Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Tony kötü kaleci demiyorum. Hatta iyi kaleci. Ama Tony gibi kaleciler var. Örneğin Volkan Demirel. İkisi de iyi kaleciler ama konsantrasyon eksikliğinden saçma goller yiyorlar. Tony'nin önünde ben oynasam bana da güven verir ama top benden geçtiğinde gerçekten olmayacak şeyler olabiliyor bizim kalemizde.
    Yahu abartmayın bir kere ya..
    Görende her maç 30 metreden gol yediğini sanacak... madem güvenmiyordunuz daha önce niye farkedemediniz?.. 1 gol ile mi degiştir herşey..
    Kaleci tabiiki arada sırada hatalı gol yiyebilir,Mesela Bursa macında hatalı gol yemişti Tony...

Yorum

• Neden Transfer Basliginda kendi Oyuncularimizi kötülüyoruz???
      Dün Umut, bugün Sylva!!!

YETER ARTIK!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Sİz Tony'ye güvenmeye devam edin. Bir gün nereden çıktı bu kaleci diyeceksiniz. Hatta Sivasspor maçı berabere bitseydi öyle diyecektiniz. Kalecinin birinci görevi bırakın topu oyuna sokmayı top tutmak bile değildir. Oyuna tam konsantre olmaktır. Oyuna konsantre olan kaleci zaten başarılı olur. Ama Tony'nin çok artı bir özelliği var. O da topu oyuna iyi sokmak. Ama bence de kalede güven vermiyor.
        İstisnalar Kaideyi bozmaz 1 kalevi 1 maçta hata yaptı diye idam edilmez ama 1 Kaleci Bütün maçlarında heycandan miydesi bulanıp tıssak bir şekilde kalede durup 3 ve 4 den aşşağa gol yemezse idam edilir.

Sylvadan iyisini bulunda koyun kaleye veya tolgayla oynayın o zaman bakalım ne olacak.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu Fatih 46 yaşında da kral olur, Erhan o kapasitede mi ? Fatih yaşlandıkça olgunlaştı, klasına klas kattı, üzerine koydu, Erhan bu yaşında 32'lik Fatih'in yapacağının 10'da 1'ini yapamaz, ben bunu söylüyorum .. Erhan kimmiş ..
          Umarım Fatihle Erhanın kıyası için bu diyosundur Fatih olgunlaştı ama fiziksel olarak düşmekte umarım bununda farkındasındır..
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• hem yeter hem de ayıp valla
            şimdi de toni yi yerin dibine sokalım kaleye bizler geçelim...
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Doğru diyosun güzel kardeşim bu takımın kalesine ancak Cech yakışır..

Ha pardon oda Çek Cum.-Türkiye maçında topu sektirip gol yemlerine neden olmuştu dimi..
              Bırakın dalga geçmeyi. Tartışmak da istemiyorum ama oyuna konsantre olmak için Cech olmaya gerek yok. Ben her atladığını tutmalı fana demiyorum. Hatta Tony bizim için bir avantaj diyorum ama dikkatli olursa.

Yorum

• Tony yıldız bir kaleci. Topu eline aldığında arkadaşlarına talimat verdiğinde sanki biz büyük takımız yeneriz sakin olun der gibi bir vücut dili var.

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hem yeter hem de ayıp valla
                  şimdi de toni yi yerin dibine sokalım kaleye bizler geçelim...

Trabzonspor Taraftari Futboldan anliyorMUS......

Bizim Takimda oynamak isteyenin ya hicbir alternatifi olmamasi yada akilsiz olmasi lazim!!!
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tony yıldız bir kaleci. Topu eline aldığında arkadaşlarına talimat verdiğinde sanki biz büyük takımız yeneriz sakin olun der gibi bir vücut dili var.
                    işte çok rahat bu rahatlık konsantrasyon kaybına yol açıyo..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Bırakın dalga geçmeyi. Tartışmak da istemiyorum ama oyuna konsantre olmak için Cech olmaya gerek yok. Ben her atladığını tutmalı fana demiyorum. Hatta Tony bizim için bir avantaj diyorum ama dikkatli olursa.
                      gadirr
                      itme böyle renktaşım
                      tamam işte sende bizim gibi düşünüyorsun abartma sadece
                      olur kalecilikte böyle şeyler
                      belden alta vurma hepsi bu...
                      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İyiki Hocamız konsantrasyon sorunumuz var dedi ve Tony yenilmeyecek gol yedi..
                        Hemen anında Tony'nin maça kendini verememe sorunu ortaya cıktı Daha neler göreceğiz bakalım...
                        Bence TSL'de en iyi kalecisi olan takım biziz.

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umarım Fatihle Erhanın kıyası için bu diyosundur Fatih olgunlaştı ama fiziksel olarak düşmekte umarım bununda farkındasındır..
                          Lafı neredeyse Erhan'ı Kral'a tercih ederim demeye getiren bi yoruma cevaptı ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Ben Tony kötü kaleci demiyorum. Hatta iyi kaleci. Ama Tony gibi kaleciler var. Örneğin Volkan Demirel. İkisi de iyi kaleciler ama konsantrasyon eksikliğinden saçma goller yiyorlar. Tony'nin önünde ben oynasam bana da güven verir ama top benden geçtiğinde gerçekten olmayacak şeyler olabiliyor bizim kalemizde.
                            bencde kötü değil ama sıradan bir kaleci

Yorum

Konsantreden kastın nedir hani şu konsantre meyva suları var onlar gibimi diyosun sürekli konsatre halde olan..

Futbolcular her maça konsantre bi şekilde çıkarlar zaten zaman zaman konsantrasyon eksikliği olabilir o golde bi Sylvanın olduğu kadar Egemeninde hatsı var bundanda bahsedin o zaman..!
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Diyelimki Tony Sylvanin konsantrasyon sorunu var, bu cözülür.

Peki ama 90 Dakika cekirdek citleyen ve Küfür eden Taraftardaki sorunlari nasil cözecegiz???

Bunu tartisalim madem canimiz sikIlmis!

Yorum

Yükleniyor...
                                X