Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu takımın orta sahasına laf edenlere cidden inanamıyorum daha ne olsun ya forvette bi gol özürlü varken benimde hevesim kırılır açıkcası yoksa bu takım bence bu ligde ii bi forvetle çok rahat şampiyon olmalı

Yorum

• rafael benitez xabi alonso takımdan ayrılıp yerine aquillani geldiğinde :xabi alonso uzun pasları ve kısa pasları iyi olan,ceza sahasına yaklaşınca gol vuruşu yapabilen bir oyuncuydu..aquillani ise daha hareketli,ceza sahasına daha sık giren,derinlemesine daha iyi paslar atan bir oyuncu dedi..yani liverpool gibi bir takım bile hem çok koşan,hem çok iyi şut çeken,hem çok iyi uzun-kısa pas atan,hem çok mücadeleci,hemde gol yollarında etkili bi oyuncu almıyor..bunlardan sadece birkaçını yapan oyuncu alıyor..biz ama bu özelliklerin hepsinin colman da olmasını bekliyoruz
      colman ligdeki en iyi pasör oyunculardan birisi..ayrıca yana ve geriye değil öne pas atıyor
      yine etkili şut çekip etkili serbest atış kullanan ve ceza sahası çevresinde gol vuruşları olan bir oyuncu
      orta sahada gezen ve oyunu iyi kurabilen bir oyuncu
      ama galiba bunlar bizim için yeterli değil..yukarıda saydığım özelliklerin hepsi olursa ancak o zaman iyi bir oyuncu olabilir colman
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kimse sevdiği futbolcuya laf ettirmiyor....

Colman Trabzonspor'un orta sahasında oynayabilecek bi futbolcu değil, iyi futbolcu olabilir ama bizim orta sahamızı taşıyabilecek bi adam değil...

Bu defalarca söylendi ve bazı arkadaşlar bu cümleleri okuduktan sonra '' Coman'a sallamak için fırsat kollayanlar var '' gibi talihsiz mesajlar yazıyorlar.

Ben Colman'a niye sallamak için fırsat kolluyayım kardeşim ?.. Hasmım değil ya.

Trabzonspor için yeterli görmüyorum bu kadar basit...
        Benim de anlamadığım nokta bu işte..Beğemiyoruz yorumumuzu yapıyoruz çok sert tepkiler alıyoruz..Sen beğeniyorsan yorumunu yaz ben beğeniyorum de haklılığı göster anlayışlı bir şekilde..Sert tepki vermek hakkı olmadığını düşünüyorum..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forvete destek verme açısından şart ama bu eli belinde gezen 10 numaralardan olmamalı çift yönlü olmalı, adam eksiltebilmeli, içeri girebilmeli şut çekebilmeli kısacası 3.bölgede hücumu şekillendirmeli, evet Selçuk da bu özellikler var zaman zaman bunu görüyoruz ama devamlılık konusunda aynı şeyleri söyleyemem.
          Bjk nin aradığı 10.5 numara gibi biri mi lazım bizede..

Yorum

• Colman ve Alanzinho'yu beğenmeyenler, kimi beğendiklerini de yazsınlar.... Tabi mantık çerçevesinde TSL'ye ve en önemlisi Trabzon şehrine getirebileceğimiz kaliteli isimleri sunsunlar...

Bazı arkadaşlar revizyonkolik,transferkolik maalesef, ama hala daha anlayamadılar, her sene revizyon yapılmaz. Colman gitse yerine kötüsü gelse bile sevinirler, niye çünkü transfer yaptık yaşasın... Takım kötü oynadı mı ilk lafları "takviye lazım" olur... Ben ise hep eldeki kadronun verimli kullanılması aksayan yerlerin uzun süre gözlendikten sonra belirlenmesi gerektiği kanaatindeyim. Yani yenildiğimizde takviyeden çok oyun sisteminde veya oyun konsantrasyonunda bir eksik gedik ararım...

Boyd falan hikayedir bu arada, Diyarbakır mağlubiyeti ve Fatih Tekke sesleri arasında sizi uyutacak, gazete aldıracak, internet tıklatacak güzel bir haberdir... Muhtemelen Fotomaç abisi, önderi Sun'a kendi ürettirmiştir bu haberi, yarın size gazete satabilmek için, siz dediklerim maçların skorlarından, oynanan oyundan çok transferden zevk alan bazı isimler.

Ben takımımdan memnunum, bu oyuncularla şampiyon olmak istiyorum, aksamayan bir ismi de daha iyisini getirelim bahanesiyle göndermenin ne kadar komik sonuçları olduğuna da gayet iyi biliyorum... İstikrardan yanayım, Colman'dan yanayım, Alan'dan yanayım...
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu Colman bu saydıklarınızın hangisini yapabiliyor.Pas hatası üst seviye top kaybı üst seviye ve sorumluluk alabilen demişsiniz çok ilginç gelebilir ama ben hiç bir zaman sorumluluk aldığını görmedim.Örnek verebilirseniz sevinirim

Hepsini yapabiliyor ...

Tabi , mesela Avrupa kupası maçlarını izleyin geriye gelip ençok kim top alacak beraber gözlemleyelim . Kritik notlarda kim toptan kaçacak kim top kullanacak beraber analiz edelim . Son maçta 80 e yakın pastan sadece 5 tanesi hatalı pas olarak değerlendirilmiş ( Yaklaşık Olarak Colman Başlığında Var ) Colman'ın topu dikine oynadığı ve 30 - 40 metrelik paslar attığı düşünülürse gayet makul bir rakam . Çok daha ayrıntılı şekilde Colman başlığında tartışabiliriz burası transfer başlığı ve tekrar ediyorum ; Colman bu takımdan gönderilecek son yabancı futbolcudur . Ne Zafer nede Sezer onun yerini belki hücumda kapatsada oyunun bütününde kapatamaz .

Sayg

Yorum

Forvete destek verme açısından şart ama bu eli belinde gezen 10 numaralardan olmamalı çift yönlü olmalı, adam eksiltebilmeli, içeri girebilmeli şut çekebilmeli kısacası 3.bölgede hücumu şekillendirmeli, evet Selçuk da bu özellikler var zaman zaman bunu görüyoruz ama devamlılık konusunda aynı şeyleri söyleyemem.
                Atiba Hutchinson nasil olur acaba ?

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bjk nin aradığı 10.5 numara gibi biri mi lazım bizede..
                  Olabilir

İki maçta forvete destek gelmedi demek istediğim bu, Selçuk Sivasspor maçında forvete yakınlaştı, 2 kere içeri girdi birinde gol attı, bir de güzel bir şut çekti kaleci kurtardı yani bu bölgede durmanın önemini anlamak için en uygun örnek bu.
                  Diyarbakır maçına bakalım içeriye kimse girmiyor evimizde olmamıza rağmen forvete yaklaşan bir oyuncu yok. Szymek lazım işte kısacası.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    colman neymiş be abi. geçen maç nerdeydi colman?...
                    Diyarbakır macında kim oynadı ?
                    Giray'ın attığı golde ortayı kim kesmişti ?

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diyarbakır macında kim oynadı ?
                      Giray'ın attığı golde ortayı kim kesmişti ?
                      o maçta colman kaç serbest vuruş kullandı? kaçı gol oldu?
                      soruya soruyla cevap veriyoruz ama neyse...

colman ile bizim yerler ekleşik. yerleri ayırmak için mahkemeye verdim. davalıyız ondan sallıyorum burda. yoksa ne işim olur...

Yorum

• 10.5 nedir?Kafasına göre numara uyduruyor millet.Denizli söylemişti galiba bunu.10 numara, 10.5 numara, 11 numara geçin bunları.Niteliğini söyleyin bu mevkilerin..
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Olabilir

İki maçta forvete destek gelmedi demek istediğim bu, Selçuk Sivasspor maçında forvete yakınlaştı, 2 kere içeri girdi birinde gol attı, bir de güzel bir şut çekti kaleci kurtardı yani bu bölgede durmanın önemini anlamak için en uygun örnek bu.
                          Diyarbakır maçına bakalım içeriye kimse girmiyor evimizde olmamıza rağmen forvete yaklaşan bir oyuncu yok. Szymek lazım işte kısacası.
                          Yıldıray olur mu o bölgeye sakat falan değilse tabi...

Yorum

Arango ile uzun süre ilgilendik ama vizyonsuz adam Gladbach'a gitmeyi seçti.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zafer'in Selcuk yerine alinmadigini kim diyor? Ki zaten su andaki durum bunu gösteriyor. Hadi bunu kabul etmediniz. Bugünki futbolda genis bir kadroya sahip olmaniz cok önemlidir. Colman'a alternatif olarak alinmadigi ne belli? Simdi Zafer'in gelmesini Colman'in gönderilmesi icin bir isaret olarak görüyorsaniz zaten benim diyecek birseyim yok

Sezer icinde aynisini diyebiliriz. Selcuk'un yerine düsünülmedigi ne belli? Her seyi istediginiz gibi yorumlarsaniz tabiki istediginiz sonucu cikarirsiniz.

Sallama lafi biraz abarti olabilir. Ama herkes ne demek istedigini gayet iyi anladi.
                              Herkesin iyi anladığını ben anlayamadım sanırım , af buyur .

Elde eşdeğer iki futbolcu varsa ( eşdeğer varsayalım ) yerli oyuncu yerine yabancı oyuncuyu tercih edeceğiniz ülkelerden biri İngiltre , diğeri Almanya , ya da Fransa ... Ancak bu ülkeler arasında Türkiye yok .

Geniş kadro iyidir , benim söylemlerim aksi yönde değil . Benim yorumum değilki ortasahanın kalabalık olduğu bizzat Broos'un , teknik ekibin çıkardığı sonuç .

Hangi oyuncunun kimin yerine alındığını elbette ben bilemem . Benim yürüttüğüm mantık pozisyonlar üzerine , defansif orta alan , box to box , forvet arkası vesaire...

Genel olarak Trabzonspor'un şampiyonluğa giden yolda önünü açacak en önemli faktörün çok kaliteli yerli oyuncu derinliği yakalayarak mümkün olduğunu düşünüyorum , 95'deki gibi . Belki yerli oyuncularımıza kıyamayışım buradan ileri geliyor . Hepsi aslan benim gözümde

Yorum

• Atiba Hutchinson alınsaydı takımın birçok sorununu çözebilirdi. Gelecek sene sözleşmesi bitiyor. Yönetim o şekilde alır diye kendimi avutuyorum ne olacak bakalım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X