iyi güzelde yönetim başında fatihle ilgilenmiyoruz dediği zaman siz taraftar olarak rahat durdunuzmu......
sürekli ismini gündemde tuttunuz....yönetimde teklif götürdü beyefendi kabul etmedi
3 büyüklerden ne istemişse trabzondanda onu istemiş (fedakarlık yapmış bazılarının deyimiyle..)
ondan sonrada iş inada bindi..... o yaştaki adama o kadar para veremeyiz paramız yok denildi ..
siz ne yaptınız antremana gidip forvetlere küfür ettiniz fatih tekke diye bağırdınız
zaten kötü olan forvetleri siz bu hale getirdiniz...
ve belliki şimdi yönetim bi yerlerden para buldu ve bu parayla iyi bir forvet almak istiyor
siz yine neden yalan söylendi o parayla fatih neden alınmadı muhabbetleri .....
bu takım ne çekiyosa çok bilmiş taraftarından çekiyor.......
sürekli ismini gündemde tuttunuz....yönetimde teklif götürdü beyefendi kabul etmedi
3 büyüklerden ne istemişse trabzondanda onu istemiş (fedakarlık yapmış bazılarının deyimiyle..)
ondan sonrada iş inada bindi..... o yaştaki adama o kadar para veremeyiz paramız yok denildi ..
siz ne yaptınız antremana gidip forvetlere küfür ettiniz fatih tekke diye bağırdınız
zaten kötü olan forvetleri siz bu hale getirdiniz...
ve belliki şimdi yönetim bi yerlerden para buldu ve bu parayla iyi bir forvet almak istiyor
siz yine neden yalan söylendi o parayla fatih neden alınmadı muhabbetleri .....
bu takım ne çekiyosa çok bilmiş taraftarından çekiyor.......
Yorum