Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Umut'u baska nerede oynatabiliriz ki? Hangi mevkii'de yani?
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Toulouse maçlarından sonra başlasa ne olacak 27 sinde değilmi diğer maç benim bildiğim 1 eylülde bitiyor transfer nasıl yetiştirilecek

Yorum

• İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben de semih diyorum...bu gidişle kulübede kalacak fenerde.bize gelmeye sıcak bakabilir
        Ya birakin hayal görmeyi (yani adamin FB´liligini biraktim)...Semih Avrupa´nin sayili forvetlerinden, yakinda FB´de ilk onbir oynayacaktir. Onu oynatmayan zaten Hoca moca degildir

Ama umarim Mehmet Batdal transferi olur...hem gelisime müsait bir futbolcu izlenimi veriyor, hemde tam aradigimiz Santrafor!
        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya birakin hayal görmeyi (yani adamin FB´liligini biraktim)...Semih Avrupa´nin sayili forvetlerinden, yakinda FB´de ilk onbir oynayacaktir. Onu oynatmayan zaten Hoca moca degildir

Ama umarim Mehmet Batdal transferi olur...hem gelisime müsait bir futbolcu izlenimi veriyor, hemde tam aradigimiz Santrafor!
          tam aradığımız santraformu kaç kere 90 dakika izledin youtubedeki videolar önemli değil..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fb'nin zaten 2 forveti var.Birini bize mi verecek ?
            fb de 2 forvet var, lugano bile umuttan çok gol atıyor ama...

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Mehmet Batdal kaç senedir Buca'da. Buca da kaç senedir 2. Lig'de. Daha bu sene çıktılar Bank Asya'ya.

Gelişim gösterebilen bir oyuncu, en azından bir üst lige transfer olamaz mıydı?

Yorum

• Nedense her sene ayni hikaye ... gecen sene baya costuk, bu sene ustunu tamamlamak lazim ama maalesef o da olmadi. Yani herzaman ayni senaryo, bir yeri yapariz oteki yeri bos birakiriz. Kaderimiz bu

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Umut'u baska nerede oynatabiliriz ki? Hangi mevkii'de yani?
                  Yedek Kulubesi veya Tribun iyidir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Mehmet Batdal kaç senedir Buca'da. Buca da kaç senedir 2. Lig'de. Daha bu sene çıktılar Bank Asya'ya.

Tamam iste bize transfer olacak ya

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamam iste bize transfer olacak ya
                      İyi de bu adam 2 sene önce de gündemdeydi.

Süper Lig'i geçtim, bu 2 senede hiç mi Bank Asya kulübünün ilgisini çekmedi?

Yorum

Bir aralar Altay'a kiralik gitmisti.
                        1

Yorum

Bucaspor 3 milyon euro istemişti 2 yıl önce bu fiyattanda inmemişti.

Yorum

Mehmet Sorular Süperde Ne Yapalım Alternatif Yok..

Ayrıca Şu Sayfayı Çabuk Doldurun diğer Sayfaya Geçsin..
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Bu tip oyuncuların ne zaman nerde patlama yapacağını kestiremezsiniz örneğin Koller'i 25 yaşına kadar kimse tanımıyordu ya da Luca Toni örneği de verilebilir o da geç patlama yaptı. Mehmet Batdal üzerinde durulursa, kendisi de gayret ederse ilerleme gösterir çünkü diğer oyunculara göre çok farklı özellikleri var ama çalışmazsa bu özellikleri boşa gider ve alt liglerde futbol hayatına devam eder.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet Sorular Süperde Ne Yapalım Alternatif Yok..
                                karadenizden alalım daha iyi para vermemiş oluruz..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X