İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolmanın yoksa defansıf yonu tjıkuzu forvet o zaman.
Ayrıca yorum yapmak için bir kaç hafta daha bekleyeceğim Tjiikuzu'nun, bir top çaldığını da atak kestiğini de göremedim. Yani Tjikuzu forvet oynayabilir. En azından Diyarbakır maçındaki forvetimizden daha kötü olamayacağını söyleyebilirim.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu as kadro her maç 3-0 yenilirsüper
BİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
Bayern Münih biliyorsunuz geçen sene başarılı olamadı hocasını gönderip , transfer döneminde bizim de istediğimiz AZ ALkmaar'ı şampiyon yapan Luis Van Gaal'ı göreve getirdi.. Transfer döneminde Pranjic-Olic-Braafheid-Tymoshchuk ve Mario Gomez'i aldı.(M.Gomez » 30 M Euro bonservisle)..
Herneyse.. İşte bu takım Toni ve Klose'li hücüm hattına Olic ve M.Gomez'i de eklemesine rağmen Bundesliga'da ilk 2 haftayı beraberlikle kapatıp 2 puan toplayarak 2 de gol attı.
Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.. Acaba onlarda bizim gibi 2.haftanın sonunda karamsarlığa düşmüşmüdür.. Bu arada geçen sene Şampiyon olan Wolfsburg'da 2 de 2 yaparak 6 puan topladı.
Yorum
-
İlk olarak horoz1977 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar benim bir doktor abim egemen'in komşusu ve çok samimiler ve şunu söylüyormuş Trabzon yıkılsa bile Fatih alınmayacak bu konuda yönetim kendini ortaya koymaya niyetliymiş.Tabi bu işin çıban başı kimmiş Hayrettin hazretleri sebep neymiş hacca gitmek günahmış.Ben bunları duydum ve doğru olduğuna bir milyon eminim isteyen inanır isteyen inanmaz.
Hayrettin seni zaten sevmezdim, hepten huylandım. Müstehakını bulasın tezelden.
Yorum
-
Mustafa Pekdemek
Öğlen saatlerinde Mustafa Pekdemek ile ilgili yorumlar okudum.
Ben de alınmasını isterim ama haftasonu maç özetlerinde bir cok net pozisyonu kaçırdığını gördüm. Gol vuruşları Umut Bulut'tan kesinlikle daha iyi değil. Ama yedek kulubesi için değerlendirilebilir.
Ayrıca ismi transfer listemizin kanat oyuncusu olarak ilk sırasında olan Razak Boukari, geçen hafta Lens forması ile muhteşem bir gol attı. Bonservis bedeli daha düşük olduğu için onu yerine Gabriç transferini gerçekleştirmiştik.
Yorum
-
İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de diyordum 'bu takımda bir cenabetlik var ama kimde?'. Şimdi anlaşılıyor... Geçen sene rakiplerimiz haybeden birsürü gol atarken, biz kale önlerinde perişanları oynuyorduk. Bu takıma Allah yardım etmiyor. (Bazıları şans - şansızlık der ama ben şansa inanmam) Yöneticilerimiz dine düşmanlık yapmaya devam ederse korkarım bu sene de burnumuz b-ktan çıkmayacak.
Hayrettin seni zaten sevmezdim, hepten huylandım. Müstehakını bulasın tezelden.
şampiyonlar liginde o zaman müslüman takımlar hep şampiyon olmalı!
ama nedense Allah Barcelona'ya ManUtd'a yardım ediyor.
komik oluyoruz hakikaten, hiç güleceğim yoktu
Yorum
-
İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de diyordum 'bu takımda bir cenabetlik var ama kimde?'. Şimdi anlaşılıyor... Geçen sene rakiplerimiz haybeden birsürü gol atarken, biz kale önlerinde perişanları oynuyorduk. Bu takıma Allah yardım etmiyor. (Bazıları şans - şansızlık der ama ben şansa inanmam) Yöneticilerimiz dine düşmanlık yapmaya devam ederse korkarım bu sene de burnumuz b-ktan çıkmayacak.
Hayrettin seni zaten sevmezdim, hepten huylandım. Müstehakını bulasın tezelden.BİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
http://www.medyatrabzon.com/news_detail.php?id=4361 lemi yönetimi bombalamış.hangi hakla.yeğenini fenere verdiği için mi? yoksa çok iyi transferden anladığı için mi?
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu as kadro her maç 3-0 yenilir
şaka bi yana yattara yok barış oynar veya song oynamaz serkan tayfun biri oynar hatta yerli sağ bek oynar v.s...
bizde her maç kolbastı oynarız artıkÖzgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!
Yorum
-
İlk olarak kogale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay vay vay halimiz arap'a kaldı desenize.hemen bi üfürükçü tutmamız lazım takıma herkes 5 tl verirse dünyanın en iyi üfürükçüsünü getirtebiliriz belki de kontrat falan da imzalayabiliriz hatta yılın transferide bu olur
Yönetim o işi gayet güzel yapıyor zaten.
Bu forvet elemanlarıyla ''Avrupa'da yarı final,Türkiye'de şampiyon olacağız'' denmesi başka nasıl izah edilebilir ki?Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
Yorum