalır, zaten o adamlara sorsan trabzona gelme nedeni de budur. Ama tekke o takımlarda çatır çatır oynar, trabzona gelme nedeni de, sadece sevgisi olur.
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• bakaın yıne soyluyorum...baskan para kazanamayaca adama cok yuksek bonservis vermez...gokhana 6.5 nilyon verilmiştir(6.5 orası şaibeli)..ama geçen sezon rusya liginden 8 milyon verildiği için verilmiştir...gokhandan zarar etmeyız mantıgıyla alınmısıttr..buyuk ihtimal son senesinde uzatmaz ise sozleşmeyi satılacaktır..

İlk olarak razzyc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yönetimin İstanbul kulüplerinin elinden kapmasını başarı olarak göstermesini biliyorsunuz ancak hiçbir İstanbul kulübünün o parayı vermediği için Galatasaray'a gitmeye can atan Gökhan'ın bizi seçtiğini söylemiyorsunuz. Gökhan transferi başarı değil başarısızlıktır. Zamanında haddinden fazla para verilmiştir. 6.5 milyonluk Gökhan verilen paradır ama normalde eder 2.5-3 milyonluk Gökhan'dır ve gerekirse kulübede oturabilir.
              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya ben şunu söylerim kardeşim bu taraftar gerçekden yüreğiyle oynayan hiç bi topçuyu yuhalamaz isterse beş yesin çık hakkıyla topunu oyna ama yenil oynayarak yenil
                yani bu taraftar umutu eleştirmiyor öyle mi?umut başlığına bir bakmanı tavsiye ederim
                21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• istanbul takımları bir selcuk bulmak için dunyanın dort yanından bir ton para verip yabancı alıyolar..fenerin aldıgı ya da bjk nın aldıkları adamların selcuktan ne fazlası var...

İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eger bahsettiğiniz gibi duygusalsa bu gökhan egemen selcuk, 3 maç oynayamazlar. Egemen oynar, gökhan da selcuk da yedek kalır, zaten o adamlara sorsan trabzona gelme nedeni de budur. Ama tekke o takımlarda çatır çatır oynar, trabzona gelme nedeni de, sadece sevgisi olur.
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak mustafa yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yönetime sallayacaksak ikisi de aynı futbolcudur...bizim için fark yapmaz
                    radyosporun editörü ben değilim yönetime sallayayım geçen seneden beri yüzlerce futblcu adı geçti bu takım için sen kaçını hatırlıyorsun

Yorum

• Arkadaslar.. Bu sene olmasada, gecmiste Boukhari ile ilgilendigimizi cok iyi hatirliyorum..
                      Hollanda basini dahi yer verdi buna..

Ilgilendigimiz dogru, ama gecmiste, simdi degil

Yorum

• abi çabalama konusunda haklısın...ama bugun torres bile oyundan soğuk oynayıp çabalamıyormus gibi bir havası var...gokhan belkı hırslı ya da çabalamıyor ama bu bana kalırsa hocadan ve mac havasına girememesindendir..

İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mücadele et ben senin kazanmak adına çırpındığını göreyim ondan sonra bana dön de ki bu adam elinden geleni yaptı ama olmadı de yoksa yürüye yürüye koşmadan pres yapmadan pozisyon kovalamadan oynayan adamları kimse bana anlatmasın.

Bemin gözümde umut gökhandan daha yararlı olmuştur geçen sene adamın kapasitesi bu ama elinden geldiğince saldırıyor çabalıyor topa arkasını dönmüyor kaçırınca üzülüyor bağırıyor tabelayı tekmeliyor onun birşeyler yapmak için uğraştığını anlamak zor değil ama gökhan çok isteksiz ve iyi bi forvet alınmadıkça da performansını arttıracağını düşünmüyorum.

Yorum

• Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            radyosporun editörü ben değilim yönetime sallayayım geçen seneden beri yüzlerce futblcu adı geçti bu takım için sen kaçını hatırlıyorsun
                            abi anladım da bir haber çıkıyor...hemen kasımpaşa almış biz alamadık moduna giriyoruz...iş bitirici değiliz diyoruz...bunu yapmak ne kadar doğru?
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Gabric Olmadı, Rota Fransa !
                              28 Temmuz 2009 / 14:51
                              Hajduk Split'te forma giyen Hırvat futbolcu Gabric’in Trabzonspor’a transferinin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi.

Hajduk kulübünün 22 yaşındaki futbolcuyu bırakmak istemediği, bu konuda Trabzonspor’un ısrarlı tutumu karşısında geri adım atmadığı kaydedildi.

Trabzonspor Gabric ile her konuda anlaşmaya varmasına rağmen, transfer işi yatınca kulüp gözünü Fransa’ya çevirdi.

Verildi mi haber bilmiyorum bakmadım.
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak mustafa yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yani bu taraftar umutu eleştirmiyor öyle mi?umut başlığına bir bakmanı tavsiye ederim
                                bu taraftar esasında gökhan gol atamadığı için umutu eleştiriyor sen ilk 15-20. dakikada girdiğin pozisyonlardan birini at bakalım sonra o umut seni farka taşıyor mu taşımıyor mu

Yorum

Yükleniyor...
                                X