Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray bile elindeki kadroya rağmen Sercanı almak istiyorsa ve bizde buna karşın Mehmet Batdalların peşine düşüyorsak kimse şampiyon olamadık diye üzülmesin.

Toulouse takımına elenirsek te üzülmesin kimse ki elemek için bir yatırım da yapılmadı.(Gabric)

Yorum

• İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      herkes fatih fatih deyip duruyor
      düşünüyorumda fatih umutun kaçırdığına benzer bir pozisyonu kaçırsa trübünler yuhalarmı???
      Hayır, kraldır kaçırabilir...

Yorum

düşünüyorumda fatih umutun kaçırdığına benzer bir pozisyonu kaçırsa trübünler yuhalarmı???
        Diyarbakır maçını izlediyseniz Fatih tekke hayatında topa umut bulut gibi kafa vurmamıştır pardon umut kafa vurmadı çok pardon top ona çarptı.

Mukayese bile etmem kaçırmaz kaçıramaz bir kaçırır 2.si haftanın golü olur.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor'un Batuhan aşkı
          18 Ağustos 2009 Salı 14:29
          Trabzonspor Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Hasan Yener, Batuhan için Beşiktaş'tan haber beklediklerini bildirdi..

Radyospor'da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Trabzonspor Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Hasan Yener, Batuhan gündemimizde ama Beşiktaş’ın tavrı nedeniyle bu transferi gerçekleştiremiyoruz. Biz satış opsiyonu hakkını alarak kiralama teklifinde de bulunduk. Ancak olumlu cevap alamadık.” dedi.

Hasan Yener, Batuhan’ın Trabzonlu olmasının da transfer düşüncelerini güçlendirdiğini ifade ederek, “Batuhan memleketi olan Trabzon’a çok sıcak bakmıştı. Fakat Beşiktaş Kulübü doğal olarak kendi futbolcusunu Trabzonspor’a vermek istemedi” dedi.

Beşiktaş’ın tutumu nedeniyle transferin gerçekleşmediğini savunan Yener, Bizim için değişen bir şey yok. Batuhan’ı istiyoruz. Bonservisiyle almak istedik, ama Beşiktaş olmaz dedi. Sonra önce kiralık olarak alalım ama bir fiyat belirleyelim istediğimiz taktirde önümüzdeki sezon satın alma opsiyonumuz da olsun dedik. Ama bu teklif de kabul görmedi” şeklinde konuştu.

bu haberin aslı varmı doğru mu bu ?

Yorum

• Ben dinledim Hasan Yener'i aynen bunları söyledi . Batuhan transferi olmaz dedi kısacası .

Yorum

• hmm o zaman bir forvet almazlarsa istifa etsinler bu kadar basit

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hmm o zaman bir forvet almazlarsa istifa etsinler bu kadar basit
                Gökhan iyileşince , gol yollarında sıkıntı kalmazmış .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben dinledim Hasan Yener'i aynen bunları söyledi . Batuhan transferi olmaz dedi kısacası .
                  kiralık olmaz bonservisiyle olursa olsun..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bu yönetim bizi oyalıyor transfer fln olmaz
                    ...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kiralık olmaz bonservisiyle olursa olsun..
                      Satın alma opsiyonu bizde olduktan sonra kiralıkta olabilir..

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Satın alma opsiyonu bizde olduktan sonra kiralıkta olabilir..
                        Kabul etmemişler bunu . Gökhan'da takıma katılınca gol yollarında sıkıntı çekmezmişiz .

Yorum

• Almadın Tekkeyi batırdın Tekneyi.
                          bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Bence yönetim Gökhan'ın sakatlığının iyileşmesini ve oynamasını bekliyor. Gökhan, Umuta göre biraz daha bitirici olduğu için atacağı gol ya da goller Golcü transferinin gündemden düşmesine neden olabilir. Ancak 3 kulvar da mücadele edecek bir takımın en az 3 golcüye ihtiyacı vardır ki bu golcü de oyun karekteri farklı olmak üzere kaliteleri birbirine denk olmak zorunda.
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

fatih bi tane kacirir iki tane kacirir ama onlari kacirana kadar 5 tane atar umutla kiyaslamak cok yanlis.
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kabul etmemişler bunu . Gökhan'da takıma katılınca gol yollarında sıkıntı çekmezmişiz .
                                Gökhan takıma katıldığında evet belki çekmeyiz ama görüyoruz ki Gökhan sakatlanabiliyor hasta olabiliyor. ve dolayısıyla Umut la birlikte Fatih Tekke sesleri yükseliyor..

Yorum

Yükleniyor...
                                X