Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarın yenersek kaliteli bir santrafor gelecek.

Şayet yarın eğer kötü bir sonuç alırsak alternatif forvet yani Mehmet Batdal alınacak.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yarın yenersek kaliteli bir santrafor gelecek.

Şayet yarın eğer kötü bir sonuç alırsak alternatif forvet yani Mehmet Batdal alınacak.
      Bu senaryoyu da çok gerçekçi bulmuyorum . Tur iki ayaklı . İlk maçta çok büyük olasılıkla Trabzonspor galibiyeti ile sonuçlanacak . Mesele deplasman maçındaki skor . Orada yenebilme ihtimalimiz çok düşük .

Yani tura endeksli transfer hamlesi varsa , bir miktar daha beklenecek demektir .

Batdal'ın son ihtimal olduğu doğrudur . Her türlü anlaşma sağlanmış .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımımızdaki tavan ücret tam olarak nedir ?

3,5 milyon tl civarında değil mi ? Boyd 5 milyon tl altında bir rakama ikna edilebilecek mi ? Boyd menajeri Trabzon'u ikna ederse bu aradaki fark kim tarafından karşılanacak . Fatih Tekke'nin arzu ettiği rakam bu aradaki fark kadar değil mi ? Milletçe şu duygusallığımızı bir türlü yenemiyoruz .

Adaya gitmişken championship'e neden bakılmaz . Orası bir tek Tuncay'dan ibaret değilki...
        boyd iskoçyada yıllık 2,5 milyon euro kazanıyormuş ama yarısı vergiye gidiyor...yıllık 1,5 milyon euro ya falan gelebilir eğer takımdan ayrılmak istiyorsa...ayrıca devre arası birmingham istemişti onu ama reddetmişti..açıklamasında ise birmingham a gidip yedek kalacağıma glasgow da oynarım demişti ve benide çok şaşırtmıştı..şaşılacak bi durum ama galiba premier ligden taliplisi yok
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• adamı izleye izleeye bıtiremeedım daha önce adını hıc duymadım ama böle bı golcü Allah Allah cok begendim adamı yahuu

Yorum

• buradaki vergi sistemi avrupaya göre daha esnek...yani bizim tavan ücretimiz eline net para geçeceği için karşı taraf tarafından sorun edileceğini sanmıyorum...

İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takımımızdaki tavan ücret tam olarak nedir ?

3,5 milyon tl civarında değil mi ? Boyd 5 milyon tl altında bir rakama ikna edilebilecek mi ? Boyd menajeri Trabzon'u ikna ederse bu aradaki fark kim tarafından karşılanacak . Fatih Tekke'nin arzu ettiği rakam bu aradaki fark kadar değil mi ? Milletçe şu duygusallığımızı bir türlü yenemiyoruz .

Adaya gitmişken championship'e neden bakılmaz . Orası bir tek Tuncay'dan ibaret değilki...
            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Boyd olmassa Ameobi?
              1

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarın yenersek kaliteli bir santrafor gelecek.

katılıyorum kardeşim. biz burda boşuna yazıyıyoruz. ğer yarın yenersek pazartesiye kalmaz trabzon havaalanına ii bir forvet iner.
                1967' den beri olduğu gibi
                SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

• bizim yabancı kontenjanı dolu degil mi?
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• boyd haberleri nerede çıktı?bize gelmesini her zaman isterim,hayranıyım boyd'un ama o iş az zor.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• caner gs ile anlaşmış...biz burada gerçek bir sol kanat diye 2 ay yırtındık..genç ve yetenekliydi gerçekten..
                      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Farabi ben bizden güçlü rakiplere karşı iyi skorlar alabileceğimizi düşünüyorum özellikle deplasmanda. Takımda acık alan oyuncuları var. Bize kapanmayan takımlara karşı iyi oynarız. Eğer turu geçersek Gruplardada deplasmanda bizden daha güçlü takımlardan puan kopartabiliriz bence.

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          caner gs ile anlaşmış...biz burada gerçek bir sol kanat diye 2 ay yırtındık..genç ve yetenekliydi gerçekten..
                          Kaynak????

Yorum

• milliyette yazıyor...

İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaynak????

Yorum

• bizim takım deplasmanda daha iyi arkadaslar kım nederse desın kendı evımızde yenılırz gider deplasmanda rahat yeneriz neden bilmiyorum deplasman takımı

Yorum

• http://www.ajansspor.com/sizcehangis...12&ref=tanflas konumuz değil ama yattaraya destek lütfen ihmal etmeyin...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Çalışıyor...
                                X