Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Siz Colman'ı satmaya çalışmaya devam edin. Colman Hugo Broos'un kadroyu yazacağı ilk 3 isimden birisidir. Ölmezsek buradayız. Colman sakatlık ve ceza dışında her zaman ilk 11 'de çıkar.
    2 ay evvel yaşanandan bahsediyorum . Kimseyi sattığım yok , böyle bir yetkimde yok Colman ile Portekiz ve Almanya'dan bir kaç kulüp ilgiliydi , buralarda sayfalarca konuşuldu .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2 ay evvel yaşanandan bahsediyorum . Kimseyi sattığım yok , böyle bir yetkimde yok Colman ile Portekiz ve Almanya'dan bir kaç kulüp ilgiliydi , buralarda sayfalarca konuşuldu .

abi sen bu aralar biraz yanlış anlaşılıyon galiba

Yorum

• Serdar abi Makukula ya ne diyorsun Kayseride ne yapar az yazmadık buralarda..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Aslında haklısınız sezon başında bakıldığında hem tjikuzu ve zafer yelen'in gelişiyle hemde Ceyhun'un kendini geliştirmesiyle Colman satılabilir gibi görünüyordu. Ancak Broos'un sistemindeki baskı yap top çal ters kanata oyna sisteminin en önemli oyuncusu şu anda Colman. Takımda alternatifsiz bu konuda. Ancak taktik değişikliği olursa 4-4-2 ye dönersek ileride alternatifleri oluşabilir.

Yorum

• Mehmet Batdal ın son 2 sezondaki tüm gollerinin videolarını paylaşacağım geçen yıl pek golü yok izlediklerimdede pek ışık göremedim ama mesela

şu gole bakın özellikle 2007-2008 sezonunda çok güzel golleri var kumaşı iyi.geçen yıl sizi yanıltmasın.sakatlık dönemide geçirmiş.

Bucaspor Kulübü Resmi Web Sitesi - En doğru ve kaliteli bilgiye Bucaspor Kulübü Resmi İnternet sitesi aracılığıyla ulaşabilirsiniz...

Diğer golleri ;

2007-2008 Sezonu Golleri

Uşakspor - Bucaspor

Mehmet Batdal - Dk. 45
            Mehmet Batdal - Dk. 90

Bucaspor - Afyon Karahisar
            Mehmet Batdal - Dk. 35
            Mehmet Batdal - Dk. 60

Afyon Karahisar - Bucaspor
            Mehmet Batdal - Dk. 51
            Mehmet Batdal - Dk. 57

Mersin İ.Y. - Bucaspor
            Mehmet Batdal - Dk. 18

Bucaspor - Turgutluspor
            Mehmet BatdalDk. 24
            Mehmet BatdalDk. 41

2008-2009 Sezonu Golleri

Bucaspor - Körfez Bld.
            Mehmet BATDALDk. 15

Bucaspor - Beykozspor
            Mehmet BatdalDk. 68

Altınordu - Bucaspor
            Mehmet BATDALDk. 42
            Mehmet BATDALDk. 83
            En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 15.08.2009, 00:57.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serdar abi Makukula ya ne diyorsun Kayseride ne yapar az yazmadık buralarda..
              Tolunay hocayı ben severim . Karakterli bir hocamız . O da işini iyi bilir , her ne kadar gudubet medya farklı konuşsada bu onun yeteneklerinden ve ilişki ağından bir şey alıp götürmez .

İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi sen bu aralar biraz yanlış anlaşılıyon galiba
              Canları sağolsun . Yeterki görgülü , ahlaklı bir yazışma yürütebilelim . Burada bir süredir adımın sonuna yakıştırılan hakaretlere göz yumulmasıda artık önemli değil . Ancak foruma ayırdığım vakitte bir şeyler paylaşmak yerine bu ithamlara cevap vermeye uğraşmak üzücü . Yoksa gam değil , bizi anlamaya gayret eden her forum dostumuza nasıl yaklaştığımız belli . Aynı şekilde anlamaya yönelik gayretimde ortadadır .

Yorum

• ilginç ama transfer yatsın diye dua ediyorum
                [ille d' 7]

Yorum

Tolunay hocayı ben severim . Karakterli bir hocamız . O da işini iyi bilir , her ne kadar gudubet medya farklı konuşsada bu onun yeteneklerinden ve ilişki ağından bir şey alıp götürmez .

Canları sağolsun . Yeterki görgülü , ahlaklı bir yazışma yürütebilelim . Burada bir süredir adımın sonuna yakıştırılan hakaretlere göz yumulmasıda artık önemli değil . Ancak foruma ayırdığım vakitte bir şeyler paylaşmak yerine bu ithamlara cevap vermeye uğraşmak üzücü . Yoksa gam değil , bizi anlamaya gayret eden her forum dostumuza nasıl yaklaştığımız belli . Aynı şekilde anlamaya yönelik gayretimde ortadadır .
                  Üstüme alındım Ama ben sonradan açıklamayı yaptım bir sonraki mesajda.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üstüme alındım Ama ben sonradan açıklamayı yaptım bir sonraki mesajda.
                    Hayır kesinlikle size yönelik değil . Bugünün , dünün , geçen haftanın meselesi değil . Forumumuzda hemen her gün yaşanan üzücü dialoglardan bahsediyorum .Çoğumuzun yaşadığı bir problem .

Başka bir başlıkta siyaset gerekçesiyle silinen bir mesajımın arındırlmış şekliyle bu konuyu betimleyecek olursam , şunu kesip yatıştırmam yeterli :

Toplum olarak Trabzon kentininde ötesinde ülkece ciddi problemlerimiz var . Bilim , teknik gelişiyor ancak yoz dejenere kitleler hacmi azalacak yerde artmaya devam ediyor . Hangi mecliste nasıl konuşulması gerektiğini , adab ve görgü kuralları , insan ahlakı , nezih ifade kaygısı , tüm bunların pek önemi yok . Zira her ortamda artık aranan şart bilginiz , görgünüz değil , ne kadar iyi kavga ettiğiniz , ne kadar iyi gerilimi arttırdığınızdır .

Hem kel hem fodul olmak moda .

Bu bir toplum eleştirisidir . Size yönelik değil , lütfen üzerinize alınmayın .

Yorum

• adam 23 yasina gelmis hickimse kesf etmemis bizimkiler buldu helal olsun bu genc yasta bulduk adami

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adam 23 yasina gelmis hickimse kesf etmemis bizimkiler buldu helal olsun bu genc yasta bulduk adami
                        Kimdir o Barneveld?
                        twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Mehmet Batdal'dan bahsediyor ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Ben anlamadım bizim taraftarlarımızı ya arkadaşlar bizim şehrimize kaç tane colman ile cale gibi yetenekli futbolcular geldi ki derdiniz artık bu ikisini satmak oldu lütfen bırakın artık şu oyuncuları satma meselesini bu futbolcular bizde daha 1 sene oynamalarına rağmen bu kadar iyi top koşturmuşlar neden hala satılmasını savunuyosunuz.Futbol 3 puanın dışında birazda keyif vermeli ben colman oyunundan ve özellikle 30-40 metre mesafeden tam ayağa verdiği paslardan çok keyif alıyorum ve eminim colman ve cale bizde çok iyi işler başarıcak
                            BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmet Batdal'dan bahsediyor ..
                              Nasil kimse kesfetimedi madem, daha ne gosterdiki? Yetenekli olup olmadigi belli degil.

Bu sorunun cevabini (alirsak sahit) 6 ay sonra veririz.
                              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• gabrici seyreden oldumu antremanlarda nasil acaba

Yorum

Yükleniyor...
                                X