Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Konu ile alakasi yok ama...

Kocaeli'nin Gebze ilçesi'nde oturan fanatik Trabzonsporlu Sıtkı Narmanlı adlı bir taraftar Trabzonspor Kulüp Yönetimini mahkeme verdi. Şikayet dilekçesinde Trabzonspor'un başarısızlığı yüzünden ruh sağlığının bozulduğunu, huzurunun kaçtığını belirterek yöneticilerden şikayetçi olup 1 TL tazminat talebinde bulundu.

Trabzonspor kulübü yıllardır yakalayamadığı başarı yüzünden mahkemelik oldu. Gebze'de oturan Sıtkı Narmanlı adlı vatandaş, bu sezona da kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor Yönetimi hakkında suç duyurusunda bulundu. Gebze Adliyesi'ne giderek kulübü başarısızlığına neden olan yöneticilerden şikayetçi oldu.
    Adliye çıkışı açıklama yapan Sıtkı Narmanlı, bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak kulübün gidişatından, düşürüldüğü aciz durumdan dolayı çok mutsuz ve rahatsız olduğunu söyledi.
    Narmanlı, Trabzonspor'un maçlarını izlerken kahrolduğunu ve sinir sisteminin bozulduğunu belirterek "Trabzonspor'un başarısızlığı yüzünden sağlık sorunları yaşamaya başladım. Sinir hastası oldum, psikolojim bozuldu. Dengemi kaybettim. Tüm bunlarım sorumlu Trabzonspor kulüp yönetimidir" dedi. Trabzonspor'un başarısızlığı yüzünden kendisi gibi birçok Trabzonspor taraftarının sıkıntılı dönemler yaşadığını kaydeden Narmanlı, "Trabzonspor'un başarısızlığının sebebi yönetimdir. Koca bir camiayı bu hale düşürerek bizleri ruh ve sinir hastası eden Trabzonspor yöneticilerinden davacıyım" diye konuştu. Bir başta Trabzonsporlu taraftar İsmail Demir de Sıtkı Narmanlı'ya destek vererek kendisinin de dava açacağını söyledi.

Kaynak: DHA
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Tv8de göksu a takıma alındı dedi mustafada karadenize gönderilmiş...
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bu kulüp yönetilmiyor...Yönetilmeyen bir kulüpte neyin istikrarı bu...İstikrar adına yönetilmediğini bile bile 1 yıl fazla bekledik Nuri bey yönetimini...

Ben düşündüğümü yazmak zorundayım...Böyle düşünüyorum...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beklemek bir çözüm mü? Mesela Nuri bey zamanında bekledik mi? Lazaroni istifa edip Ziya hoca geldiğinde ilk sezon ortasında gleindiğinde hani şu Fatih Akyel ile telefon konuşmaları geyikleri ortaya çıktığında istikrar adına bekledik diye düşünüyorum. 1sene sonra o yönetim bıraktı...Oysa o devre arası bıraksaydılar elde kötü bir kadro yoktu...Ben bekledikçe yıkımın büyüyeceğini eldeki kadronun da iyice değersizleşeceğini yeni gelen ekibin bu kez hem daha çok borç hem de çökmüş bir kadro teslim alacak...Oysa şimdi kongre kararı alınırsa Aralığa kadar adaylar netleşir...İsteyen çalışmasını yapar vesaire...Bu felaket senaryosu mu?
          abi kongre çözümmü
          hadi çözüm olduğunu varsayalım kim bu işi yapabilebilir.
          ben tek aday ahmet ağaoğlunu görüyorum bu konuda
          Trabzonsporda söz sahibi olan kişilerin hiçbiri bu kapasiteye yönetmeye sahip değil bakın en beğendiğimiz başkan sadri şener bile iyi yönetemedi
          offf offf ne olacak bu iş of ki ne of
          Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
          Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
          .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu kulüp yönetilmiyor...Yönetilmeyen bir kulüpte neyin istikrarı bu...İstikrar adına yönetilmediğini bile bile 1 yıl fazla bekledik Nuri bey yönetimini...

Ben düşündüğümü yazmak zorundayım...Böyle düşünüyorum...
            Peki çözüm ne Erdal abi. Sonuçta sizlerin yaşı tecrübesi, geçmişiniz, kültürünüz aldıklarınız, gördükleriniz bir çözüm yolunun aklınızda oluşmasını sağlamıştır.
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• Broos Göksu'yu A takımda bıraktı, Mustafa'yı Karadenize yolladı.

Sonra Hacısalihoğlu, Ünal Karaman ve Broos tesislerde toplantı yaptı ve sonrasında Göksu da Karadenizspor'a yollandı.

Yani Hoca'nın isteği dışında.

Hoca'ya kabahat buluyorum ben dediğini geçmediği yerde ne durursun be adam bas istifayı git zaten bunu bekliyorlar.

Yorum

• İstİkrar yÖnetİlen bİr klupte beklenir ama bir klup yonetilmiyorsa bİr yoneticinin yaptigindan digerinin haberi yoksa İsterse o klubun basinda padisah olsun o klupten bir halt olmaz
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Evet Gökdeniz'i ne zaman alırız? Yıldız değil ya hani kolay gelirdi.

Yorum

• Erdal abi öncelikle lafını geçiremeyen hocayı göndersek yada ünal ve metin diyadini göndersekte hoca rahat çalışsa bu ikisinden birisi şart.

Yorum

• Ünal Karaman, transfer döneminin bitmesinin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Milli maç arası nedeniyle dün akşam Trabzon’a gelen Fatih Tekke ile bir ortak dostu aracılığıyla biraraya geldiklerini kaydeden Karaman, "Bu görüşmeden kulüpten kimsenin de haberi yoktu. İki dostumuz olduğu görüşmede Fatih konusunu alevlendirdik" dedi.

Bu transferin gerçekleşmesi için bazı dostlarından da yardım istediklerini anlatan Karaman, "Transfer süresinin son anlarına kadar bu transfer için görüşmeler yaptık. Çok uğraşmamıza rağmen Fatih’in kulübünü ikna edemedik. Kulübü de Fatih’in ne kalitede olduğunu biliyor. Şu anda kulübü ile bir sorunu yok. Ülkemizi orada temsil etmeye devam edecek. Bu transferden sonuç almış değiliz. Kendisine Rusya’da başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Karaman, bir gazetecinin, "Ocak ayında Fatih’in transferi gerçekleşebilir mi" sorusuna ise şu yanıtı verdi:
                      "Önümüzdeki dönem için konuşmayı uygun bulmuyorum. Ama bizim konuşmamızda Fatih, severek Trabzonspor formasını giymek istediğini, Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumu yediremediğini, takımın düzlüğü çıkması için katkı yapmak istediğini söyledi. Biz ne kadar acı çekiyorsak benzer acıları Fatih ve Gökdeniz de çekiyor. Fatih transferini gerçekleştirerek sevenlere mutluluk yaşatalım dedik. Kulübün son anda satmama isteğiyle birlikte transfer gerçekleşmedi. Rusya’da transferde son gündü, takımı yerine oyuncu alamayacaktı. Bu transfer gerçekleşmedi." Ünal Karaman, Bucasporlu Mehmet Batdal’ın da aralarında bulunduğu diğer ilgilendikleri oyuncuların transferinin gerçekleşmediğini, mevcut kadrolarıyla yola devam edeceklerini kaydetti.

Ünal abiyi o kadar severimki bugüne kadar TS ye gelib gidenlerin icinde bir onu bir Shotayi bide Fatih Tekkeyi ayri severim. Zaten sucu da ona vermiyorum. Ama yönetimin yapti hariketleri ve son damla olarak bu aciklamalar benim icime öyle bir aci ki, su an sinirimden aglayasim geliyor. Isyan etsem kimse duymaz kimsenin umrunda degil. Sen Fatihin degrini bilmem, kötu gitdinde sahib cikma, ne ona ne taraftara, sonra bak biz ugrasmistik ama olmadi de, kac saat ugrasdiniz bizi sevindirmek icin, kac saat. Tabiki Ruslar simdi bize duaci zamaninda almadik diye! Fazla lafa gerek yok, Mehmet Battali bile alamayanlar aciz den baska birsey degil. Sen ellindeki super mazemeye 2-3 takviye yapacana Tjikuzu, Gabric ve sayre alirsan futbolu bilmiyorsun. Sen Ersun Yanali gönderib bize star antrönur olarak Broos u satmaya kalkiyorsan bu Taraftari cok enayi biliyon. Sen takima sag bek, 10 nr, forvet ihtiyaci varken sol acik alirsan zekandan supe ederim. Sen lig henuz 4 haftada bitmesine ragmen, iyi yoldayiz, mevcut kadroyla devam edecegiz diyorsan, FB ve GS hatda BJK halida transfer yapiyorsa, senin o bizde variz yarisda lafini dünyanin en komik fikrasi olarak kabul ederim. Bundan 2 hafta önce ben burada bize 10 nr lazim colmanda onu yapacak begin yok diye yazdim, bana 1 hafta ceza geldi. Ben dogrulari yazmaya devam ediyorum, allahinizdan bulasiniz, bize etdikleriniz cikar elbetde, cikar. TS nin yukselmesini istemeyenlerin inadina, ölumune TS, siz gidersiniz biz hep olacagiz, bu takim sampiyon olsada biz yine 24 saatimizi harcayacagiz. Siz gidersiniz, biz yine forma aliriz, kombine aliriz, üye oluruz. Cunku biz sizin bilmedinizi biliyoruz, Trabzonlu olmak bir ayricalik, hatda Trabzonsporlu olmak allahin bize en buyük hediyelerinden biri dir. Bundan sonra hic bir yönetici ve ya is adami, ve ya kendisini mafya san eden capulcu bize, Trabzonu sampiyon yapacak demesin. Parasini ortaya koysunda görelim boyunun ölcusunu, alayiniza ölum. Oh be, ceza verecekseniz verin. Zaten heb sus duk, yok ceza yemiyelim, yok yapici olalim kirici degil, yok destek zamani, hadi be, adam mi kandiriyoruz burada.

Yorum

• Acaba bu Fatih Tekke hamlesi,Başkan,Hacısalihoğlu ve Alioğlu'na karşı,Mahmut Aksu ve Ünal Karaman'ın bir tür darbe girişimi miydi?
                        Olayı çok ayrıntılı bilmiyorum ama Fatih'in gelmesine bu kadar karşı olan Başkan ve yardımcıları varken,onlara rağmen Fatih için transfer hamlesinde bulunmak nasıl izah edilebilir ki...
                        Başkan'a rağmen Derin Trabzon harekete geçmiştir diyebilir miyiz...diyebiliriz.
                        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          köylüm bence maç başlamadan önce uyumaya çalış.uyandığın zaman herşey oldu bittiye gelsın.hemen aç bak skora.bir anlık sinirlen geç git.90 dakıka boyunca ölü ölüp dirilme işkencesıne katlanmak istemeyişini anlayışla karşılıyorum...
                          ben denedim, olmuyor, ts den yinede uzak kalamiyorsun. Hadda Kiew, Van, Gallati, Famagusta ve sayre maclarindan sonra yemin etdim bakmayacam diye, gecen seneki FB macindan sonra bile yemin etdim, olmuyor. Yapabilene helal olsun. Allah günahimi af eder insallah.

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi kongre çözümmü
                            hadi çözüm olduğunu varsayalım kim bu işi yapabilebilir.
                            ben tek aday ahmet ağaoğlunu görüyorum bu konuda
                            Trabzonsporda söz sahibi olan kişilerin hiçbiri bu kapasiteye yönetmeye sahip değil bakın en beğendiğimiz başkan sadri şener bile iyi yönetemedi
                            offf offf ne olacak bu iş of ki ne of
                            Ağaoğlu nu da anlamış değilim ne zaman bir çivi çakacak,başkan olmayı mı bekliyor.Bjk bir rezidans dikti,200milyon euro değer biçildi... Ağaoğlu İstanbulun heryerine rezidans dikiyor bir tane de TS için dikiverse ne olur... Gerçi zenginin parası züğürdün çenesi işte.
                            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Acaba bu Fatih Tekke hamlesi,Başkan,Hacısalihoğlu ve Alioğlu'na karşı,Mahmut Aksu ve Ünal Karaman'ın bir tür darbe girişimi miydi?
                              Olayı çok ayrıntılı bilmiyorum ama Fatih'in gelmesine bu kadar karşı olan Başkan ve yardımcıları varken,onlara rağmen Fatih için transfer hamlesinde bulunmak nasıl izah edilebilir ki...
                              Başkan'a rağmen Derin Trabzon harekete geçmiştir diyebilir miyiz...diyebiliriz.
                              sonuç yine hüsran ne anladınki o işten
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Başkana çok güvenen birisi olarak malesef başkanımız Trabzonsporu yönetecek iradeyi ve gücü gösrerememiştir. Tüm taraftarın gördüğü bir sağ bek ve en önemlisi ibr forvet (Fatih) transfer etmeyerek taraftarı karşısına almıştır. Bizim dışımızdaki büyüklerin başkanlarına bakıyorum ve birde kendi kulübümüze. Eğer başkansan masaya yumruğunu vuracaksın. ileriyi göreceksin. Hata yapacaksın ama diretmeyeceksin. Artık taraftarın başkana inancının olduğunu sanmıyorum çünkü benim kalmadı ve bu inançsızlık her hafta devam edeceğe benziyor. Artık yönetim ne yapmalı bence devre arasına kadar gitmeli ve istifasını vermelidir ve şimdiden bunu kamuoyuna açıklamalılar. Hem taraftarın baskısı azalır hemde takımın önü açılır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X