Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dogrudur Ahmettir Mehmettir farketmez ... Proof seni cok analizci gordum, saniyesi saniyesine analiz yapmissin
    Haklısın düzeltme amaçlı söylemedim.
    Sadece Ahmet Ağaoğlu'nun bize çok faydası dokunmuştur, Ali Ağaoğlu'nun ise hayrını görmedik henüz...

Nuri Albayrak'a süper yıldız sözü verdiği efsanesi dolaşmıştı uzunca bir süre... Sinir bozucu bir efsaneden öteye geçemedi o da zaten...

Yorum

• Mert, adam reklamini yapti bedava dan iste ... bizim is adamlarimiz toplansa 10 tane Fatih Tekke aliriz diye dusunuyorum...

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hiç birimizin akıl edemeyeceği dünya kadar iş yaptığı video hazırlamış Ömer. Onu da izle bence. Sonra altındaki mesajımı oku. Belki o topu orada çekemeyişinin altında senin de payın olduğunu anlarsın.
        Neden ben veya taraftar olsun. Aynı takımda ve taraftarın önünde Gökhan da oynuyo veya yıllardır Fatih de oynadı. Sence Gökhan veya Fatih o pozisyonda aynısını mı yapardı? Sen Umut'un yetenekli mi olduğunu iddia ediyorsun? Yok işte adam da yetenek. Zorla yetenekli yapacaksınız adamı. Zaten sizin gibi düşünen yöneticiler de var Trabzonspor'da. Böyle düşündükleri için akıllarına forvet transferi getirmiyorlar. Yalnız değilsiniz yani.
        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Önceden İstanbulda zengin iş adamlarımıza yemekler falan düzenlenirdi...Başka çare yok, ayıp da değil...

Adnan Polat böyle bir kampanyayla gsye başkan oldu... Yok mu bizde kafası çalışan aday

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neden ben veya taraftar olsun. Aynı takımda ve taraftarın önünde Gökhan da oynuyo veya yıllardır Fatih de oynadı. Sence Gökhan veya Fatih o pozisyonda aynısını mı yapardı? Sen Umut'un yetenekli mi olduğunu iddia ediyorsun? Yok işte adam da yetenek. Zorla yetenekli yapacaksınız adamı. Zaten sizin gibi düşünen yöneticiler de var Trabzonspor'da. Böyle düşündükleri için akıllarına forvet transferi getirmiyorlar. Yalnız değilsiniz yani.

Orada onu düşünemediden yeteneğe geldi konu. yok kardeşim zorla yetenekli falan yapmıyoruz adamı. Zorla zeka da yükleyemeyiz adama bu yaştan sonra. Bence idman çıkışı yakalayıp dövelim.

Akıllara forvet transferinin gelmeyiş sebebi gökhan'ın yüksek maliyetle takıma dahil edilip, hala da yüksek maliyete sebep olması olabilir mi acaba?

Forvet transferinin akla gelmesi için Umut'un gitmesi mi gerekiyor?

Veya Gökhan oynadı işini düzgün yaptı da Umut'un kenarda kalması mı sorun oldu. Umut'u gönderme aşkı nedir?
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Forvet.

Alalım. Sağ bekten sonra en önemli eksiğimiz. Hele ki takımın oyunun düzeni forvetlerimizle uyuşmuyor. Kabul.

Bunu yaparken Umut'a Gökhan'a saydırmanın alemi ne anlamıyorum.

Kimse Umut'a saydırmıyor. Hatta Umut Gökhan'dan daha fazla seviliyor(ben dahil). Saydırdığımız Umut'u kadroda tutan veya forvet olarak ilk planda tutan yönetim. Yoksa Umut kadar beyefendi bir futbolcu çok azdır. Ama beni beyefendiliği ilgilendirmiyor, yeteneksizse yapacak çok birşey yok. Ben de çok iyi niyetli birisiyim, terimin son damlasına kadar Trabzonspor için mücadele ederim ama Trabzonspor'da oynayamam.
              TRABZON BİR SEVDA!

Yorum

Forvet.

Alalım. Sağ bekten sonra en önemli eksiğimiz. Hele ki takımın oyunun düzeni forvetlerimizle uyuşmuyor. Kabul.

Bunu yaparken Umut'a Gökhan'a saydırmanın alemi ne anlamıyorum.

ççç süper ççç

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mert, adam reklamini yapti bedava dan iste ... bizim is adamlarimiz toplansa 10 tane Fatih Tekke aliriz diye dusunuyorum...
                  Aziz Yıldırım adeta mafya yönetimi kurdu. Tamam gelirleri de fazla ama o yönetimin maddi-manevi gücünü fazlasıyla kullanıyorlar.

Bizde ise bakanımız sağolsun elinden geleni yapıyor. Ama şu mangalda kül bırakmayan, hava atmada üstüne olmayanlar...

Fena mı olurdu Ağaoğlu, Cevahir, Aşçıoğlu, vb... markalı bir yönetim?

Yorum

• Bu yıl transfere 3,500,000 euro harcadık. Yani baya az bir miktar. Şu anda daha da fazla para ödeyemiyoruz. Bunun sebebi geçen sene ödediğimiz paralar mı?

Yorum

Orada onu düşünemediden yeteneğe geldi konu. yok kardeşim zorla yetenekli falan yapmıyoruz adamı. Zorla zeka da yükleyemeyiz adama bu yaştan sonra. Bence idman çıkışı yakalayıp dövelim.
                      Yahu nealaakası var şimdi...

Umut çalışkan bir oyucu, harbi harbi Trabzonsporlu olan bir oyucu, hatta çoğu Trabzonlu oyuncudan daha bir öz evlat...

Ama yani, yetenekli değil...
                      E adam bu söyledi diye, niye hemen aşırı tepki...

Ben hem güzelliklerini hem de eksikliklerini söylerken, sen ortada olan eksikliklerden dolayı Umut yerine bana kızarsan anlaşamayız...

Fikirleri tartışalım, birbirimizi değil.

Yorum

• öyle yada böyle 2 forvetimiz var ve trabzonspor için mücadele ediyorlar.başka takım için değil
                        köstek değil destek olalım onlara

bu arada jester selam
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Veya Gökhan oynadı işini düzgün yaptı da Umut'un kenarda kalması mı sorun oldu. Umut'u gönderme aşkı nedir?
                          Umut'u gönderme aşkı değil, adam akıllı bir forvet alma gerekliliği diyelim buna. Umut gitse yerine adam akıllı biri alınmasa her şey Umut'un gitmesiyle düzelecek mi? Hayır.

Mesele Umut meselesi değil. Mesele Umut'u 2 forvetten biri olarak düşünmekte ve yerine birini transfer etmemekte.
                          TRABZON BİR SEVDA!

Yorum

• Geçen bir yerde Enginin bonservisi için 1,5 milyon dolar ödendi diye okumuştum, doğru mu ki acaba?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Önceden İstanbulda zengin iş adamlarımıza yemekler falan düzenlenirdi...Başka çare yok, ayıp da değil...

Adnan Polat böyle bir kampanyayla gsye başkan oldu... Yok mu bizde kafası çalışan aday
                              Jesterin dedigi gibi istek önemli.

Hic paran yoksa,Trabzonlu isadamlari adina istanbulda bir gece düzenlersin,al sana 500 bin euro para.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Umut Bulut'a da yeteneksiz dedik bakalım daha neler diyeceğiz
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Yükleniyor...
                                X