Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erdal abi haber İskoç kaynaklı. Yani iskoçlar bu hafta trabzon yenildi bari adamların gündemini dağıtalım diye düşünmezler herhalde.

Yorum

• bu kris boyd haberleri sun gazetesinde çıkmış ilk...

Yorum

• Bu kaynaklardan birisi birçok iskoç haber sitesinde verilmiş sanırım. Kayserispor'da teklif götürmüş ama onlar Makukula'yı aldılar. Bonservisinin düşük olmasının sebebi ise sezon sonu bonservisinin bitmesi olabilir.

Yorum

• Muhammed, eyvallah...Orjinalinin linkini verirmisin...Bir tarih kontrolü de yapalım...Fi tarihinde görüşülmüş olmasın....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadece yabancı forvet değil sağbek de düşünüyoda kontenjan dolu

ama kris boyd bence yalan haber menejer oyunu iskoç menejerlerin iskoç basınına satmak için söylediği bir haberdir

hem elinde gökhan ünal varken gerek yok bence

aruna dindane olabilir bonservisi 1.5 milyon euro şuan 2 ay öncede görüşüldü aklıma o geliyo
            hangi tip santrofor bu yani kime benziyor tanıdığımız fiyatı makul görünüyor
            alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
            yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Yukardaki linkteki yorumda Boyd'un büyük ihtimalle Pazartesi günü Türkiye'ye geleceği yazıyor.
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yukardaki linkteki yorumda Boyd'un büyük ihtimalle Pazartesi günü Türkiye'ye geleceği yazıyor.
                hadi ya noluyor yav

Yorum

• Aynı haberi İngiltere'nin The Sun gazetesi de yayınlamış .

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hadi ya noluyor yav

heyecanlanma hemen sadece bir yorum kesin bir türk arkadaşımız yazmıştır....
                    ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Becerebilirsek büyük iş yaparız.

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hangi tip santrofor bu yani kime benziyor tanıdığımız fiyatı makul görünüyor
                        ben ovafemi martinse benzetiyorum topla çok süratli son vuruşları çok iyi
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          heyecanlanma hemen sadece bir yorum kesin bir türk arkadaşımız yazmıştır....
                          yok sadece ondan değil . Türk basının uydurduğu bişey de değil

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben ovafemi martinse benzetiyorum topla çok süratli son vuruşları çok iyi
                            sizce olurmu bu transfe renktaşım

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynı haberi İngiltere'nin The Sun gazetesi de yayınlamış .

http://www.thescottishsun.co.uk/scot...0k-a-week.html
                              haftalık 50bin paund mu??
                              böyle bir şeyin olması imkansız
                              bonservis olarak 2milyon biraz az bence daha fazla isteyeecklerdir

Yorum

• boydun bonservisinin dusuk olmasının nedeni sezon sonu bedelsiz ayrılacak olmasıdır.gecenlerde gazetede okumustum daha iyi bir ligde oynamak istiyorum demişti

Yorum

Yükleniyor...
                                X