Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umut'u gönderme aşkı değil, adam akıllı bir forvet alma gerekliliği diyelim buna. Umut gitse yerine adam akıllı biri alınmasa her şey Umut'un gitmesiyle düzelecek mi? Hayır.

Mesele Umut meselesi değil. Mesele Umut'u 2 forvetten biri olarak düşünmekte ve yerine birini transfer etmemekte.
    Umut'u yetenekli buluyorum.
    Forvet transferi olacaksa da destekliyorum.

Fikrim budur.İkili tartışma değil niyetim.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Her şeyi tamam bir takım için çok makul bir çözüm var;

Batdal+Şam...
      Batdal için 750 bin TL istemişler yani maksimum 300 bin euroya biter...
      Şam'a da Tayfun+1 milyon euro versek..

1 milyon 300 bin euro yav... Buluruz bu kadarını da

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umut Bulut'a da yeteneksiz dedik bakalım daha neler diyeceğiz
        Şimdi bu "Sana yeteneksiz dersem, yeteneksizlere hakaret olur" yaklaşımıyla ele almamız gereken bişe mi

Yorum

• Dün gece marsilya maçına baktım.. Brandao oynuyor forvette .. hani şu Shaktar'dan alınan.. adam öyle goller kaçırıyor ki Umut yanında halt etmiş.. Sivas maçında Umut'un sadece kaleciyle karşı karşıya kaldığı o pozisyon vardı başka da yoktu.. Ama Umut sürekli rakip defansa pres yapmasa ortasaha oyuncularımız o kadar boş alan bulabilirlermiydi ? Bende F.Tekke'yi isterim ama Umut ve Gökhan'lı bir kadroda değil.

Yorum

• Vay be helal Kayseri'ye
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Mert abi eğer Orhan Şam makul bir ücrete alınabilseydi mutlaka alınırdı. Engin ile beraber istenmişti fakat yüksek ücret talep etmişlerdi. Zaten istenmemesi komik olurdu Metin Diyadin onu sağbek yapan kişi.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi bu "Sana yeteneksiz dersem, yeteneksizlere hakaret olur" yaklaşımıyla ele almamız gereken bişe mi
                Tam tersi ben Umut'un oyun stilini sevmem ama yetenekli olduğu ortada savunmayı onun kadar yıpratan bir forvet ligimizde yok. Günümüz futbolunda da bu çok önemli yani bu özelliği onun yetenekli olduğunu gösteriyor. Broos'un eski çalıştırdığı takımlara bakarsak hep bu tip forvetleri oynattığını görürüz rakibe bassın, savunmayı yırtsın orta sahaya pozisyon yaratsın ..vs
                Son vuruşlarına gelecek olursak çok mu kötü bence fena değil her bulduğu pozisyonu atamaz ama Türkiye Liglerinde bu işi iyi yapanlardan birisi. Bir oyuncu ortalama 15 gol atıyorsa zaten yeteneksiz değildir. Son vuruşları da çok iyi olsa şuan kadromuzda tutamazdık. Keşke daha az posizyon yaratsaydı da bu kadar eleştirilmeseydi diye düşünüyorum.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün gece marsilya maçına baktım.. Brandao oynuyor forvette .. hani şu Shaktar'dan alınan.. adam öyle goller kaçırıyor ki Umut yanında halt etmiş.. Sivas maçında Umut'un sadece kaleciyle karşı karşıya kaldığı o pozisyon vardı başka da yoktu.. Ama Umut sürekli rakip defansa pres yapmasa ortasaha oyuncularımız o kadar boş alan bulabilirlermiydi ? Bende F.Tekke'yi isterim ama Umut ve Gökhan'lı bir kadroda değil.
                  abicim... isterse tonlarca gol kacirsin umut..isin püf noktasi bu degil. bu adam top oyniyamiyor bu kadar basit!!! ha hasan ha umut.fark yok.. hasanin sansizligi forvet olmamak..

Yorum

• İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abicim... isterse tonlarca gol kacirsin umut..isin püf noktasi bu degil. bu adam top oyniyamiyor bu kadar basit!!! ha hasan ha umut.fark yok.. hasanin sansizligi forvet olmamak..
                    NasıL oynanıyor bu tOp ?

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mert abi eğer Orhan Şam makul bir ücrete alınabilseydi mutlaka alınırdı. Engin ile beraber istenmişti fakat yüksek ücret talep etmişlerdi. Zaten istenmemesi komik olurdu Metin Diyadin onu sağbek yapan kişi.
                      Tayfun+1 milyon euro çok da çekici olmayan bir teklif değil.
                      fb ve bjk iç piyasayı bu kadar coşturmasalardı, Cavcav başkan hiç düşünmez kabul ederdi bu teklifi...

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her şeyi tamam bir takım için çok makul bir çözüm var;

Batdal+Şam...
                        Batdal için 750 bin TL istemişler yani maksimum 300 bin euroya biter...
                        Şam'a da Tayfun+1 milyon euro versek..

1 milyon 300 bin euro yav... Buluruz bu kadarını da
                        mehmet batdal kesinlikle iyi bit topçu değil.
                        FİZİK YANILTMASIN.

Yorum

• bu baslik umut bulut sayfasina donusmus..bende birkac kelam etmek istiyorum bu konuda..bende umuta surekli kizan bir trabzonsporlu olarak,ilk defa stattan canli izledigim sivas macindan sonra umut hakkindaki dusuncelerim baya bi degisti..

Mac boyunca umut bence en cok dikkat ceken oyuncuydu,surekli kostu pres yapti,hatta bir ara sag ya da sol bekimiz ileride kalmisti kostu gitti onun yerini doldurdu..ileride ise hakikaten cok iyi kosular yapti,bos alanlara kacti ve pozisyona girdi..yani gercekten cok sasirdim umutu canli izleyince ,televizyondan sanki tabiri caizse deli danalar gibi kosup hicbrsey yapmayan bir adama benziyordu.

son vuruslara gelince inanilmaz yeteneksiz mi desem sanssiz mi desem heyecanlaniyor mu desem..topa bir turlu hizli vuramadi,stattaki bir renktasin yorumuyla "ha bu oglan hic mi trabzon ekmegi yememis" dedirtti hepimize..

eskiden 11 kurarken umutu hic saymazdim ama simdi uzerinde dusunmeden gecemiyorum umutun,eminim teknik direktorlerde surekli bu ikilem icersinde kaliyor..

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mehmet batdal kesinlikle iyi bit topçu değil.
                            FİZİK YANILTMASIN.
                            1. forvet olacak kadar iyi değil elbet. Zaten 2. forvet de olmayacak.

Ama üstün fiziği, nispeten genç oluşu, Ümit Milli takım tecrübesi, fiyatı onu 3. forvet için uygun kılıyor.

Kaldı ki Broos ve Diyadin ile hala kendini geliştirme imkanı da var, bu unutulmamalı...

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              NasıL oynanıyor bu tOp ?
                              umut un tam tersi..yanlis anlama umutu bende seviyorum. ne de olsa trabzonsporun futbolcusu ve iyi bir trabzonsporlu. ama onu gördükce türkiye de baska futbolcu olabilecek kisilerin hakkini yediklerini düsünüyorum.

Yorum

• bu batdal'ı sadece biz mi görüyoruz? geleceğin kaka'sı çıktı boludan elimizden aldılar, o çıktı aldılar, bu çıktı aldılar. batdal 2 senedir ismi geçiyo ama bizden başka gören yok galiba...

Yorum

Yükleniyor...
                                X