İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekiralık verilmesi olumlu ama bu bir süper lig kulubü olmalı bank asyada fln körelip gider.
Yorum
-
Deniz Yılmaz
Forvet
Türkiye Ümit Milli : 51 mac ve 14 gol
Dogum Tarihi: 26 Subat 1988
Boyu: 1,80 m
Takimi: Bayern Münih - PAF Takim
İki ayağını da kullanabiliyor.
2008-2009 Sezonunda Paf Liginde 7 golü var.En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 12.08.2009, 15:42.
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu deniz yılmaz kiralık mı isteniyor yoksa bonservisiyle mi...benim için bu önemli
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor'un genç bir oyuncuyu kiralık alabileceğini nasıl düşünebiliyorsunuz o kadar vizyonsuz bi takımmıyız sizce?Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz Yılmaz
Forvet
Türkiye Ümit Milli : 51 mac ve 14 gol
Dogum Tarihi: 26 Subat 1988
Boyu: 1,80 m
Takimi: Bayern Münih - PAF Takim
İki ayağını da kullanabiliyor.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle51 maç 14 gol iyi bir istatistik değil. Oyuncu izlemedim tabi ama gol sayıları iç açıcı değil.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeniz yılmaz hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba oyun stili ve teknik olarak nasıl bilen takip eden varmı?twitter.com/barisbekar
COLMAN - 20
Yorum
-
İlk olarak lazanya61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTony bana güven vermiyor, riskli bir kaleciBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
Yorum